Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Rösta i Doodle4Google - vinn en smartphone!

För någon vecka sedan uppmanade jag er att skicka in bidrag till Doodle 4 Google tävlingen - nu har finalisterna blivit utplockade och det är dags att rösta fram en vinnare! Har någon av er skickat in?
Vilken är din favorit? Kom ni med?

Nu har två av er - två av ER! Kanske just du?! -
chansen att vinna en smartphone, så var med och tävla 🙂

Instruktioner:
Det enda du behöver göra är att gå in och rösta på din favorit här och sedan länka bidraget bland mina kommentarer. Motivera varför du gillar bidraget och du är sedan med och tävlar om en smartphone Samsung Galaxy S II tillsammans med mig och Doodle 4 Google. Lycka till!

Personligen gillar jag logotyper som är uppbyggda av någonting annat än bara bokstäver, som den här cykeln som står i gräset. Så min röst föll på den 🙂

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

GRATTIS TILDA OCH MALIN! 🙂

754 comments on “Rösta i Doodle4Google - vinn en smartphone!”

 1. Jag hade tre favoriter:
  - Cykeln för den känns så härlig, men samtidigt är jag inte helt säker på i vilket sammanhang den skulle användas.
  - Rymdtemat för jag är ju astronom så något annat skulle vara fel. Dessutom tycker jag den är genomtänkt med färgerna på varje bokstav. Å andra sidan är den lite tråkig.
  - Funparksilouetten för den var riktigt snygg, men den kändes inte riktigt färdig med alla bokstäverna.

  Till slut blev det cykeln ändå, för att jag gillade den helt enkelt. Den var helt färdig och snyggt utförd och genomtänkt.

  Länken (alltså samma som din): http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

 2. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10
  en jättefin teckning som föreställer siluetten av en nöjespark!

  För det första så tycker jag att nöjesparken påminner om Göteborg (göteborgshjulet till vänster, atmosfear i mitten och balder till höger) och jag är kär i den staden! den är så fin och trevlig, inte alls så mycket stress som det brukar vara i storstäder och de två sakerna jag gillar mest i göteborg är gothia cup och liseberg.
  För det andra så tycker jag att det vore trevligt om en lite yngre person vann tävlingen och denna finska tjej är endast 14 år.

  p.s. jag inspireras mycket av dina fina bilder och du har fått mig att fota mer! (:

 3. Jag röstade på Summergrass.
  Bilden får mig att tänka på miljö och visioner för framtiden. Cykeln symboliserar för mig att vi är på väg någonstans. Allt det gröna symboliserar att det är mot något miljömedvetet vi är på väg!
  Hela "doodlen" känns som en uppmaning att tänka på miljön och det känns som ett ypperligt budskap att använda google-sidan till!

 4. Nummer tio, nöjesfältet, föll min röst på! Den är så snygg och stilren fast samtidigt full av all den där glädjen man förknippar med ett besök på Liseberg! 🙂

 5. Jag rösta på Funpark silhouette då jag älskar nöjesparker och storstäder! Finns inget bättre än att bara vandra om kring på dom ställena!

 6. Jag röstade på Funpark silloute. Jag älskar att göra galna saker, och åka på tivioli räknar jag som en galen sak. Iallafall om man åker de galna grejerna.
  Sen var den jätte fint gjord också 😀

 7. Jag röstade på Summergrass.
  Den med cyklen, tkr den var fin! Och väldigt kreativit gjort av personen 🙂
  Väldigt annorlunda jämfört med de andra, men jättefint! 😀

 8. Jag tyckte att det var jättesvårt att bestämma sig!! Fast jag röstade för skojs skull, inte för mobilen. Det är ju roligt att vara delaktig på något sätt!!

 9. Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Anledningen till att den fick min röst är för att jag för det första tyckte den var väldigt snygg och att den tilltalade mig. Jag gillar att det är en hel sammankopplad bild med varje bokstav och att den inte blev så blaffig/rörig med flera olika element. Den känns väldigt snyggt ihopsatt samtidigt som den känns diskret och inte tar upp för mycket plats.

 10. Jag röstade på monsters för jag tyckte att den var bra gjord, rolig och söt och ganska enkel och inte lika "prillig" som andra. Fast cykeln var också riktigt bra och sjöjungfrun hade varit bäst om den inte varit så rörig på något sätt 🙂

 11. Jag röstade på Funpark silhouette.
  Det jag gillade med den var precis som du skrev, inte bara bokstäver utan något utöver det.
  Jag tycket Funpark var elegant med få färger men den får mig också att tänka på en sommar eller höst kväll. Jag tycker därför den är väldigt mysig.

 12. Jag röstade på Funpark silhouette, då jag gillar dess kreativitet och hur välgjord den är. Ju längre man stirrar på den, desto fler detaljer träder fram. Ta till exempel e:et, först tar man det som en enkel bokstav men sen inser man att det är en berg-och-dal-bana. Kul!

 13. Jag röstade på Scary Monsters för att jag tycker att den var så mycket annorlundare än dom som fanns och de som har funnits tidigare. Den var även häftig och speciell på sitt sätt. 🙂

 14. Jag röstade på "monsters" Jag vet egentligen inte rikigt varför jag röstade på den, men det bara kändes helt rätt tycker jag. Som ganska enkel men endå väldigt välgjord och sen syns det att den som ritat också har känsla för det, även fast det var en av de yngsta tecknarna!:)
  Fun Park silhouette var också grym, men min röst föll ändå på monsters!:)

 15. Jag röstade på Monsters.
  Har alltid tyckt såna där så små söta men ändå elaka monster har vart as balla! Vet inte hur många gånger jag försökt med det själv.. Haha tycker den som har gjort den har fått till en väldigt rolig och söt bild ihop med bokstäver! Riktigt kreativ tycker jag! 🙂
  Det behöver ju inte va svårare än så? 🙂

 16. jag röstade på FunPark Silhouette!:) tyckte den var fin och påminde mig lite om london då jag var dår våren '10 då det var vulkanutbrott och slapp inte hem via flyg utan jag måsta resa över halva Europa!^^ och så är tecknaren i min ålder från Finland!(jag är från finland:))

 17. Jag såg Funpark silhoutte redan under inskickningsperioden, och fastnade för den direkt. Den får en att känna den där pirrande känslan när man ser en nöjespark från håll!

 18. Jag röstade på summergrass, då jag tyckte den var finast och såg proffsigast ut. Sen så gillar jag också när fantasin får flöda och man inte bara använder bokstäver. 🙂

 19. jag tycker att alla bidrag var väldigt vackra. men det bästa var nog funpark silhouette ( http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 ).

  den var enkel, vacker, & jag skulle verkligen vilja se siluetten på startsidan. jag var nämligen på en nöjespark med min klass sista dagen i skolan, en helt underbar dag. den får mig att tänka på sommaren, solen, ett underbart liv & en jättesöt kille som går i min klass ( hihi ). & att få se en målning som speglar hur jag känner för alla mina vänner & hur roligt vi hade det den dagen varenda gång jag går in på internet ( som är rätt ofta, haha ) vore väldigt fräckt. jag tyckte att den doodlen var speciell. i alla fall för mig.

 20. Jag fastnade för Summergrass och den fick därmed min röst. Dels för att jag gillar när designen är unik men även för att jag upptäcker nya saker varje gång jag tittar på den.

 21. Min röst föll på Funpark silhouette. Den har för det första element som smälter in i Google-loggan, vilket krävs för att jag ska fatta tycke för en Doodle. Jag gillade motivet och att det (troligtvis) är nöjesparken Särkänniemi i Finland som skaparen har haft i åtanke. En plats som har gett mig flera fina minnen.

  Avskalat men ändå fint, rolig men ändå lite mystisk. Den tilltalar mig på alla sätt och är en Doodle som jag kommer att minnas.

 22. Jag röstade på Funpark Silhouette. Jag älskar nöjesfält. Det påminner mig om sommaren och vännerna. När jag såg bilden tänkte jag på utsikten på Gröna Lund från Skansen, den utsikten som man brukar se på "Allsång på skansen" när de sjunger Stockholm i mitt hjärta. Ja, fick mig att tänka på alla saker jag tycker väldans mycket om, därför förtjänade den min röst.

 23. jag röstade på cykeln i gräset alltså summergrass: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  för att den var så himla välgjord och fin! så himla snyggt med cykeln och att bokstäverna liksom är uppbyggda av gräs! och det är inte bara det jag gillar utan de där små detaljerna . den lilla fågeln och nyckelpigan på bokstäverna! man får en härlig& sommrig kännsla när man tittar på den! den har ett härligt budskap för mig! typ som : " känn dig fri och åk runt hela världen med mig" när jag kollar på den. Den här helt klart en värdig vinnare!

 24. Jag röstade också på cykeln (summergrass). Jag gjorde det för att dels, som du sa, är det något mer än bara bokstäver, och den är väldigt fint gjord. Gräset tycker jag är riktigt fint men också alla detaljer. Fågeln, nyckelpigan. Cykeln är också väldigt bra gjord! 🙂

 25. Jag röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1 "Mermaid in the sea" Jag röstade på den för ibland så har google så man inte ser att det står GOOGLE, den här var nästan likadan, fast det var så man såg vad det stod och ändå så mycket bilder blandat i text!
  Sen vet jag inte om jag tycker att detta ska vara som "motivering" men skriver det ändå.
  Den som ritade bilden, var från Norge, och när jag såg det och sen såg bilden typ som "Havets botten" så tänkte jag på det som hände på ön, alla som dog i vattnet..(och som inte hittats) Och det var det första som var min tanke.. ♥

 26. Jag röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1 "Mermaid in the sea" Jag röstade på den för ibland så har google så man inte ser att det står GOOGLE, den här var nästan likadan, fast det var så man såg vad det stod och ändå så mycket bilder blandat i text!
  Sen vet jag inte om jag tycker att detta ska vara som "motivering" men skriver det ändå.
  Den som ritade bilden, var från Norge, och när jag såg det och sen såg bilden typ som "Havets botten" så tänkte jag på det som hände på ön, alla som dog i vattnet..(och som inte hittats) Och det var det första som var min tanke.. ♥

 27. Jag röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1 "Mermaid in the sea" Jag röstade på den för ibland så har google så man inte ser att det står GOOGLE, den här var nästan likadan, fast det var så man såg vad det stod och ändå så mycket bilder blandat i text!
  Sen vet jag inte om jag tycker att detta ska vara som "motivering" men skriver det ändå.
  Den som ritade bilden, var från Norge, och när jag såg det och sen såg bilden typ som "Havets botten" så tänkte jag på det som hände på ön, alla som dog i vattnet..(och som inte hittats) Och det var det första som var min tanke.. ♥

 28. Jag röstade på bidraget "Monsters" för att den ser så lekfull och skojig ut. Jag gillar när det ser mjukt, färgglatt och på samma sätt komiskt ut. Detta bidrag har väl egentligen allt jag gillar - färger, rörelser, lekfullhet och komik.

  Jag var inte med och deltog, men jag ångrar det nu. Nåväl lite försent att ångra sig nu, hihi ^^.

  /Sara Andersson

 29. Jag röstade på Summergrass, den var mysig och rätt stilren och vi måste ta vara på sista sommaren vi har! (Och en ny mobil hade ju vart grymt :D)

 30. Jag röstade på Summergrass för jag tycker som du att det är kul när bokstäverna är uppbyggt av något annat. Dessutom gillar jag att det fortfarande är väldigt tydligt vad det står.

 31. Jag röstade på Funpark silhouette, för jag tycker den var väldigt fin och genomtänkt. Nöjesparker är ju dessutom bland det roligaste som finns 😉

 32. jag lyckades inte länka (?) men jag röstade på summergrass för att jag tycker att cyklar är ett av världens vackraste motiv och för att den visar att google är lika viktig i vardagen som ens cykel 😉

 33. Jag röstade på Funpark silhouette. Jag tycker den är väldigt fint ritad och det framstår väldigt tydligen vad personen älskar.

 34. GUD vad svårt!
  Tyckte alla var jättefina och ändrade min röst flera gånger för att jag inte kunde bestämma mig, haha!
  Vilka otroligt kreativa och duktiga människor det finns där ute?
  Men i alla fall, till slut fick det bli den här -> http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9

  Jag vet egentligen inte riktigt varför jag röstade på Flowers egentligen? Det var något i teckningen som fick mig att fastna.
  Jag tycker om natur väldigt mycket, framförallt blommor. De här fina färgerna och kombinationen rosa-svart som jag tycker mycket om fick något att klicka till, haha.
  Det fanns många av de andra som hade roligare idéer och väldigt kreativa bokstäver, men ändå var det något i denna som jag gillade.
  Fråga mig inte varför och säkert världens sämsta motivering, men så kände jag!

 35. Jag tycker att dom små monstrerna-Monsters- var så söta och specielt G:et och att hans "huggtänder" är riktade inåt. Jag undrar hur kan stänga munnen. Det arga O:et och E:et som set ut som en pac-man föll mig också i smaken.

  P.S Eftersom det inte gick och länka skriver jag att det var nr. 20 jag menade.

 36. jag röstade på "funpark silhouette"! anledningen till att jag gillar den bäst är för att första gången jag såg den då tänkte jag på liseberg (som är den bästa nöjesparken ;)). och som stolt göteborgare blev denna doodle med en gång en favorit. jag gillar dessutom att man inte direkt ser att det står google - utan doodlen är lite diskret.

  länk;
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

 37. Jag funderade, men kom inte på något vettigt att tävla med. Men jag lade min röst på "dots". Jag tycker, precis som någon annan här, att det minimala är charmigt. Den ser kanske inte så arbetad ut, men vid närmare granskning så inser man att den är det. Enkelhet är svårt! Jag kunde inte låta bli att öppna den i photoshop och ändra kurvor mot de mörkare och där framträder färgerna bättre. Lite synd att det inte var lite bättre kontrast i bilden, men den vinner min röst ändå 🙂 http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3

 38. Jag röstade på samma!
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Stod mellan den och den med hundarna men det blev cykeln ändå, tyckte att den såg mest välgjord ut. Men min egentliga favorit var en som inte blev nominerad, det var ett äpple (som var ett O), sen en daggmask som slingrade sig igenom och bildade GO-GLE som skrivstil.

  Precis som du gillar jag när det är motiv istället för bokstäver, gillar att sitta och klura på google.se ibland när det är lite halvsvåra motiv! 😉

 39. Jag röstade på Funpark silhouette, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10
  Den blev min favorit av många anledningar. Den sticker ut bland dem andra bidragen. Den är stilren, snygg och genomtänkt. Jag gillar också att den inte bara består utav bokstäver utan att tex. pariserhjulet formar O:et och tornet blir till L. Man ser tydligt vad konstnären älskar och att personen verkligen tänkt på temat.
  Dessutom älskar även jag nöjesparker (och nya mobiler ;)):D<3

 40. Jag röstade på denna:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

  Den är riktigt rolig tycker jag, med små finurliga monster och små tänder och "utploppade" ögon! Älskar färgläggningen också, så mjuk och passande, känns som om det är monster från en fin och vacker saga. Samtidigt är den väldigt enkel och sånt älskar jag också! Det får inte vara för mycket detaljer och flams, det blir inte bra - men det här var alldeles lagom mycket detaljer för mig smak. Älskar den!

 41. Det här är min självklara favorit "http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10&quot; Eftersom att tävlingen handlar om att vara kreativ tycker jag definitivt att denna bilden tar hem första priset. Hur coolt är det inte att skaparen lyckades få attraktionerna att likna bokstäver. Mest imponerad är jag av bergochdal banan som föreställer E:et! Den är dessutom stilren och väldigt bra gjord! Men framförallt får den min röst då jag inte tycks mig minnas att jag sett någon Doodle som påminnt om denna tidigare. Alltså känns den ny och innovativ. För att inte nämna hur svag jag är för skylines...

 42. Jag har en tävling på min blogg just nu där man kan vinna ett prenstkort på 500:- hos familjesmycken. Var gärna med!! =D

 43. Mina favoriter var den med hundarna och den med berg- och dalbanan och det.
  Den med berg- och dalbanan var väldigt snyggt ritat och den var perfekt och genomtänkt. Den var riktigt fin och jag kollade på den hur länge som helst. Men det blev slutligen den med hundarna som jag röstade på för att den är så glad och lekfull och jag kunde inte låta bli att le när jag såg den. Jag älskar hundar och doodlen var bara så mysig!
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11

 44. Jag röstar på:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-20.jpg

  Det här är en klar favorit. Den skiljer sig väldigt mycket från dom andra, på ett bra sätt. Dem små filurerna är otroligt söta & alla detaljerna gör att bilden blir som sagt en klar favorit. Gillar inte när det är för mycket, heller inte för lite & denna bilden hamna precis där emellan.Nej, nu ska jag inte dra ut på dethär, men denna ''doodle:n'' borde klart vinna!

 45. Jag röstar på:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-20.jpg

  Det här är en klar favorit. Den skiljer sig väldigt mycket från dom andra, på ett bra sätt. Dem små filurerna är otroligt söta & alla detaljerna gör att bilden blir som sagt en klar favorit. Gillar inte när det är för mycket, heller inte för lite & denna bilden hamna precis där emellan.Nej, nu ska jag inte dra ut på dethär, men denna ''doodle:n'' borde klart vinna!

 46. Jag röstar på:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-20.jpg

  Det här är en klar favorit. Den skiljer sig väldigt mycket från dom andra, på ett bra sätt. Dem små filurerna är otroligt söta & alla detaljerna gör att bilden blir som sagt en klar favorit. Gillar inte när det är för mycket, heller inte för lite & denna bilden hamna precis där emellan.Nej, nu ska jag inte dra ut på dethär, men denna ''doodle:n'' borde klart vinna!

 47. Jag röstade på Summergrass (dvs cyklen) eftersom jag tycker den var snyggast med sina glada färger och att jag gillar när saker skapar bokstäver. Även väldigt bra gjord och det passar in med lite sommartema, (trots att sommaren snart är slut) 🙂

 48. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

  Jag röstade på denna med små monster för den fick mig att skratta vid första översikten av den. Små söta monster som verkade ha mycket knasigt som hände omkring den. Sedan kunde man granska bilden ännu mer och se vad det är som händer, vilka som är rädd och varför osv. Alltså en bild som var rolig vid första ögonblicket men som ändå inte var över efter ett ögonblick utan man fick sätta sig in i situationen för att förstå allt, som att skapa en egen historia kring bilden ungefär! 🙂

 49. Hej! 🙂
  Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 eftersom jag tyckte om den, den var rolig och lekfull och tyckte även att den var söt på sätt och vis ^^ Velade mellan cykeln, denna och den med bakrundsblommorna men slutligen föll min röst på den här! Jag tycker att den som har gjort den 'doodeln' har varit fantasifull och sett möjligheterna i bokstäverna att göra dessa "smilisar" eller vad man nu ska kalla dem, så jag tycker att hon/han förtjänade min röst 🙂

 50. Åh, gud vilka fina bidrag det var med! Jag gillade dock cykel, precis som du.

  Och varför, jo, för jag gillar själv att cykla och jag gillar även natur. Den fick mig att tänka på att cykla på en skogsväg en solig sommardag och se alla djur omkring mig och allt det gröna fina. Den får mig även att tänka på miljö, att det är miljövänligt att cykla och att vi bör låta bli att använda våra bilar i största möjliga mån för att bevara allt vårt gröna fina! 🙂

  Länk till bidraget: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

 51. Min röst föll på "Monsters" ( http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 ) eftersom jag blev så glad när jag såg logan och det är ett stort plus eftersom det är roligt att bli glad när man öppnar sin webbläsare. Jag gillar den också för att varje bokstav har sin egen personlighet och man kan verkligen titta på den länge och upptäcka nya saker med den. Sen är den lekfull och inte allt för pretentiös vilket passar mig ganska bra.

 52. Min röst föll på "Monsters" ( http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 ) eftersom jag blev så glad när jag såg logan och det är ett stort plus eftersom det är roligt att bli glad när man öppnar sin webbläsare. Jag gillar den också för att varje bokstav har sin egen personlighet och man kan verkligen titta på den länge och upptäcka nya saker med den. Sen är den lekfull och inte allt för pretentiös vilket passar mig ganska bra.

 53. Min favorit är nog cykeln i gräset (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6), just för att det inte är så uppenbart om man bara bläddrar snabbt att det står google. Och att den byggs upp mer av delat i bilden, än att det är en bild och sedan text ^^,. Oooch detaljerna med fåglarna, nyckelpigan och blommorna är precis tillräckligt med detaljer - inte för mycket och inte för lite. Harmonisk och mer en hel bild än bara en text 🙂
  + att den ger mig lite sommarkänsla trots att sommarn är slut för mig på måndag 😉 haha

 54. Min röst föll på "Funpark silhouette";
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Jag tycker om hur logotypen i sig inte är så väldigt framträdande, men ändå väldigt uppenbar när man tittar närmare. Detta kombinerat med de blå tonerna som mjukar upp kontrasten mellan svart och vitt gör det mycket behagligt att titta på (vem tycker inte om ett nöjesfält?).
  Att sedan är en 14-åring som satt samman allt detta tycker jag dessutom gör det hela extra beundransvärt!

 55. Jag hade lite svårt att välja mellan den cykeln du pratade om och en annan, båda var väldigt fina och välgjorda, och inte för plottriga som vissa andra var.
  Men det blev inte cykeln, det blev denna:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10
  Jag gillade verkligen den, den var charmig och stilren. Man ser "Google" svagt bakom något som ser ut som ett tivoli. Riktigt snygg! Den tyckte jag det var lite roligt att det är en 14-åring som hade den talangen och gjorde den. Den personen kommer förhoppningsvis gå långt.

 56. Alla bidrag är väldigt fina men jag röstar på bilden med cykeln. cykel var en bra ide det är alltid lite roligare när man ha något istället för vanliga bokstäver. Hon har dessutom målat jättefint, man blir glad när man ser den,en värdig vinnare

 57. Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 för att jag tyckte den var så himla söt med "monstrena" som jagar flugor men inte kan nå dom för att dom "sitter fast" i Doodlen. Tyckte den var himla rolig, och man vill ju ändå se något roligt när man går in på google för att söka efter något tråkigt nu när skolan drar igång 🙂 Jag blir på något konstigt sätt inspirerad till att göra något bra när jag ser den, tycker den är värd att vinna! 🙂

 58. Jag velade lite mellan Funpark silhouette, monsters och summergrass.
  Tillslut föll min röst på Funpark silhouette eftersom jag fastnade för den först. Det är lite min stil över hela bilden. Den är stilren (vilket jag tycker om) och jag gillar att texten flyter in i bilden. Dessutom är temat "jag älskar.." och det känns som att tjejen ritade efter uppgiften. Visst alla bilder är fina, men det känns som att en del personer missade den delen och bara försökte rita en loga. (:

 59. Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Jag kopplar ihop denna bild med Gröna Lund och parisehjulet som fanns förut. Om man spinner vidare så är ju Gröna Lund ett ställe som kännetäcknar Stockholm, iallafall för mig. Stockholm är ju också Sveriges huvudstad och då kan det väll vara kul med en doodle som representerar oss här i Sverige på något sätt. Utöver det tycker jag om strukturen och att bokstäverna inte är så tydliga. Bilden i sin helhet får mig att tänka på en stad i kvällsljus vilket alltid är mysigt 😀

  Ha det bra Elin!

 60. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6
  Haha, läste inte hela inlägget innan jag gick in och kollade bilderna. Så jag kände mig lite "Shit hon gillar samma bidrag som mig, tänk om hon tror att jag röstar på den bara för att hon gillar den!"
  Men, jag gillade den faktiskt av mig själv. 😉

  Nej, jag fastnade direkt för bilden. Varför vet jag inte. Kanske just för att den är uppbyggd av annat än bokstäver, fast det var ju andra som var det. Alltså hade den här det där lilla extra, som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Jag tycker att gräset och cykeln är så häftigt gjort. Cykeln ser till exempel lite halvslarvig ut, fast en då inte. Bra formulerat, jag vet. 😉
  Okej, detta blev ju inte alls rörigt. 😉

 61. Jag röstade på bidraget som heter "Funpark Silhouette". (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10)

  Just nu befinner jag mig i Stockholm sedan ett par veckor tillbaka och börjar verkligen längta hem till min älskade hemstad Göteborg och min pojkvän som väntar där hemma på mig. Bilden för tankarna till Liseberg och det nybyggda pariserhjulet vid hamnen som kommer vara något av det första jag ser när jag kommer hem på måndag..

 62. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Jag hade inte speciellt svårt att välja, trots att alla var väldigt fina på sitt sätt. Men denna tilltalade mig allra mest då jag är enormt svag för nöjesfält. Ända sedan barnsben har jag totalförälskat mig i Liseberg, vilket enligt mina ögon denna bild föreställer.
  Framhävningen av skuggor och toner ger bilden så mycket känsla att man nästan kan se hela fältet träda fram ur skuggorna. Tekniken den här tjejen använt för att skapa denna realistiska logotyp är otrolig, jag kan inte annat göra än att beundra och inspireras av bilden.

  "Nothing makes a child happier than bringing him/her to an amusement park..."

 63. hoppsan. där hände visst något knasigt..

  ytterligare tillskott till min kommentar.. något som kanske bör tilläggas är att jag faktiskt också varit telefonlös den senaste tiden och inte ens kunnat hålla kontakten med mina nära och kära när jag saknat dem heller.

  se: "Just nu befinner jag mig i Stockholm sedan ett par veckor tillbaka".

  Grymt rolig tävling för övrigt!

 64. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Den enda som riktigt sticker ut eftersom den inte är uppbyggd av bokstäver. Den har en glad känsla, man tänker inte bara på att det är gräs och en cykel utan man relaterar den till sommaren, varma sommar dagar när man tar cykelturer med vännerna, cyklar till någon sjö för att bada eller något. jag relaterar denna bilden till min förra sommar, så mycket sol och bad och jag gillar när saker får mig att minnas de bra stunderna i livet eftersom denna sommaren inte har haft toppen väder så gillar man att minnas när det var som bäst, just därför tycker jag att den ska vinna!

  kram kram

 65. Jag röstade på Science (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4) eftersom jag kan ta reda på fakta med hjälp av Google. Om jag vill veta något börjar jag alltid med att googla. Google är som en ändlös skolbok. Alltså tycker jag att loggan speglar Google bra.

  Jag var på läkarbesök för en vecka sedan och misstänkte att det läkaren sa var fel. Vad gjorde jag? Så fort jag kom hem googlade jag och fick fram att han mycket rätt hade fel. Nu ska jag söka hjälp på nytt + anmäla till patientnämnden, för att ta reda på om jag har bröstcancer eller inte (förhoppningsvis inte).

  För övrigt har jag aldrig ägt en smartphone utan har en äldre vanlig mobil som jag bara kan ringa och skicka SMS med typ. Planerar att jobba som aupär i England nästa år och då vore det ju kanon med en smartphone som också ha GPS (jag går lätt vilse).

  Jag röstade på dig som "Årets kulturblogg" i Blog Awards också. Lycka till Elin!

 66. Jag har röstat på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Jag tycker att den passade in bra på temat; "Jag älskar..." och många kan stämma in i detta med den här bilden. För vem älskar inte: sommaren, grönt gräs, de små nyckelpigorna, blommor, grönska, att bara ge sig ut en dag och göra vad som helst - känna frihet (känner så med cykeln. Med den kan man komma vart som helst i världen.) Det finns så mycket i bilden som talar till mig och som JAG ÄLSKAR. Bilden ger mig glädje och värme.(+ att bilden är så välgjord och genomtänkt)

 67. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2

  Min röst föll på denna doodle! Jag gillade den skarpt på grund av att det verkar som om "konstnären" följde linjen universum vilket jag tycker passar Google perfekt, Google finns ju överallt runt om i världen! "Jag älskar... universum" och universum älskar Google för sin kanonbra sökmotor.
  Jag tyckte det var väldigt finurligt att rita ena O:et som en sol och det andra som planeten Saturnus, och sedan färglägga G:et som om det vore jordklotet. Bakgruden svart som rymden, riktigt snyggt tycker jag. Absolut värd att rösta på!

 68. SPACE fick min röst och det går ej att kopiera in länken hit!
  Varför min röst: Google finns runt hela vår jord ut i cyberrymden.
  Fyndigt illustrera ordet GOOGLE med symboler från jorden och rymden ( sol, del av jordglob, omloppsbana runt jorden, olika djur, m.m. som jag ej kan urskilja.Det jag kan urskilja räcker, för att förstå att det finns en tanke bakom, som är synonym med google. En välgjord googlebild, som stämmer i hela världen, ej bara för en liten skara. Mycket värdig finalist, som jag hoppas på!

  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2

  Fick hjälp med länken!

 69. Jag röstade på Doodle 4 Googles sista bild, den med små gubbar/monster på.

  Anledningen är att jag tycker att den är kreativ och fantasifull samt att den i marknadsföringssyfte når både vuxna och barn, dvs att den har en bred spännvidd.

 70. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

  Jag röstar på den här. Varför? För att den får den gamla tråkiga Google-loggan som vi alla är vana vid, att komma till liv. Den visar att man kan ta något gammalt och tråkigt och med lite kreativitet få liv i det igen! Dessutom så är den inte för "skrikig" utan lagom diskret/stilrent, den smälter bra in medans den samtidigt är "levande" om du förstår vad jag menar.

 71. Jag röstar på Monster då den är snygg och välgjord, den som gjort den har talang och engagemang. Lite läskig men söt som en gott och blandat 🙂

 72. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Jag röstade också på den med cyklen just för att den stämmer in så väl på känslan för sommaren. Den är ju inte slut än men det känns redan som höst. Något kan man väl göra för at behålla känslan lite längre? 🙂 Något annorlunda och stämmer in på mig som person. En ny telefon skulle vara perfekt för att föreviga sommeren lite till med fina bilder och sommarmusik.

 73. HEJ
  jag röstade på FunPark Silhouette, de var lite lurig men väldigt smart!
  Jag deltar gärna i din tävling!

  må gott mvh Frk. Eson

 74. Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Min motivering lyder: Jag gillar när man kan tänka lite djupare och det tycker jag att man gör med denna bild. Enligt min synvinkeln symboliserar bilden de miljoner svar som finns i googles värld. När du stiger in i googles värld är det som ditt eget nöjesfält. Bara att ta för dig av alla attraktioner och njuta i en värld fylld av karuseller.

 75. Jag tyckte om Space för den värkade mer synlig, man ser den bättre för färgen svart och kan vara omtyckt av både barn,vuxna,tjejer och killar 😉 . De menas nästan som om Google har koll på allting som Jorden , solen , rymden och alla planeter som finns ^^ ,

 76. Jag röstade på sailor tats. Tyckte den var lite ovanlig och häftig. Gillar färgerna och stilen på den helt enkelt.

 77. Jag röstar på cykeln! (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6)

  Varför? Jo, för att den är ovanlig men man ser ändå vad det står för. Alla logotyper har - som du säger - bara bokstäver och det blir tråkigt i längden. Jag menar, det finns så mycket mer man kan göra än att skriva eller rita bokstäver. Det finns ett bidrag till som var väldigt bra, där det är en gubbe med två ögon som föreställer "O". Men jag tyckte den med cykeln var snyggare, då bokstäverna hängde ihop med gräset!

 78. Jag röstar på cykeln! (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6)

  Varför? Jo, för att den är ovanlig men man ser ändå vad det står för. Alla logotyper har - som du säger - bara bokstäver och det blir tråkigt i längden. Jag menar, det finns så mycket mer man kan göra än att skriva eller rita bokstäver. Det finns ett bidrag till som var väldigt bra, där det är en gubbe med två ögon som föreställer "O". Men jag tyckte den med cykeln var snyggare, då bokstäverna hängde ihop med gräset!

 79. Jag röstar på cykeln! (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6)

  Varför? Jo, för att den är ovanlig men man ser ändå vad det står för. Alla logotyper har - som du säger - bara bokstäver och det blir tråkigt i längden. Jag menar, det finns så mycket mer man kan göra än att skriva eller rita bokstäver. Det finns ett bidrag till som var väldigt bra, där det är en gubbe med två ögon som föreställer "O". Men jag tyckte den med cykeln var snyggare, då bokstäverna hängde ihop med gräset!

 80. Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10. Den som hette "Funpark Silouette".

  Har alltid gillat stadsbilder och tycker den var välritad för att vara från någon som är 14! Färgskalan var genomtänkt och den symboliserade för mig både glädje och till en viss del den samhällsstruktur som växt fram (vilket låter allt annat än lättsamt ;)). Hursomhelst, bidraget var ett av de mest välgjorda och inspirerande och fick därmed min röst!

 81. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2

  Jag röstade på den här eftersom den var färgglad och eftersom jag älskar rymden. Varje gång jag går utanför dörren ser jag upp mot himlen, för jag älskar allt som finns där. Och en av de saker jag älskar mest i hela världen är att ligga ner och titta på stjärnorna.
  Och jag röstade nog på den också för att jag ofta sitter i klassrummet och drömmer mig bort. Då brukar jag ofta rita liknande saker - fast oftast har jag även en astronaut som svävar iväg hjälplöst i rymden!

 82. Jag röstade på Funpark silhouette.
  Jag tycker den är fin och väldigt lik de vanliga googles olika logotyper. Man ser inte rickigt att det står google fast man vet det. Jag gillar att Kasimira Kouri har ändvänts sig en av Googles o för att göra ”paris hjulet”

 83. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8

  Jag tycker om den här versionen av Google eftersom stilen är något otroligt likt märket Ed Hardy. Just märket Ed Hardy utstrålar en lekfull, cool & ganska ungdomlig känsla vilket jag tycker passar in på Google då det troligen mest används utav yngre människor. Google skulle även passa in den här fräsiga stilen. Jag skulle verkligen uppskatta den snygga headern! Google är trots allt något jag använder varenda dag & lite stil skulle inte göra något illa enligt mig 🙂 Så jag röstar på den!

 84. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10.
  Den får min röst för att den är stilren och riktigt snygg.
  Dessutom påminner den mig om min semester i Göterborg tillsammans med en vän och min äldre halvbror som bor där. Vi spenderade en hel dag på Liseberg där vi åkte nästan allt.
  Därför blir jag riktigt glad av den här bilden. Den ger oss glada minnen samtidigt som den är lite mystisk.
  Sen är det ju himla kul att den som gjort bilden är så ung, det är roligare att en ung person vinner en sån här tävling än en äldre, tycker jag. 🙂

 85. Hej!
  Jag röstade på det här bidraget:

  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9

  Motivering:
  Jag la min röst på det här bidraget eftersom den såg lite speciell ut i mina ögon mer än alla andra. Den är simpel, stilren, men innehåller olika teman. Alltså de ljusa blåsipportna såg jätte härliga ut. Och sedan så inehåll "google" textet två fina färger, rosa&ljus svart/grå. Alltså inte "google's" originala färger. Så det är något nytt, och det är alltid lika fint att variera. Sedan så var bidraget jätte härlig för en sommarens slut och höstbörjan (då menar jag färgerna, svart, rosa). Ett bra tema!
  Och varför jag tycker att den ser speciell ut i mina ögon är för att nästan alla bidrag har kvar originala färgerna eller en del av färgerna.

  /Zahraa

 86. Hej!
  Jag röstade på det här bidraget:

  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9

  Motivering:
  Jag la min röst på det här bidraget eftersom den såg lite speciell ut i mina ögon mer än alla andra. Den är simpel, stilren, men innehåller olika teman. Alltså de ljusa blåsipportna såg jätte härliga ut. Och sedan så inehåll "google" textet två fina färger, rosa&ljus svart/grå. Alltså inte "google's" originala färger. Så det är något nytt, och det är alltid lika fint att variera. Sedan så var bidraget jätte härlig för en sommarens slut och höstbörjan (då menar jag färgerna, svart, rosa). Ett bra tema!
  Och varför jag tycker att den ser speciell ut i mina ögon är för att nästan alla bidrag har kvar originala färgerna eller en del av färgerna.

  /Zahraa

 87. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Jag röstade faktiskt också på cykeln. Valet stod mellan den och stadsvyn, som båda var smart uppbyggda och riktigt snyggt utförda! Men cykeln tar hem det och får mig att känna att det fortfarande finns lite, lite kvar av sommaren och man vill bara ge sig ut och cykla med håret fladdrande i fartvinden! (Jag älskar att cykla!!) Och ett plus för miljöaspekten!

 88. Jag röstade på Monster för att jag tyckte den var mest unik. Google brukar ofta komma upp med saker man inte förväntar sig. Men där emot brukar google ha saker som handlar om teknik, historia eller utvecklig på något sett (eller bara någon krumelur på vanliga google loggan). Monster skulle fortfarande vara en unik och passande doodles hos google genom att den skapar något nytt spännande eftersom den inte riktigt håller temat.

  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

 89. Min röst föll på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Då även jag tycker att det är så mycket roligare när föremålen bildar bokstäver, i helhet tycker jag att bilden är vääldigt kreativ och grymt bra gjord. Speciellt gräset, dom små detaljerna med fågeln och nygelpigan gör bilen speciell. Hade dom liksom blommorna inte funnits med hade bilen blivit så mycket sämre. Den här håller jag mina tummar för och att telen blir miiin 🙂

  Puss & Kram 🙂

 90. åh. jag blev helt kär i denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 . Riktigt cool, Det var liksom inte helt uppenbart att det var en google-logga, vilket jag fastnade för. Grym är ordet! Jag kan liksom inte riktigt beskriva bättre varför den är så bra.. Den.. bara är det!
  Vore ju toppen om jag kunde vinna en telefon till min karl, hans urgamla nuvarande håller på att bokstavligt talat falla i bitar, haha, stackarn.

 91. Jag röstade på Mermaid in the sea.
  Jag älskar känslan av att man är under vatten, nu på hösten passar varken nåt somrigt eller vintrigt, men under ytan ser det alltid likadant ut!
  Tjejen som målat den är yngst i hela tävlingen men jag tycker att hon förtjänar priset eftersom hon slår de andra med hästlängder.
  Många av dom andra bidragen är mer fantasifulla och genomtänkta än mermaid in the sea. Men jag gillar att det är enkelt och ändå spännande och detaljrikt.
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1

 92. jag röstadet på Summergrass (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6)

  Gillar designen av denna föratt den ger en sommarkänsla, även att hon har bakat in "Google" lite sådär snyggt diskret i det hela men ändå inte för mycket, lite finurligt och sånt gillar vi! Det som gör att den känns ännu mer google är också för att google brukar oftast ha "inbakad" google logga när det är högtider och sånt! 🙂

 93. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20
  Jag röstade på monsters. Efter att ha kollat på alla bidrag en gång, var det den som föll mig mest i smaken. Det jag gillar mest med den är att den är så välgjord. Skaparen har dessutom bevarat "googles färger", så man ändå känner igen loggan fast att den är lite uppiffad. Figurerna gör att den ser mycket roligare ut och inte så stel ut 🙂

 94. Jag röstade på den här med en blomma: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9

  Jag röstade på den för jag älskar att vara ute i naturen och ta kort, och gillar speciellt att ta kort på bloggarna i naturen!

  En liten motovering varför jag skulle vilja vinna: Jag hade en sony ericsson spiro, men en kompias ville kolla på den och tappa den i marekn så den är trasig så nu har jag en nokia en jätte gamal nokia jag fattar inget om den! Skulle verkligen behöva en ny mobil, och denna samsung skulle vara grym att vinna, den har ju bra kamera så då kan jag fota mycket i naturen och så 🙂

  Tack i förhand ! Kram//Jenny

 95. Funpark silhouette - http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Motivering: Den är uppbyggd av någonting mer än bara bokstäver. Jag personligen älskar nöjesfält & har gjort det sen barnsben & hela nätet är ett nöjesfält så fort du går in i googles värld, det finns så mycket att se & upptäcka 😀 därför tilltalade denna mig. Även den med cykeln i gräset för den är så fin med sommarfärger 🙂

 96. Jag röstar på funpark silouette: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  den påminner mig om när jag och min bästa kompis satt vid vattnet på trapporna i stockholm (där man kan ta djurgårdsfärgan och hop on hop off båtarna, viken där dramaten ligger) och blickade ut över gröna lund på kvällen. Jag kanske ska lägga till att jag inte bor i Stockholm men jag och min bästis åker dit varje sommar tillsammans bara för att vi älskar staden!

 97. Vad mycket fina doodles det fanns att välja mellan, men jag fastnade direkt för Kasimira Kouris "Funpark Silhouette". Den är en vacker storstads-siluett som påminner om göteborg! Det är väl göteborg?!

  Mycket tjusigt hur hon intigrerat bokstäverna med stadens byggnader.
  Love it!

  Röstade här:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Passade även på att rösta på dig som vinnare till årets kulturblogg i blogawards. Det ska du vinna!

  Nu håller jag tummarna att jag vinner en Samsung Galaxy S2. Hoppas, hoppas...

  Kram/Fina Frun

 98. Jag röstade på den här:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-18

  Älskar hästar och tyckte den här var väldigt fint gjord!! Var lite udda men ändå tydligt med vad det står 🙂

 99. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-5.jpg

  "Pirate"
  De flesta kommentarer baserar sig på egna tycken och åsikter, men de tänker inte riktigt på om bilden connectar med temat "Jag älskar...".
  Jag valde detta bidrag för att det framhävs bra vad det föreställer och logon gör så att vi kan skapa en visuell bild bakom det hela. Hur har illustratörer tänkt?
  T.ex. kan man tänka sig att Google är som en skattkarta, vi "googlar" nyckelord för att komma till skatten (svaret, informationen, platsen vi söker. Målet)
  Kompassen kan tänkas som nyckelorden. Dödskallen som hinder eller fel information, skattkartan= målet.
  Piraten förstås den som googlar, den individuella personen.

 100. Jag röstade på bidraget Summergrass, eftersom den påminner om hur fantastisk sommaren faktiskt är. Cykeln i bilden gör allting ännu finare, då det helt klart hör till sommaren(dessutom är det så jäkla snyggt inbakat att hjulen liksom hör ihop med o.en i Google!). Man liksom känner värmen stråla ut från datorskärmen när man ser bilden och man blir glad, samtidigt som man blir lite ledsen över att det underbara snart tar slut.

  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

 101. Denna får min röst, jag vet inte varför, den bara föll mig på läppen. Och så är den väldigt olik andra g-loggor som alltid brukar ha små saker i sig.

  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9

  Men jag hittade en annan som inte var med bland finalisterna som jag gillade skarpt. Den som var skriven med röd sprayfärg och sirliga blommor i bakgrunden och så den som var gjord som ett grafitti. Synd att dessa inte var med i finalen.

  Hälsningar
  Yohanna

 102. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-15

  Jag röstade på Sunset eftersom jag tyckte den var finast! Den var enkel och stilren, precis som jag gillar det, och med fina färger. Den var också den första jag såg och klickade på, och den första man tänker på är ju alltid den man ska välja (t.ex. på prov när man ska kryssa alternativ, haha) Skulle verkligen behöva en ny mobil, min blev stulen i Spanien så har bara en gammal, dålig nu. Kram 🙂

 103. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16

  HejHej !
  Jag röstar på Scary Monsters för att den är cool & något helt annat än vad google alltid har. Den ger liv & den är rolig. Denna bilden påminner mig om den bästa halloween jag har vart med om. Så ifall detta bidraget vinner & denna bilden kommer upp så kommer jag att tänka på den hela tiden. Och de är ju jätte bra 🙂
  Jag tycker också att den syns bra. Och de är lixom en bra stil 🙂

  ha de jätte bra.
  / manalicious

 104. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16

  HejHej !
  Jag röstar på Scary Monsters för att den är cool & något helt annat än vad google alltid har. Den ger liv & den är rolig. Denna bilden påminner mig om den bästa halloween jag har vart med om. Så ifall detta bidraget vinner & denna bilden kommer upp så kommer jag att tänka på den hela tiden. Och de är ju jätte bra 🙂
  Jag tycker också att den syns bra. Och de är lixom en bra stil 🙂

  ha de jätte bra.
  / manalicious

 105. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16

  HejHej !
  Jag röstar på Scary Monsters för att den är cool & något helt annat än vad google alltid har. Den ger liv & den är rolig. Denna bilden påminner mig om den bästa halloween jag har vart med om. Så ifall detta bidraget vinner & denna bilden kommer upp så kommer jag att tänka på den hela tiden. Och de är ju jätte bra 🙂
  Jag tycker också att den syns bra. Och de är lixom en bra stil 🙂

  ha de jätte bra.
  / manalicious

 106. Hej! Jag röstade på big nose.
  Tycker det är en roligt logotyp som även passar alla åldrar, inte bara små barn utan även tonåringar och vuxna tycker den är kul. Man ser vad det står och den är målad med härliga färger! 🙂

 107. Jag röstade på "monsters" för att jag tycker att de är så söta och lekfullt typ. Min röst gav jag till den! 🙂 Har du redan lottat ut eller? Vill så gärna vara med. 🙁

 108. jag röstade på : Funpark silhouette , för jag tyckte den tilltalade mig bäst för att jag gillar karuseller. så jag blev glad att se den 😀

 109. jag röstade på denna doodlen: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  jag tycker det är fint hur bokstäverna hamnar i bakgrunden och hur man ser ett pariserhjul mm i förgrunden. färgerna är mysiga och går ihop jättefint! varje gång jag skriver in google.se i sökfältet och bemöts av en fin google logga så brukar jag spara den. jag samlar på de snyggaste, och denna skulle jag absolut sparat. det har jag redan gjort 🙂

 110. Jag röstade på "Science" http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4

  Inte bara är den snygg och välgjord utan även väldigt genomtänkt. Vetenskap får mig att känna mig trygg, jag älskar att veta hur saker och ting fungerar och att det finns förklaringar för de mest fascinerande sakerna. Jag älskar intelligenta människor och människor som inte bara accepterar att saker och ting är på ett visst sätt utan måste ta reda på varför. Jag ser upp till vetenskapsmän och så kallade "nördar" och önskar innerligt att jag vore lika smart.

  Et ipsa scientia potestas est. Kunskap är makt.

 111. Hej Elin! Skoj med en sådan tävling.
  Jag la min röst på "Funpark silhouette".
  Anledningarna är flera, dels personliga och sen även baserade på vad budskapet skulle vara.

  Den personliga aspekten:
  Den som har gjort den Doodlen, kommer från Finland, och när jag kikar på motivet, så får det mig att minnas mina barndomsdagar när jag var hos min mormor och morfar, och kunde se Tivolit "Linnanmäki" (Borgbacken) http://www.linnanmaki.fi som finns i Helsingfors ifrån deras balkong. Jag brukade alltid stå och kika för att se när de öppnade och se hur deras bergochdalbana åkte upp och ner. Höjdpunkten varje sommar var givetvis när vi gick dit och jag fick åka en massa karuseller.

  Budskapet då:
  Tävlingen gick ut på att få fram känslan "Jag älskar..." och det är inte många 14-åringar som inte kan säga att de älskar att åka karuseller! Det tycker jag verkligen fångas i bilden...

  Det är min motivering...

 112. Röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Underbar bild som jag fastnade för direkt när jag scrollade ner i bidragen. Den har en underbar sommarkänsla och det känns som om det är så livet alltid ska vara, ungefär. Liksom, att bara kunna dra iväg på en cykel, cykla iväg vart som helst. Långt bort, till man inte orkar mer, sätta sig ner på en äng i solen och lyssna på fågelkvitter. Underbaart.

 113. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg.

 114. Min röst gick till:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.
  Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. 🙂

 115. Jag röstade på : dogs ( kan inte kopiera och klistra in på denna data jag använder just nu )

  Jag röstade på den för att hundar är med på bilden , jag har gillat hundar ända sen jag var liten . både killar och tjejer blir glada när dom ser hundar . dom är så gosiga och mysiga . Bilden fick mig att le 😀 Svansen runt G var så gulligt . Hundar sprider glädje , även hundar på bilder :p

 116. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 den här har jag röstat på och anledningen till varför var för att den var väldigt bra gjord, den var olik de andra och väldigt kreativ! Sen tror jag att det är meningen att "google" står med där egentligen, men att det försvunnit när det scannades in. Men ja det var det bidraget jag röstade på, så nu är jag med och tävlar om en Samsung Galaxy sII 😀

 117. Min röst gick till:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.
  Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. 🙂

 118. Jag röstar på funpark silhouette (går inte att klistra in länken i kommentaren.

  Jag röstar på den för den ser professionell ut och hon som ritat den är endast 14 år gammal. Det är glädje och sorg i bilden, sorg för mörkret och glädje för tivolit.

 119. Min röst gick till Funpark Silhouette:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.
  Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. 🙂

 120. I risk att verka fjäskig röstar jag också på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Man vill ju komma med en unik idé men jag håller faktiskt med dig! Det kändes som de andra smyckat ut ordet google bara med lite söta blommor och sådär medan denna faktiskt kändes genomtänkt. Plus att cyklar tar en någonvart, lite vart man vill om man tar sig tiden till att försöka. Som livet och passion kan göra ungefär. (Och google då, hehe.)

 121. Röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10/

  Jg röstade på den här fjortonåringens bild för att hon var kreativ och fantasirik. Gillade hur hustaken och tivolit bildade bokstäverna/en del av bokstäverna.
  Hon hade tänkt mycket på idén och det såg bra ut som slutresultat. Bilden förmedlar mycket känslor. Det var en perfekt logga för google då man kan hitta vad som helst på google och likaså i loggan. Underbar.

 122. jag röstade på "science" , tycker den är kreativ och väldigt fint ritad, ett "tråkigt" tema som blev väldigt kul 😀

 123. Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-12.
  För regnbågen i G:et (regnbågar är bäst), för att det bor folk i fönstrena som det lilla g:et bildar på rymdraketen, för att rymden är bland det häftigaste vi har, för att månen ser ut som en ost vilket får mig att tänka på Wallace & Gromit, för stjärnorna och för att den är världen.
  Google är en knytpunkt för såna ofantliga mängder information, och det är tack vare sån fantastisk kunskap som det ens är möjligt med rymdresor och allt vad det är. Vilket är ganska magiskt.
  Fast framförallt röstade jag på den för att den gjorde mig väldigt glad, och det är ju det som är viktigast (i livet i allmänhet) egentligen.

 124. Min röst gick till ''funpark silhouette ''.
  För det första så var det denhär som fångade mitt öga först och det känns väldigt ''googligt'' att ha texten inne i bilden!
  Det med bilden jag gillar är att den känns lite mystisk med det mörka, sen är det ju en nöjespark, vad finns det för fel på det liksom 😉

 125. Min röst gick till Funpark Silhouette:
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.
  Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. 🙂

 126. Jag röstade på "Mermaid in the sea"
  För att jag tycker att personen ritade den väldigt fint. Jag tycker att det är jättevackert i hav och denna personen har verkligen fått med det som finns i havet på denna google doodle. Dessutom har hon lagt in sjöjungfrun istället för ett "g" och fisken och korallen istället för "e" och "G" och det tycker jag är väldigt fint och kreativt.

 127. Jag röstade på "Mermaid in the sea"
  För att jag tycker att personen ritade den väldigt fint. Jag tycker att det är jättevackert i hav och denna personen har verkligen fått med det som finns i havet på denna google doodle. Dessutom har hon lagt in sjöjungfrun istället för ett "g" och fisken och korallen istället för "e" och "G" och det tycker jag är väldigt fint och kreativt.

 128. Jag röstade på "Mermaid in the sea"
  För att jag tycker att personen ritade den väldigt fint. Jag tycker att det är jättevackert i hav och denna personen har verkligen fått med det som finns i havet på denna google doodle. Dessutom har hon lagt in sjöjungfrun istället för ett "g" och fisken och korallen istället för "e" och "G" och det tycker jag är väldigt fint och kreativt.

 129. Jag röstade på "Monsters" http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

  Designen var väldigt stilren och enkel, samtidigt som den verkligen var tilldragande att kolla på då den faktiskt är otroligt välgjord. Att personen som gjort den endast är 15 år är även det väldigt roligt tycker jag, till skillnad från de andra som nästan alla är över 20. Bland alla hundratals olika google loggor som man sett under åren, är denna helt klart den bästa hittills!

 130. Jag röstade på cykeln i gräset för att det var fantasifull och väldigt bra gjord. Den förtjänar min röst och att många fler röstar på den. Jag kommer aldrig vinna, men alltid värt ett försök! 😉
  Älskar din blogg Elin. ♥

 131. Min röst föll efter många om och men på Funpark silhouette. (av någon anledning kunde jag inte klista in länken)

  Satt och valde mellan tre stycken men som sagt föll jag till slut för denna. Den sa mig någon och tyckte bilden blv fin med endast lite färg på några bokstäver och reten svart. Smaken är som baken och det var min smak 🙂

 132. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-1.jpg

  Den röstade jag på! Jag tycker om det eftersom den ser så.. tja, barnslig ut. Jag ser framför mig hur en liten flicka, kanske 10-11år, ritar den här i skolan, att hon verkligen anstränger sig för att få det rätt. Sen gömmer hon den i byxfickan resten av dagen. Och när hon kommer hem klistrar hon upp den på sina föräldrars sovrumsdörr, liksom visar att "hej, jag har ritat den här! jag gillar den, gör du?". Kanske inte den snyggaste in the bunch, men jag tycker den har en historia bakom sig 🙂 Kram!

 133. Eftersom jag gillar det lite annorlunda så fastnade jag direkt för Funpark silhouette, den är egen och inte som alla dom andra. Sedan gillar jag att den som gjort den har haft fantasi och även byggt ihop karusellerna som bokstäver! Man kan ju alltid hoppas att man vinner, även om man aldrig gör det!

 134. Jag röstade på "Funpark silhouette" för att den var riktigt bra gjord. Enkelt och stilrent, precis vad jag tycker om. En värdig vinnare helt enkelt!

 135. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9
  varför jag röstade på denna är för jag tycker den är ganska stilren, & på något sätt rätt så mysig. Speciellt tornet , och parishjulet(älskar parishjul) eftersom parishjulär romantiska, när man sitter där med sin man/pojkvän och bara håller handen och kollar ut över staden & det samma med tornet men det som också fånga min blick är att parishjulet är "O:et" och tornet "L:et" vilket jag tycker också är väldigt kreativt eftersom personen också bara är så pass som 14 år! Den ger en lugn känsla. Den är otroligt vacker, och den passar google enligt mig! För den är ju lätt, och google är ju rent utsagt lätt inte så mycket klödd när man söker upp saker. Den ser ju också mystiskt ut, att man vill ditt och söka och se vad som finns där!

 136. Min röst föll på Sailor tats. Grymt påhittigt att göra en tatueringsinspirerad logga, det är dessutom riktigt snygg gjord. Fascineras av ögat i det första "o"-et, sjukt coolt att ha med the allseing eye!

 137. Jag hade faktiskt röstat innan jag såg denna tävlingen 🙂 Å haha vi har faktiskt röstat på samma 🙂 http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 Jag valde den för att jag tycker det var så coolt att man bara kan bygga upp bokstäver med vad som helst. Jag gillar att man kan skriva google på ett lite osynligt sätt så att det inte bara står med bokstäver. Cyklen var finast! Hoppas verkligen den vinner! Den var klart coolast! Att man bara kan rita "google" med gräs och en cykel haha helt fantastiskt!

 138. Funpark Silhouette fick min röst.
  Den är fantasifull, kreativ och vacker men på samma gång enkel. Den är varken skrikig vad gäller färg, eller innehåller för mycket former och skapelser (som har gjort en del av de andra bidragen röriga). Jag gillar även att man enkelt ser vad det står. Det är viktigt, man ska inte glömma vad det hela kretsar kring och handlar om i grund och botten. Jag tror den kommer passa utmärkt!

 139. Jag röstade på cykeln i gräset eftersom den var mycket speciell, den säger en hel del.Så som sommaren hänger cykelturerna ihop en hel del väldigt mycket.Bidraget fick mig att tänka tillbaka på en hel del gamla sommarminnen,inte dåligt.Jag har många fina minnen som kopplar ihop med en massa gräs och gamla fina cyklar, därför tyckte jag om detta bidraget mest!
  //Anneli

  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

 140. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

  Jag gillade den här för att samtidigt som man tydligt såg att det stod Google (vilket jag ibland kan ha svårt att se på en del designer vilket då gör att de tappar sitt syfte) var det något lite extra med den. Monstrena/djuren var väldigt väl ritade och genomtänkta att få samma form som bokstäverna och färgläggningen av dem var väldigt passande. Inte för starkt i hela bokstaven utan bara i kanterna, vilket gör texten mer levande.

 141. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

  Eftersom jag alltid använder mig av Google när jag sitter med läxor, vill hitta information så är det alltid trevligt att se den man har röstat fram själv och som man gillar. De som har varit innan har jag alltid tyckt vara så vanliga, men denna va faktiskt söt och den som har ritat den förtjänar att vinna!

  Ha en fortsatt trevlig dag och ville bara säga att din blogg är redigt snygg, fortsätt så!

 142. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

  Helt ärligt röstade jag på denna doodle för att jag är väldigt barnslig av mig. Jag gillar inte att allt ska vara genomtänkt och detaljerat målat. Jag är den typ av person som kör rakt på saken, alltså jag tänker aldrig innan jag handlar. Detta gör att jag lätt ger intrycket av att jag är en barnslig person som är spontan. Bilden ger fart och är äventyrlig vilket jag finner intressant.

  Jag skulle gärna vilja se den doodlen när jag klickar upp google- det skulle få mig att fnissa till!

 143. Oj. Vad ska man säga? Funhouse Silhouette stack verkligen ut enligt mig.
  Inte på det färgskrikande sättet, utan för att den var så kraftfull. Jag älskade den enkla designen - en silhuett av en nöjespark vars byggnader är med och formar ordet "Google" - men ändå att man ser hur många detaljer som finns där.
  Tecknaren får det att se så naturligt ut, att pariserhjulet bildar "O" och tornet "L" och berg-och-dalbanan "E".
  Och framför allt bildens botten - pennans markering som blir glesare och glesare - fångade min blick. Love it, voted it!

 144. Den här doddlen får min röst!
  http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8

  Motivering: Jag tycker att den säger väldigt mycket, bokstäverna visar att man kan söka på flera olika saker på google, allt från historia till tatueringar. Det kanske låter konstigt men påpinner inte rosen om en tatuering? Kniven som mord? om någon vill söka upp något läskigt som hänt under senaste tiden? Även treangeln ser ut som linjaler, kanske någon behöver hjälp med läxan i smyg? Svaren finns garanterat på google. G:t som är ritad som en orm, på google kan man söka på många olika slags djur och få oendligt mycket fakta.
  Det är min motivation, den här passade perefekt till google logan och ger mycket ideer och inspirationer!

 145. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Oj. Vad ska man säga? Funpark Silhouette väckte verkligen min uppmärksamhet direkt. Så enkel men ändå så genomtänkt. En silhuett av en nöjespark, där byggnader, pariserhjul, berg-och-dalbanor och torn hjälper till att forma ordet "Google" som man ser i bakgrunden.
  Inte nog med att den svarta färgen gjorde allt mer fängslande, så var det en fin känsla när den svarta silhuetten glesnar ju längre ner på bilden man kommer. Det påminner så mycket om hur jag själv målar och ritar. Så enkel. Så full av liv. I love it. I voted it.

 146. Jag röstade på Doodlen "Funpark Silhouette". Tycker att det är en lekfull och spännande Doodle, välgjord och dessutom ger det mig en härlig känsla av en sen sommarkväll på ett nöjesfält!

 147. Jag röstarp på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 (samma som dig).

  Min röst föll för den eftersom jag gillar att den som ritat den har tänkt ett steg längre än dom andra deltagarna och gjort en somrig bild där han inte har behövt skriva 2st "o" utan ritade dom på ett mycket kreativt sätt. Alltså cykeln. Cykeln gör bilden också väldigt somrig med det gröna gräset och blommorna som är fint placerade vid varje kant vilket ramar in bilden på ett fint sätt. Jag gillar även att G'et består av gräs (lite komiskt att det börjar på samma bokstav också, G och gräs, haha dålig humor). Man får verkligen sommarkänslor av denna bild och vem gillar inte sommaren? Dessutom börjar man tänka tillbaka till sommaren och ler lite sådär töntigt för sig själv när man ser den. Oftast brukar man ju bara gå in på google, söka och vips så är man inne på en annan sida, men med denna kommer man verkligen att stanna upp, tänka tillbaka till den underbara sommaren och blir liiiite gladare 🙂

 148. Jag röstarp på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 (samma som dig).

  Min röst föll för den eftersom jag gillar att den som ritat den har tänkt ett steg längre än dom andra deltagarna och gjort en somrig bild där han inte har behövt skriva 2st "o" utan ritade dom på ett mycket kreativt sätt. Alltså cykeln. Cykeln gör bilden också väldigt somrig med det gröna gräset och blommorna som är fint placerade vid varje kant vilket ramar in bilden på ett fint sätt. Jag gillar även att G'et består av gräs (lite komiskt att det börjar på samma bokstav också, G och gräs, haha dålig humor). Man får verkligen sommarkänslor av denna bild och vem gillar inte sommaren? Dessutom börjar man tänka tillbaka till sommaren och ler lite sådär töntigt för sig själv när man ser den. Oftast brukar man ju bara gå in på google, söka och vips så är man inne på en annan sida, men med denna kommer man verkligen att stanna upp, tänka tillbaka till den underbara sommaren och blir liiiite gladare 🙂

 149. jag röstade på samma som dig men jag får inte länken in hit?? tyckte helt enkelt den var finast/ passade bäst då det är sommar nu och allt 🙂

 150. Två doodles föll mig i smaken mest, den ena var summergrass (den med cykeln på) och den andra var funpark silhouette. Min röst föll dock på den senare. (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10)

  Jag kan inte riktigt sätta ord på varför den lockade mest men på något sätt får den mig tänka hur roligt det är att gå till tivoli och bara vara. Att slippa behöva tänka på allt ute i "verkligheten" och istället får man känna sig som ett barn igen. Tankelös om världen utanför och leva i nuet.
  Den här doodlen utstrålar även någon sorts lugn. Inte bara över självaste doodlen utan den smittar av sig till den som kollar. För mig handlar det här nästan om en upplevelse. En väldigt bra sådan.
  🙂

 151. Jag röstade på denna för att den kändes stilren, gillade även tanke med att ha enkel text framför en bild, kändes nästan lite fler dimensionell, härlig sommaravslutning med busiga bokstäver.

 152. jag röstade på Funpark silhouette, den verkar väldigt konstnärlig och finurlig. Tycker den skulle passa bäst. Den är verkligen speciell och den ser proffsig ut! 🙂 Lekfull och spännande Doodle, välgjord och dessutom ger det mig en härlig känsla av en sen sommarkväll på ett nöjesfält!

 153. Hej Nevnarien!
  Jag röstade på bidraget "Science" av Rikard Mattson, (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4) eftersom att jag tycker att den var så himla eget och snyggt! Jag bara älskar hur han har använt färg och form för att skapa den här helt sjukt snygga loggan! Jag tycker att killen här har tänkt outside the box, och verkligen lyckats med att skapa något kreativt av sex simpla bokstäver. Verkligen en logga som jag ror skulle göra Google-besöket roligare!
  Kram,
  Amanda

 154. Jag röstade på den här med nöjesfältet! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

  Fastnade direkt för den 🙂 den ger mig glädje! En känsla av sommarkväll med Gröna Lunds silhuett skymtandes från en gata på Söder.
  Otroligt att tecknaren är så ung dessutom eftersom bilden är så snyggt gjord! Detaljerna är jättefina och idén är dessutom toppen, älskar hur hon har blandat in bilden i bokstäverna på ett så kreativt sätt, men man ser ändå fortfarande att det står Google (vilket jag tycker är viktigt). Jag vet inte, jag bara älskar den. 🙂

  /Nathalie