Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

I min kameraväska...Hände ni inte med, så finns det en mer detaljerad lista i textform här.

66 comments on “I min kameraväska...”

 1. Hej!
  Jag undrar om du skulle kunna göra en bloggdesign?
  Jag tänkte nt blogga på min blogg förän decignen blev klar.Men min syster skulle hjälpa mig fast det blir ingen tid för det.jag ska nog radera min blogg och skapa en ny.
  Vad tycks om det?
  Några förslag på namn?
  Vill du göra designen?
  Om du vill göra deccignen så kan du la kopiea mallen och skicka den till mig via mail?
  Svara gärna så fort du kan!

  BELLA

 2. Vad roligt att se den här videon.. Har precis köpt en ny kamera nämligen och två nya objektiv :)) nu önskar jag mig bara en ny väska i julklapp :))

 3. Åh, är avundsjuk på din "utrustning" 😀 Och kissekatten haha! AWH! Älskar att han mjaouar för att få vara med haha.

 4. jätte bra video! är lite avundsjuk,.. 😉
  men jag måste fråga en sak angående fjärrisen du har till kameran, jag har köpt en likadan(dock till Nikon) men den har börjat krångla jätte mycket! Och jag vet inte vad som är fel, och jag tror att jag köpte den från scandinavian photo men är inte helt hundra! men vad kan det vara som är fel? Kameran "kopplar" inte när jag har kopplat in alla sladdar och trycker på avtryckaren.. Lite smått irriterande, eftersom den kostade mig ganska mycket då jag inte har något jobb eftersom jag är 14.. haha, skulle vara jättesnällt om du kanske kunde förklara om du vet vad som är fel 🙂

 5. alltid kul att se videor med dig 😀

  Undrar en sak du sääääkert har svarat på men hittar de inte, i vilka program klipper du ihop dina videos och så? Jag har Sony vegas men av någon anledning funkar inte de formaten jag filmar i i det programet vilket inte är så kul 🙁

 6. Ååå vad mysig Diesel är 😀 Älskar dina foton på honom. Det får mig verkligen att sakna mina Ragdolls (Har haft 3st men förlorade den sista för en månad sen) De är verkligen härliga och så sociala katter.

  Sen är det jättekul att se vad du har i din kameraväska också 😉

 7. Svar:
  Jag kan vänta i "några" månader, om de bara kommer innan jag åker till Thailand i slutet av februari? Vad tror du? Har tänkt att köpa ett undervattenshus till min Canon S95 också, såg att "ni" hade ett för bara någon vecka sen som är slut nu, men frågan är när det kommer om jag beställer det.... förstår om du inte vill svara på bloggen, kan maila istället om du vill?

 8. hej sötnos!
  du har en jätte fin blogg!
  jag skulle vilja ha lite hjälp med om vad jag kan skriva om, har du något tips?
  te.x som : min första kyss, eller vad som helst!
  jag tycker inte om att skriva om mina dagar varje dag!
  kram. 🙂

 9. Vilken härlig video. Bra förklaringar med och kul å se dina objektiv, filter och så söta Diezel=)

  Du låter så himla snäll på din röst, så ödmjuk och så är du inte tillgjord. Måste medge att det var första gången jag hörde dig tala vad jag minns.

  Trevlig helg Elin!

 10. Så søt du er, det samme gjelder pusekatten din 🙂

  Liker bloggen din veldig godt, da måtte jeg selvfølgelig sjekke ut denne videoen.

  Ha en trevlig søndag! Hilsen Christina 🙂

 11. Man kan inte bli annat än avundsjuk på all din utrustning x3 Om man bara hade råd.. & din katt är ju bara så sjukt söt! Svimmar

 12. du ska veta att du är min största förebild och idol! du verkar så omtänksam och så smart! mitt drömyrke är fotograf! (har dock ingen systemkamera) sen så vill jag gärna bli mäklare också, HAHA! kanske kan bli en sån som tar kort på husen! vad är det för yrke? 😮
  oj förlåt nu tröttade jag nog ut dig... som vanligt. 🙁

 13. Hej Elin! Uppskattade verkligen det här inlägget. Du är en förebild för mig inom fotografering för du är så sjukt duktig. I filmen berättade du om ett filter som är bra att ha för att kunna mörka ner himlen osv.. och du hade ju även en "hållare" till det. Men vad kan jag köpa allt detta om jag själv vill ha det och vad kostar det på ett ungefär? Jättetacksam för svar 😀 Ha det så bra!