Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Någon helt annat...

Kurt Schneider & Sam Tsui > Kurt's Youtube Channel
Vilka genier. Att göra en cover bättre än orginalet är väl inget som hör till vanligheterna.. Antar att minst hälften av alla mina läsare redan sett och hört dessa, med tanke på att de har flera miljoner tittare... haha. Men ändå. I love it!
Jag brukar inte lyssna på sån här musik i vanliga fall (som ni vet.... ehm), men det är något med pianot här. Jag är ju svag för piano. Och deras videos är så snyggt gjorda. Talangfulla människor är inspirerande.

Vad tycker ni?

53 comments on “Någon helt annat...”

 1. Jag har självklart hört dem förut och jag lyssnar på dem när mitt Spotify inte vill gå igång. Helt klart talangfulla och inspirerande.

 2. Jag har självklart hört dem förut och jag lyssnar på dem när mitt Spotify inte vill gå igång. Helt klart talangfulla och inspirerande.

 3. Jag har självklart hört dem förut och jag lyssnar på dem när mitt Spotify inte vill gå igång. Helt klart talangfulla och inspirerande.

 4. Kan rekommendera en intressant TED talk av David Griffin som berör photo om du inte sett den. Kommer fortsätta följa dig.

 5. Jag hittade dem via Christina Grimmie när hon gjorde det covret med Sam 🙂
  Hoppas du har hört Sams cover av If I Die Young, för det är ju heelt underbart! 😀

 6. Jag är tydligen alltid efter när det gäller sånt här, för jag har då inte hört det innan 😛 Gillar den första, riktigt bra ju 🙂 Och riktigt snygga videos.

 7. Jag är en utav dom som lyssnar på hans kanal på Youtube, älskar covers dessutom.. och det roliga är att både jag min storasyster och min närmsta vän har lagt upp liknande klipp av Sam Tsui 🙂

 8. Tillförde han ens något till born this way låten? Blev ju bara en melodifestival-version av den.

 9. Så jävla grymma! :'D Satt i flera timmar och drygade övresta låten<3
  Mycet fina tips! :'D
  Och jag är också svag för piano xD

 10. Gillar Lady GaGa helt massor, och den här versionen av Born This Way ng lite konstig vad jag tycker ;))

 11. De är det enda jag lyssnar på just nu... så underbara! 🙂 Du ska helt klart lyssna på deras cover av I will follow you into the dark! Den är så vacker, och pianospelet är to die for <3

 12. Det är lite skumt det där. Vem som helst kan göra en cover på någon annans låt. Ungefär som att planka en bildidé och gör den likadant.

  Dessa var ju bara typ lika originalet. I mitt tycke inte bättre. Jag tycker det är mer intressant när de gör en egen tolkning.

  Ett bra sätt att bli känd på dock 🙂

 13. Han gör born this way så mycket bättre än orginalet, shit vilken röst.
  Och den första var ju sjukt bra den med, hon hade oxå en grymt bra röst.
  De gjorde båda låtarna riktigt bra!

 14. aldrig hört han xd antar att jag är efter men han blir nog en ny favorit! Börjar fixa hans låtar på spotify nu, så tack 😀

 15. Åh i love those guys! Hoppas du inte missat "Collage Musical" (finns 4 avsnitt på Youtube - dem håller på att spela in en film med samma koncept! Hur kul som helst!) Sam är awesome!

 16. Jag älskar verkligen Christina Grimmie.
  DJ got us falling in love again - (cover) christina grimmie ft. alex goot.
  bättre än originalet!

 17. Den översta videon, covern på Just a Dream lade jag själv upp på min blogg för ett bra tag sedan. Den är så sjukt bra!