Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Två dårar till systrar


En film som egentligen skulle kommit upp den 23 december, men redigeringsprogrammen totalvägrade videofilerna, så jag fick vänta tills jag kom hem...

81 comments on “Två dårar till systrar”

 1. Haha, ni är roliga xD (är det bara jag som tycker att din syster är ganska lik Minnah Karlsson i förra årets idol :o)

 2. Det är läskigt vad lika du och din syster är! Jag menar, hade man inte sett er hade man inte vetat vem som var vem, för ni har exakt likadana röster! 😀

 3. Hej! Ville bara säga att jag har uppdaterat min filmblogg med fler filmer. Och fler filmer står på kö. Kika in om du älskar att kolla på film (speciellt skräck!). Ha en underbar kväll!

 4. Hej!

  Varför går det inte att gå in på din hemsida? När jag klickar i din meny. Det funkar inte? :O

  Ha en fin kväll!

 5. Åh, så fin gran! Önskar att vår gran var lika fin, heh. Jag gillar inte när folk ska komma och förstöra den för mig när jag vill fixa den själv då vissa i familjen inte har någon som helst känsla för att kombinera färger. Gud så skönt det skulle vara när jag flyttar hemmifrån och får skaffa en egen julgran som jag får styra och ställa själv hurdan den ska vara... (:

 6. Haha, värsta fina! Men vad korta ni ser ut! (ska jag säga, hehe) På alla bilder på dig så ser du jättelång ut, men inte i filmen. Hur lång är du egentligen? 🙂

 7. Hej! Jag håller på att bli galen. Funderar på att köpa en ny canon. Alltså uppgradera mig från 550D. Och då har jag tittat på 7D och 5D Mark II. Hur i hela världen väljer man mellan de? Du kan det här med kameror och foto och.. ja, allt! Haha. Vilken får man ut mest av?

  Ta hand om dig 🙂

 8. Hahah vad har du nu gjort din lille skrutt för att förtjäna det? Har du nätshoppat nu igen eller? Släppt ut Eriks grodor? Färgat diesel rosa?

  När kommer du hem till jönkan så vi kan leka?

 9. Hej 🙂

  Tänkte höra om du kanske hade något bra tips på hur man kan fejka studioljus? Om man inte har råd att köpa den dyra utrustningen. Finns det något bra knep för detta? Min tanke var att man kunde kanske testa med sån där arbetslampa på något vis ? 🙂

 10. Vet inte om du har sett det här men det har kommit ett till The sims Medeltiden som heter Pirater och adel.

  Såg själv det nu och blev helt "Omg, måste ha" haha. 😀

 11. Take no prisoners typ xD brutal misshandel utav gran typ 😛 men det gick vägen ialla fall =) vart julafton och allt bra då?

 12. hahah, vilken härlig video! Jag tyckte att den var intressant rakt igenom och klippningen var bra=) Sedan måste jag tillägga att du och Hanna har väldigt lika röster och det är alltid kul höra sånt.

 13. Jag förstår varför du och Pernilla funkar bra ihop , ni härstammar båda från samma knasiga släkte! Mahaaa!!

  God fortsättning!

 14. Ha ha ha!! Fasiken va sköna ni är! Såna som er vill man bara hänga med! 😀 Gott nytt år på er!!! <3

 15. Om jag ändå haft åtminstone en syster att knasa mig med(har två bröder). Ni verkar ha så himla mysigt ihop trots ålderskillnad.
  God fortsättning!
  //