Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Kommissarie Dåådh

Tecknad med Promarker- och Triamarkerpennor. Ca 5 timmar.
Inscannad i datorn. Bakgrund tillagd i Photoshop.

Så här blev han tillslut - Peter Eggers som Kommissarie Dåådh i Anno 1790.
Jag är väldigt självkritisk när det kommer till mina teckningar, så jag ser alltid saker som jag önskar att jag kunde göra bättre, men överlag är jag väldigt nöjd! Jag har aldrig varit en "exakt-kopia-av-verkligheten-typ-av-konstnär", så jag tyckte ändå jag fick till min balans... här är en skärmdump från serien.

Åh jag är verkligen i ett sånt där mode där jag bara vill göra fler och fler teckningar, men jag har liksom inte tid att lägga 5 timmar på en bild varje dag... -_-

Translation / This is the final result of my drawing project two days ago! I used this screenshot of Peter Eggers as commissar Dåådh from the series "Anno 1790".

65 comments on “Kommissarie Dåådh”

 1. Du har fångat honom på pricken! Blir alltid lika förvånad att du är SÅÅÅÅ bra! Och egentligen, varför är jag förvånad?

 2. Schyyyyysst! porträttet blev ju jättefint.

  De där Noirpennorna jag pratade om innan, de heter "Spectrum Noir" och är tydligen lite ovala, som någon av Copicsorterna alltså. Har du provat Alphamarkers då? Syrrans bonusgrabb som målar mycket grafitti, fast på papper använder dem å de ska tydligen ha ungefär samma egenskaper som PM:s. De har dem i en del skejtbutiker tydligen.

  Jag tycker absolut att du ska se Downton Abbey när din Mamma köpt boxen. Snart är säsong 2 slut och jag hoppas absolut att det kommer fler avsnitt. (snabbkollade på IMDB, det kommer en säsong 3 under höster 2012). Dame Maggie Smith (Minerva McGonagall i Harry Potter-filmerna) är sååååå bra i Downton Abbey , iofs är hon alltid bra men här är hon helt suverän.

 3. Har heller aldrig varit den där nu-gör-jag-en-exakt-kopia-konstnären, det finns ju foto till för sånt! 😉 Riktigt snygg bild!

 4. first: wow... snacka om talang!
  second: jag driver ett välgörenhetsprojekt där jag säljer handgjorda smycken och 20% går till att köpa skolmaterial åt behövande i thailand.

  Skulle du vilja stöda eller hjälpa mig med något, det lilla du gör, gör skillnad!
  Hör av dig till [email protected]
  tack på förhand
  kram
  Cherie

 5. Åhh vad snygg. Du är verkligen superduktig. Jag ritar en del men jag får det aldrig att se ut som i mitt huvud. Det är väl nått alla har att man aldrig är riktigt riktigt nöjd. Men det är starkt att ändå kunna avsluta det så man inte har en massa som bara blir liggandes för att man inte riiiktigt är nöjd.
  Men du borde va det med denna iaf.
  Kram

 6. Du ska vara allt annat än missnöjd med teckningen! Jag skulle var glad om jag kunde måla hälften så bra som du, men inte ens det lyckas jag med haha.

  Du är grym Elin!!! 😀

 7. hej! Jag undrar vad det är för sorts pennor du använder dig utav när du målar sådär? Du är jätte duktig!

  Hälsningar Jenny

 8. Den blev ju jättebra! Jag tycker att den liknar massor! 🙂 Anno 1790 är också så bra, och kommisarie Dåådh är min favorit! 😀

 9. Älskar Anno 1790 🙂 Lätt bästa svenska serien på länge alltså! 😀 Jättesnyggt ritat! 🙂
  Du borde måla Magdalena också! 😀 Hon är så himla vacker!

 10. Jag såg direkt vem det var! Jättefin verkligen.

  Skönt dessutom att jag inte är den enda människan som följer serien! Så fort man nämner Anno 1790 ser folk ut som frågetecken.