Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En-Stycke-Tönt


Inspelad med appen Slowmo till iPhone.
Låten som spelas är Nothing Left med Delain.

85 comments on “En-Stycke-Tönt”

 1. HAHAHAHAH! Skulle vara helt underbart att se dej spela in denna film! skulle nog ligga dubbelvikt på golvet och gapskratta 😉 Haha! Klockren!

 2. HAHA världens inlevelse också! XD

  Kan du sjunga förresten? Även fast det är pipigt låter det ungefär som att du har sångröst där bakom, om du fattar vad jag menar. Eller är det bara låten som hörs över?

 3. HAHAHAHA Fyfan vad sjukt kul! 😀
  Och denna låten var skitbra, fick googla lyricsen och tillslut hittade jag den! TACK!

 4. Hejsan, ja tänkte bara berätta att ja har gjort en ny blogg, eller ja har typ flyttat min blogg till http://www.canonphoto.devote.se men dett är så klart för er som vill fortsätta se min blogg! kram. om ni vill svara på denna kommentar då ska ni skriva i min nya blogg! 🙂

 5. Hej! Jag är med i en tävling som man kan vinna en inspelning i E.M.D's studio! Och priset vill jag värkligen vinna, det vore en dröm för mig. Så skulle du kunna slösa lite tid och rösta på mig?
  Det skulle betyda jättemycket. Förlåt om du inte gillar att få sånna här kommentarer eller va man kan säga.
  Om du vill rösta klicka där: http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=1884#/rosta

 6. Antingen är det jag som är fullständigt efterbliven, men jag laddade ner appen slowmo och spelade in en video .. men inte lyckades jag med denna röstförvräninging! Sjukt.. Kanske man måste ladda över den till datoron för att det ska lyckas .. ? hmpf!

 7. typ världens bästa videoblogg istället?
  måste dock fråga vad låten heter, hade varit grymt tacksam för svar, för den lät jävligt bra (trots det faktum att den i det här fallet var pipig xd)

 8. haha! det där måste vara dagens konstigaste, och det här har ändå varit en rätt konstig dag 😛 x) du är go!

 9. Hehe! Haha! Såå roligt det där i slutet när du "nästan inte kan stänga av!" Skulle inte du kunna visa något från ditt jobb om Canon 550D typ bilder som man har tagit med den. Jag har redan kollat på youtube och där fanns det inte så bra videor som beskrev själva kameran osv. Jag och min kompis ska köpa den kameran och vi vill se och veta lite mer om den. Hihihi tackochhej !LEVRPASTEJ!

 10. Hehe! Haha! Såå roligt det där i slutet när du "nästan inte kan stänga av!" Skulle inte du kunna visa något från ditt jobb om Canon 550D typ bilder som man har tagit med den. Jag har redan kollat på youtube och där fanns det inte så bra videor som beskrev själva kameran osv. Jag och min kompis ska köpa den kameran och vi vill se och veta lite mer om den. Hihihi tackochhej !LEVRPASTEJ!

 11. Hehe! Haha! Såå roligt det där i slutet när du "nästan inte kan stänga av!" Skulle inte du kunna visa något från ditt jobb om Canon 550D typ bilder som man har tagit med den. Jag har redan kollat på youtube och där fanns det inte så bra videor som beskrev själva kameran osv. Jag och min kompis ska köpa den kameran och vi vill se och veta lite mer om den. Hihihi tackochhej !LEVRPASTEJ!

 12. Hej! Jag har en fråga som jag hoppas du vill svara på, du som har bra kamerautrustning och så...

  Jag står lite i valet och kvalet om jag ska köpa ett 50mm f/1.8-objektiv eller 50mm f/1.4-objektiv. De jag har sett (till Nikon, eftersom jag har en Nikon D60) är det ett par tusen kronors skillnad på, där f/1.4 är den dyrare. Är det stor skillnad på ljusinsläppet mellan dem? Vilken skulle du köpt om du vore jag? Tack på förhand! 🙂

 13. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Herregud vad rolig du är! Älskar slutet när du ska stänga av kameran, jag typ dog 😀