Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Isdansen

Tillsammans med några mini-konståkerskor har vi nu rispat ytterligare några linjer i isen vid Djäknescenen.
Mycket roligt. Själv var vi någon korsning mellan konståkerskor och hockeyproffs. Proffs... kan visserligen ifrågasättas, då jag till en början stapplade ut på isen. Detta följdes av några stela rörelser som skulle föreställa grasiös dans. Men sedan... hände det! Jag gjorde en modern piruett, åkte på ett ben och ristade in mjuka åttor i isen. Det var fantastiskt! Jag var en lysande stjärna, alla småbarn stirrade på mig med häpnad när jag susade förbi! Och det liksom klingade vackert i luften när jag helt makalöst gjorde en flipp från ena benet till den andra och dök in rakt över banan med ena foten upp i luften.
Jag avslutade med det legendariska djävulshoppet!

Och jag hoppas även att ni förstår att jag bara snackar en massa skit!
Jag var den stelaste av alla på isen och knegade fram över isen medan fyraåringarna drog förbi mig med ett ljudligt sviiisch....

58 comments on “Isdansen”

 1. Hahaha! Jag tog texten på fullaste allvar. Tänkte "vilken jäkel på att vara duktig jämt" ^^
  Så läste jag det kursiva på slutet. Jag som inte är lättlurad, där fick du mig 😉

 2. Hahaha! Jag tog texten på fullaste allvar. Tänkte "vilken jäkel på att vara duktig jämt" ^^
  Så läste jag det kursiva på slutet. Jag som inte är lättlurad, där fick du mig 😉

 3. Hej, din blogg är verkligen jättefin och dina bilder fantastiska! Jag har kollat på din blogg en längre tid, men aldrig kommit mig för att kommentera, jag vet inte varför... Jag får en hel del inspiration av dig, och det mesta av det jag vet om kameror, inställningar och sådant har jag lärt mig från dina tipskategorier och fototips. Tack för det! 🙂

 4. jag åker konståkning och jag trodde att du var så bra, eftersom att det finns ett hopp som heter flip där man vilket är det näst svåraste efter axel 🙂
  och då hoppa man upp från vänster och landar på höger, så du verkar kunna lite utan att kunna 😀

 5. *
  *
  *
  SOFIA: HAHA! Jag hade fakiskt ingen aning! Vad komiskt... Det är väl mitt undermedvetna som snappat upp några ord som bara flöt ut nu när jag skulle skriva om hur fantastisk host jag är på konståkning 😉
  *
  *
  *

 6. Åh härliga bilder! Skridskoåkning ser så roligt ut, men ack va dålig jag är på det. Slår ihjäl mig 5 gånger, ojar mig hela tiden och kan framför allt inte bromsa.

 7. hej jag har en fråga om fotografering, när jag fotar innomhus på kvällen utan blixt blir det alltid så suddigt och fotar jag med blixt blir det för ljust....har du något tips på hur jag kan göra? jag har en sony alpha 390 🙂

  kram

 8. Hej Elin,,ser mysigt ut.
  Vill igen tipsa om din nya period angående blixtfoto på kreativt sätt.
  Det har precis släppts en ny bok i december 2010: Speedlighter´s Handbook; Learning to Craft Light with Canon Speelites. Den har fått högsta betyg i USA.
  Finns att köpa på Adlibris om du är sugen?
  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=032171105X

 9. Har du något hemskt att dela med dej av? känner du någon? maila [email protected] i så fall. Eller du kanske skulle ha lust att hjälpa mig sprida idén via din blogg eller liknande, såklart om du tycker min idé är bra.

  Tanken är att folk ska kunna bearbeta sina händelser och samtidigt kunna ta del av andras och inte behöva känna sig ensamma.

  Ber så mycket om ursäkt om jag störde, kram Wea!
  mer info finns på min blogg "mål med bloggen"

 10. hej, jag har köpt en canon eos 1000d för ett tag sen och jag har tänkt köpa ett annat objektiv, jag undrar vilket objektiv du skulle rekomendera?:) jag vill ha ett som kan förbättra bilderna jag tar ute på personer, så porträtt bilder, för har ingen aning vilken jag ska välja..

 11. Vill du göra länkbyte? Alltså att du länkar mig i ett inlägg och jag gör detsamma med dig fast på min blogg!? Älskar verkligen din blogg så ah. Skulle bara vara kul liksom! 😀 Kram

 12. jag tänkte på en sak. din syrra är ju blond och du är brunett? är det så ni är från början eller har någon av er färgat? =)

 13. Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.
  Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.
  Lycka till och ha en trevlig kväll!

 14. sv: Tack! 😀 jag kan göra en sån bild av dig om du vill, söker modeller just nu 😛
  Okej, jag såg trailern och det verkade som något jag skulle tänkas gilla ^^

 15. Besök gärna min blogg & tävla att bli dagens blogg och ställ gärna frågor i min fråågestund! Skulle betyda mycket! / Veronica.