Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Pernilla och pälsmössan

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,4 USM. Slutartid 1/500, Bländare 1,4 och ISO 100.

Två bilder från idag. Fina, fina Pernilla! 🙂
Vi träffades när jag fotade för Sunnyday.se och hon kom som frivillig modell. Visst är det kul att man kan gå och få en ny vän bara sådär. Störtskön är hon också, ibland undrar jag var hon får allt ifrån, allt hon säger. Haha.
I alla fall.. Luciabilderna.. får ni inte se förrän på tisdag 😉 Nu ska jag hoppa i säng för jag är så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna - har nog suttit och kisat här två timmar nu, det är ett under att jag hållit mig vaken!

Translation / Two pictures of Pernilla! We had a great day today and more pictures are to come! 🙂

50 comments on “Pernilla och pälsmössan”

  1. Fina foton! Fina Pernilla! Skönt och veta att du tar hand om token ;). Vore kul och få träffa dig en dag också 🙂

  2. hejsan! jag har stora problem med bloggen och undrar om du hade hjärtat att hjälpa mig? det är väldigt rörigt men jag hoppas på det bästa kram! ( föresten så är det så att jag länkar den som hjälper mig i en hel vecka! )

  3. hejsan! jag har stora problem med bloggen och undrar om du hade hjärtat att hjälpa mig? det är väldigt rörigt men jag hoppas på det bästa kram! ( föresten så är det så att jag länkar den som hjälper mig i en hel vecka! )

  4. hejsan! jag har stora problem med bloggen och undrar om du hade hjärtat att hjälpa mig? det är väldigt rörigt men jag hoppas på det bästa kram! ( föresten så är det så att jag länkar den som hjälper mig i en hel vecka! )

  5. Hi Elin! I belive you're very talented and these photos are beautiful, but if I was to give you an advice it would be to use a higher lens aparture once in a while. I can tell you like lower numbers but I think sometimes, mainly this time, it would do you good to consider the opposite.
    I wish you a happy holiday! //Steven