Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

De fyra åren som gått...

Jättemånga önskade en "fyraårsgenomgång", och jag tyckte det var en kul idé!
Så här kommer en kort, väldigt kort, sammanfattning av år 2007-2011!

- Jag hade sjukt mycket fritid (jag pluggade och tydligen gjorde vi ingenting i skolan?! haha), så jag kunde skriva mellan 7 och 15 (!) inlägg på en dag. Det ni!
- Jag fotade alla bilder med Eriks gamla 4 megapixels-digitalkamera.
- Jag hade NIO PRENUMERANTER på bloglovin och tyckte att det var fantastiskt!
- Jag upptäckte illustrator och satt och kladdade nätterna igenom.
- Jag hade inte riktigt hittat min stil... varken i kläder, inredning eller något annat.. haha. Gosh... Allt var fult! xD
- Jag kunde konsten att blogga om absolut ingenting.
- Jag gick igenom en megaförädring. Stilmässigt och smakmässigt. Från "JagVetInteVad" till strukturerat.
- Jag var på toppen av min illustrationsvåg. Och föll senare samma år.
- Jag köpte en systemkamera!!!
- Jag hade min första "modellfotografering" med syrran. Hon hatar numera bilderna, haha!
- Jag tog mitt första fotojobb!
- Jag bar min mest älskade och hatade outfit någonsin (håliga strumpbyxor väcker känslor...)
- Kissie kommenterade min blogg och skrev att jag var Ego. Och DET kom ju från rätt mun! xD
- Bloggen utvecklade sig till det den är idag: Prydliga inlägg, eftertänkta texter och snygga bilder. Och såklart fantastiska designer 😉 Haha.
- Jag vann Årets Fotoblogg på Veckorevyns Blogawards!!!
- Började med fototips.
- Nu började jag på riktigt känna att jag hade en stor blogg (även om besökarna kom redan ett år tidigare)
- Jag försökte ärligt att börja teckna igen (denna gång promarkers istället för illustrator), men det gick trögt...
- Jag fotade "en främling" för första gången.
- Jag älskade photoshopmanipulationer.
- Jag köpte Canon EOS 5d Mark II!
Vad säger man om "nutiden"?
Allt om året 2010 sammanfattade jag ju för en månad sedan, läs det här 🙂

44 comments on “De fyra åren som gått...”

 1. Haha ja några stora har det blivit under åren 🙂
  Men inga att tala om i Munksjön, fastän det ska finnas enorma gäddor där.

  Kan ju vara åt andra hållet också med vikt, själv borde jag åtminstone försöka träna upp musklerna och äta MER men vem orkar det? 😛

  Kan inte välja motion hur mycket jag än försöker när man istället kan sätta sig på nåt mysigt café och dricka en varm kopp.

  Sköt om dig

 2. Kärlek till den där bruna designen som vi ser på 2007 i bloglovin-rutan (bloggkoll som de hette då och gud vad häftigt att se den gamla designen!!)

  Nostalgi på hög nivå... 😉

 3. Va mycket erik de va 🙂 de gillar vi! Super kul inlägg verkligen. Att du har blitt så
  Bra på att fota på 4 år är ju helt otroligt (:

 4. Otrolig utveckling! 😀 Du är riktigt duktig, hoppas att du kommer fortsätta dela med dig av allt det här på bloggen i många år till 😉

 5. Haha, själv har man varit läsare sedan starten 07. Minns så väl alla dina små photoshopbus du och Maria hade mot varandra, och din "gissa bloggerskan" som en massa har börjat med nu!

 6. Jätte kul o se din resa. Men tycker att du varit grym från dag ett ! Fast ändå ser man utvecklingen! Men det jag menar är att man ser redan 2007 att du förstår bildspråk och modellandet. Riktigt kul. Du är sjukt duktig och du inspirerar mig och vet att du inspirerar många! Allting du gör ser så lätt ut !!!

 7. Åh, fiint!
  Kul att det går att se att du utvecklats så otroligt mycket!! Men jag får flashbacks själv, minnen kopplade till dina inlägg och var jag befann mig i livet då, när du skrev. Och 2007-delen, vilken nostalgi!! 🙂 Tänk att man har hängt med sen början >.< Blir nog till att rota i dina arkiv när jag kommer hem 😛

 8. Då har jag läst här sedan någon gång under år två, jösses. Tiden går fort minsann! Du gör ett fantastiskt bra jobb 🙂

 9. Hej!
  Jag har så mycket jag skulle vilja säga men vet inte riktigt hur jag ska sätta de rätta orden på det men jag får väl göra ett allvarligt försök för tycker du borde få höra det!

  Jag har följt din blogg ganska länge. Jag är en person som älskar i princip allt som har med bilder, filmer och musik att göra. Sen om det är fantasi, sorg, glädje, skönhet eller egentligen vad som helst spelar ingen roll. Bara känslan finns där. Är det en vacker bild kan jag uppslukas helt i den. Önska att jag kunde skapa något liknande. Kanske är det för att jag inte har den där kreativa ådran och är så lat att jag inte orkat lära mig som jag förundras så? Jag vet inte, men i vilket fall som helst så får just det mig att surfa runt och leta bra fotobloggar eller liknande när jag har tråkigt och då råkade jag halka in på din blogg någon gång under slutet på 2007 början på 2008 och jag tyckte redan då du var duktig. Jag gillade dina bilder.

  Men som vanligt tänker jag: "den här bloggen ska jag följa!" Men tror du jag kommer ihåg det sen? Efter några veckor hade jag glömt bort den och det gick ett tag igen. Någon gång i slutet på 2008 kom jag på att jag ju hade följt en blogg som jag minns att jag gillade. Jag hittade tillbaka hit och förundrades över vilken stor förändring du gjort. En förändring till något ännu bättre! Sen dess har jag följt din blogg. I början tittade jag in någon gång i veckan men senare ökade det och nu kollar jag den varje dag.

  Varit (och är) sådär lagom avundsjuk på ditt utseende, du är snygg sådär naturligt och avslappnat. Storälskat din klädstil och bara avgudat dina bilder. Både som du ritat och som du fotat. Du har talang! Och du har känslan i dina bilder. Varesig det är redigerade på så vis "overkliga" eller mera fina modell bilder. Dessutom verkar du ha en grymt skön humor enligt mig och sprider glädje i många av dina bilder.

  keep up the good work! 🙂
  Kram

 10. Du har tagit enorma kliv sedan ruta ett (2007) Elin! Dina arbeten idag håller verkligen en hög nivå. Fortsätt i den här takten... 🙂

 11. hahaha gillar min senaste kommentar ;D

  SVAR: njaa.. haha jag är för feg för gissningar, men det är rätt många va? 😉

 12. Vilken resa, du är sååååå fantastisk! Har läst din blogg sen 07 och älskat den sedan dess, går in här flera gånger om dagen 😀

 13. gud va kul!! skriver pa ett engelskt tangentbord och hoppas du forstor det jag skriver nu, haha. Har varit sa himla roligt att folja dig genom aren, du har varit en forebild for mig sedan atminstone 2008. Inte inne alls lika mycket langre da jag inte ritkigt prioriterar bloglovin langre, tyvarr..... minns hur jag och min kompis brukade sitta och beundra dina illustrationer, och det fick mig att gora mina tva forsta som bada, AV NAGON EXTREMT KONSTIG ANLEDNING, hamande pa startsidan. 2009 typ. Fast dom var jattefula. hahahaha. och sa saknar jag alla bilder pa hanna. och sa minns jag att jag bevakade dig pa bilddagboken. hehe.
  kram pa dig och keep up the good work, darling!