Sminkfoto

61
Uräkta den dåliga kvaliten i bilderna, men batteriet till min G11a dog och jag hittade inte laddaren.
Så jag hämtade bara nån random app till iPhone med självutlösare och kvalitén sög.. haha!
(Jag har faktiskt gjort brusreducering på bilderna tom.. så illa är det haha)

Så här såg det ut i fredags, när jag skulle fota mitt smink.
Hade klättrat upp på sängen och stod med ena benet uppe på en utdragen låda i min byrå… fotande sminket som alltså står på byrån. Ja.. ni ska få se senare när jag har gjort klart inlägget. Det såg nog inte ritkigt klokt ut om någon såg mig genom fönstret… 😉

Vad kul det är att blogga nu med ny design!
Hade verkligen inte trott att jag skulle få SÅÅ bra respons! Inte en enda ”jag gillade den andra bättre” – jag är assaglad! Och jag som inte tyckte att den uppfyllde förväntningarna.. haha. Man har så höga krav på sig själv..

61 responses to “Sminkfoto

 1. Det enda jag tycker är lite jobbigt är storleken på texten, men annars är den SJUKT snygg!!

 2. Ja, designen är fantastisk! Älskar den tecknade du som kontrast till den fotograferade du, samt det lite humoristiska i pratbubblorna 🙂

 3. Men faktiskt Elin, när lyckas du INTE med dina designer?! Haha. Finns ju ingenting att klaga på. Men det är görskönt med ny design, jag älskar min nya. 😀

 4. Blir nästan ledsen när jag kikar in här.. Vill också kunna göra så gudomligt snygga designer!! 😀 Och som du fotar! Grattis säger jag bara, du är sjukt duktig!

 5. Blir nästan ledsen när jag kikar in här.. Vill också kunna göra så gudomligt snygga designer!! 😀 Och som du fotar! Grattis säger jag bara, du är sjukt duktig!

 6. Blir nästan ledsen när jag kikar in här.. Vill också kunna göra så gudomligt snygga designer!! 😀 Och som du fotar! Grattis säger jag bara, du är sjukt duktig!

 7. Okej 🙂 För hur mycket då ungefär ? 😀
  Plus , det vita du har på din blixt , vad är det och vad är det bra för ? 🙂

 8. men asså är det bara för mig som den nya designen ser konstig ut? :O Jag ser ingen header alls, och inläggen kommer en bit ner på sidan… 🙁 JAG TROR ÄNDÅ ATT DEN ÄR AWESOME FÖR DET SÄGER JU ALLA hihi :*

 9. Hej!
  Jag är sugen på ett nytt objektiv. Jag har ett 50/1.4 och ett från tamron, 24-75 om jag inte minns fel. Har canon eos 5d mark II.
  Vad rekomenderar du? Inte vidvinkel, utan snarare till porträtt och liknande. Gärna ett där man kan ha macro också. Några tips? 🙂

 10. Alltså, blir galen.. Den fungerar inte för mig 🙁 Fast sen har ifs mitt firefox startat ett tredje världskrig mot mig också!

 11. Vad glad jag blev när jag kikade in här och får se en helt ny design, vårig och ljus i färgerna (inte för att det var något fel på din gamla design, jag insåg nu att det var trevligt med lite ljusare färger bara 😉 )

  Och sen blir jag ännu gladare när jag ser att du uppdaterat med hela tre inlägg sedan jag sist kikade in! 😀

 12. Din nya design är verkligen superfin – gillar den bättre än din förra hihi 🙂
  Alltid lite roligare att titta in på bloggar när designen har uppdaterats! Man får inspiration själv – förövrigt får jag då & då massor med inspiration från dig! Gillar din blogg, dina foton & illustrationer, du är mega duktig.

 13. Tittar in här då och då. Du är så otroligt skicklig på det du gör, jag är speciellt ett stort fan av dina illustrationer. Inspirerande!
  🙂

 14. Du har så fin blogg 🙂 Hoppas inte jag stör. Kolla in min blogg, lagt upp en massa fina bilder från oslo 🙂

  Mvh Jasmin

 15. ARGH! Vilka små svin! (Ska inte skriva vilka de är, jag lovar) 😉
  Men du med rätt mycket "makt" – du har inte övervägt att faktiskt skriva om detta? De kanske backar då?

  Vet att en till tjej där ute i bloggvärlden med en fotoblogg hatar samma företag.. du vet vem hon är tror jag, men vågar inte skriva hennes namn här och nu ;P

 16. så sjuuuuuuuuuukt fin design! älskar din header, bakgrunden, texten, "knapparna" och ALLT! sååå fin! 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.