Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Solsken och underskön trädgård

Dagen började rätt trögt, men så här klockan sju på kvällen när jag tänker tillbaka på den,
så har det varit en riktigt underbar dag.
Speciellt senare nu på eftermiddagen, då vi suttit på grusgången och filosoferat, legat bland Skillan på baksidan och fotograferat, luktat på grillen och den goda marinaden och nu snart ska njuta av den goda maten.

Jag älskar mitt "barndomshem". När jag tänker på något underbart, rofyllt och stilla, på semester, så tänker jag på det här huset, den här trädgården, ljudet från kyrkklockan när den ringer in timmarna, vår lilla kissemiss som alltid smyger omkring där vi är, skrattet som alltid hänger i luften och min familjs sällskap.

Idag invigde vi våren på riktigt och det är nu officiellt den bästa tiden på året,
när vi fortfarande har en lång tid av värme och njutning framför oss.

31 comments on “Solsken och underskön trädgård”

 1. Jag har gjort mig riktigt vårfin. Shampot var super och nu är jag vackrare än någonsin.Och då var jag vackrast redan innan. Och ödmjukast.
  Det kan man se på bilderna, även om de är tagna av en Nikon.

 2. Så känner jag med inför mitt "barndomshem", som jag fortfarande räknar som hem även om jag inte bott där på heltid sedan 16årsåldern. Härligt att känna så 🙂 Och ja, våren är lätt bästa tiden på året!

 3. Oj, det är nånting fel med min dator! Första gången att jag tittade på bilderna, såg de ut som bilder från en gammal mobil, väldigt dålig upplösning menar jag. Men nu ser jag extraordinärt fina detaljer! Fina bilder!
  Var det inte en tjej som satt i en rullstol i en bild. Vart tog hon vägen??? 🙂

 4. Åh vad härligt det låter! Det är väldans underskattat att hänga i trädgården såna här vårdagar. Iofs blev det inte så mycket trädgårdshäng för MIG idag, jag var inne och diskade/lagade mat/bakade som en äkta liten Öxnehaga housewife, men sambon och svärmor var i trädgården i alla fall... De byggde en portal! 😀 Alltså en sån där båge där det ska slingra humle.

  Lustigt med rullstolen i bakgrunden förresten (ja, alltså, naturligtvis inte lustigt på ett så brutalt och oförskämt sätt som det låter nu, lustigt som i sammanträffande menar jag då), det är som att rullstolar och rullatorer dyker upp överallt just nu. Sambon var nämligen med om en olycka nyligen och sitter i rullstol nu så det är som att man börjar lägga märke till saker på hjul per automatik.

 5. Haha, jag skulle oxå fråga vad din mamma tog vägen men fick svar här ovanför :)...Ganska festligt faktiskt att hon är där sen inte där....