Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Varjedag-Elin

06.30 - Klockan ringer. Jag ligger och förundras över hur jag lyckats komma över min olat att snooza ca 60min varje morgon. Jag har inte använt en enda fem-minuters snooze på flera, flera veckor! Nu ligger jag bara och försöker väcka mina svidande ögon i någon minut, sen flyger jag upp!

07.30 - Börjar famla efter busskort, nycklar, frukt, kalender osv. De ligger aldrig där de ska. Hm.

07.40 - Blickar mig i spegeln en sista gång. Dock ytterst sällan i tofs, men annars är det väl sådär (bilden) jag brukar se ut... Jag är sällan "snofsigt" klädd på jobbet. Jag brukar dra på mig en lös och ledig klänning, en lång kofta/lång huvtröja och Converse, sen är jag klar. Alltid strumpbyxor. Gör ju inte om misstaget att ta på mig ett par lite för stora jeans igen, inte så kul att hålla på och dra i dem varje gång man reser sig och sätter sig (typ hela tiden?!) ps/ Skärp är obekvämt! Haha...

Ca 07.45 - Busshållplatsen ligger runt hörnet på ett hus, man ser inte om bussen är där eller inte när man är på väg - så jag springer alltid, oavsett om jag är i tid eller inte. Man vet ju aldrig, jag ser alltid bussar åka ifrån mig (cursed....), så bättre att springa än att stå där och önska att man sprang, för att man hade hunnit då.... haha 😉

08.20-17.00 - På Scandinavian Photo. Svarar/Vidarebefodrar kundmejl, godkänner ordrar, tar hand om returer, hjälper kunder med problem vid internetbeställningar, lägger upp information om nyheter, kurser och annat som händer... Det är mitt basjobb. Sen får jag fingra på kameror också ibland.

17.05 - Åker med min kollega Kristina hem från jobbet. Antingen är vi försjunkna i någon djup diskussion om livet och döden, översätter engelska låtar på radion till svenska, spelar in pipfilmer eller sitter helt knäpptysta heeela vääägen hem.

18.30-21.00 - Lite varierat. Är jag själv hemma äter jag mat framför tv3- eller tv4play, slösurfar till Erik kommer hem eller skapar innehåll till bloggen - typ.. tar bilder på saker som ska vara med i "så här gör jag"-inlägg, spelar in videobloggar eller tecknar.
Jag är inte den mest sociala personen på vardagskvällar, men ibland händer det att jag hälsar på Sanna eller  möter upp gamla vänner för fika eller bowling.

21.00-23.00 - Jag och Erik avslutar dagen med film! Så gott som varje kväll, om båda är hemma.

Inte så värst avancerat... haha. Detta får mig redan att längta till helgen!
Det är då man faktiskt lever... right?!

29 comments on “Varjedag-Elin”

 1. Kul att läsa om din dag. 🙂 Man borde lära sig att uppskatta vardagarna mer, för det är ju ändå dem man ska utstå 5/7 av veckan.

 2. Jag avundas din struktur på dagarna, här är det helt hopplöst att få till rutiner.. Och alltså, har du tid och lust får du gärna tipsa bra filmer 🙂 Verkar ju som ni ser en del ;P

 3. Fint!

  "man ser inte om bussen är där eller inte när man är på väg - så jag springer alltid"

  jag känner igen mig själv här! 🙂

 4. Kan inte du göra ett inlägg där du visar upp alla dina favoritkläder eller nåt? Du har sån sjukt snygg klädstil! Jag bara älskar den!

 5. SV. Hahaha, jag veet, jag är en tönt 😉 men det bästa var ju att jag inte såg dig först utan pojkvännen säger: "Är inte det där nevnarien?" En vink kanske om att man läser bloggar lite för ofta 😛

 6. Hej, jag heter Emma och jag har just nu frågestund på min blogg och skulle bli hjärtligt tacksam som u skrev en eller flera frågor till mig! För att komma till min frågestund tryck på länken nedan!
  http://gb.joakimweb.se/?id=27240 Ha det bäst! Kramar Emma ♥

 7. Hei

  Skal jeg være helt ærlig med deg er jeg ikke sikker på akkurat hva siden het eller hva jeg søkte på. Tror nok bare det var "layout" eller "template" jeg haddei søkemotoren. Det ligger jo en hel drøss Win filer der inne med css/html og bildefiler, noen er laget av brukeren selv mens andre tydeligvis er stjålet, som i dette tilfellet.

  Jeg kan ikke en gang forklare hvor lei meg jeg er for at dette har skjedd 🙁 Jeg var helt sikker på at det var et originaldesign fritt for deling - var i hvert fall det som stod i beskrivelsen av fila når jeg lasta den ned. Det som gjenstår nå er å finne ut hvor mange flere som har lasta det ned og eventuelt hvor mange andre som har samme/liknende design.

  Jeg skal bruke litt tid i dag til å sjekke rundt på DA og se om jeg finner fila igjen og gi deg linken omgående, slik at vi eventuelt kan få brukeren slettet for plagiat.

  Det skulle bare mangle av jeg fjerna det 🙂 Ha en fortsatt fin dag.

 8. Ja, det är på helgen och när man har lov/semester och är ledig som man lever. Annars, nej.

 9. Åh jag älskar struktur på vardagarna. Man måste ta vara på veckorna, det är ju då man lever egentligen och på helgerna slappar man. 😀

 10. Vi har samma musiksmak (amorphis, sonata) så tänkte bara tipsa dig om ett band jag hittade idag - Amaranthe. Sök på deras låt Hunger t ex. Tror du skulle kunna gilla bandet. 🙂

 11. Kul lista och faktiskt, fredagar och lördagar är bäst. DÅ lever man! Härligt förresten att det var bra väder i Götet när ni var där. Brukar antingen regna eller blåsa när vi är där. Haha.

 12. Hej! Jag vet ju att du har pojkvän och så så jag tänkte att du kanske kan hjälpa mig med en sak. Jag och min pojkvän firar ett år nu i maj och jag vill ge honom någon present, han gillar inte smycken så det kan jag inte ge honom. Då undrar jag, har du någon bra idé på vad man kan ge? 🙂 Tack på förhand!

 13. *
  *
  *
  REBECCA: Ge en konsertbiljet, en biljett till nån match (om han gillar sport) eller ge honom en överaskningskväl. Sånt gillar jag att ge för det är alltid uppskattat 🙂
  *
  *
  *

 14. Skönt att höra att det är fler som springer till bussen varje morgon! Haha, man känner sig rätt ensam om det när man kommer där springandes. Alltid springandes, alltid sen.

 15. Hej, awesome blogg! jag undrar bara hur du gör för att lyckas hålla dig så smal? Tränar du eller har du bara naturligt fin kropp?

  kram!