Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Boden

Idag är det sista dagen här uppe. Imorgon far vi hem.

Det känns annorlunda att vara i samma rum som så många släktingar. Jag är ju som inte van vid stora släktkalas direkt. Haha. Men det är roligt. Mycket mat och skratt har det blivit.
Och mycket "...men oj vad stor du blivit...". Det är väl som det ska vara antar jag.

Ps/ Jag körde bil själv inne i Boden igår. Jag hittade hem. Ge mig en applåd 😉

56 comments on “Boden”

 1. Haha vad söt bild! 🙂
  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar så blir jag glad!
  Många kramar!

 2. Jag mailade dig igår. Och det är fortfarande inte jag som har lagt in den där bakgrunden! Jag har endast kodat.. bilden har han gjort själv. Jag har ingenting med hur designen ser ut att göra. Men som jag skrev i mailet så skulle jag kontakta honom, och det gjorde jag också. Men när man kommer hem klockan tre på natten efter en resa och mailar honom så svarar han kanske inte direkt. Och jag vaknade nu precis. Men jag HAR snackat med honom, och jag har sagt åt honom att han inte kan ha sin design så och att han måste komma på något nytt på hur han vill ha det. Och han har svarat att han ska göra det idag. Sen är det ur världen.

  När han skickade bakgrundsbilden svarade jag "du kan inte ta nevnariens bakgrund, den har hon copyright på" men han svarade att den endast var lik, men att han gjort den själv i photoshop. Men den är lik och därför ska den bort, det har jag ju redan sagt. Men det är fortfarande inte JAG som har gjort den, inte JAG som har valt hur den ska se ut, inte MIN blogg den ligger på. Allt är hans. Jag kan inte trolla så är den borta från hans blogg, det är endast han själv som kan ta bort den.

 3. Haha, så himla härlig bild! 🙂
  Hoppas att ni haft det bra i boden och att ni inte tyckte det var allt för hemskt med all snö i norr(jag längtar tills snön här i umeå är väck!).

 4. applåd Att köra bil i "främmande" städer är sjutton inte enkelt.
  Underbara Norrland... Det är en speciell stämning däruppe måste jag säga. Mindre stress, mer ärlighet.

 5. Hejsan! tycker din blogg är jättefin. Har tröttnat på min design och tänkte fråga dig om du åtar dig att göra om andras bloggar?

 6. Hej! Kika gärna in vår blogg där vi säljer fina egendesignade smycken, nu har även vi fått in de eftertraktade earcuffsen! Hoppas du hittar något du tycker om 🙂

 7. Detta är bara sorgligt egentligen. Att vissa människor är lättinfluerade vet alla, men att man nästan kopierar din bloggdesign är verkligen lite heartbreaking.
  http://rhavaniel.blogg.se/
  Kan säga att hon dessutom hade samma persiko/beiga nyans som du har i din blogg, innan hon ändrade lite idag.
  Skäll ut människan! Det hade gjort min dag. Jag känner att du och ditt skapande, din konst (jag tycker faktiskt att webbdesign är en konst, när man tar det så långt som du gör. Du är Gud) förtjänar betydligt bättre än daskiga kopior som denna.

  Här får du en varm kram också!
  Kraaaaaaam