Snösmältningens Rike

29
Kofta från Rut m.f/Nelly.com, Klänning från Nelly.com, Väska från Have2Have.se,
Skor från Nilson, Skärp och Blomman i Håret är från H&M.
 
Mer stil-inlägg önskades, så här kommer ett.
Brukar som posta ett i månaden ungefär har jag märkt och jag måste hålla med om att det är lite väl snålt 😉 Aja, idag efter jobbet ska jag iväg och fika med två ”gamla” vänner från min korta tid på högskolan. Vi träffas inte så ofta längre, vilket är synd, för de är ena bra männsk’er de där! 🙂
 
Därefter tänkte jag hinna med en sväng förbi gymmet. Blir sent ikväll hör jag, om jag ska smälta kärleksmumsen, som jag förmodligen kommer trycka i mig innan. Man vill ju inte känna sig som en klump på löpbandet. Nej nej. Man ska känna sig som en lätt fjäder, som jag gjorde förra veckan. Haha. Ofta.
 
Eder tillgivne…. Elin på språng.

29 responses to “Snösmältningens Rike

  1. Sv: Jaha okej, är det så att färgen går bort med tiden, du vet ex. när man duschar så lossnar färgen. Är det så med dig också eller göra du något speciellt?

  2. Jag har följt din blogg i evigheter och jag har gjort en liten iaktagelse. Din stil har blivit mer romantisk och tjejig än vad den var förr då du var mycket mer rock. Det klär dig verkligen:)

  3. Vackra vackra du Elin!
    Skitsnygg outfit till ditt eldröda hår!

    För övrigt hade jag velat ha smält snö jag också nu när jag vart till fjälls, då kan våren gärna få komma. Blir så glad den dagen då det börjar även om vi kommer få extremt mycket slask.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.