Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

48 timmar i Göteborg


Bilder tagna med Instagram till iPhone.

Åååååååh jag är helt slut!
Så skönt att vara hemma, så det går bara inte att förklara. Så fruktansvärt less på att resa nu.
Jag är inte den som gillar att flänga omkring, eller min kropp orkar inte det. Och jag hann bara vara hemma tre dygn (varav alla jag jobbade och flängde runt stan på eftermiddagarna) mellan Norrlandsresan och nu Göteborg.
Så just nu vill jag bara.... ligga i min säng. Ligga i soffan. Läsa böcker. Kolla på tv. Läsa bloggar. Och ja. Ta det lugnt.

Det har vart fint i Göteborg i alla fall!
Stan visade sin bästa sida i skenet från den varma solen.

25 comments on “48 timmar i Göteborg”

 1. Det är alltid kul att resa, men ibland är det bara så himla skönt att vara hemma och kunna pilla med precis det man vill!

  Hur har det gått med TS:Medeltiden förresten?

 2. Ja, det var en bra helg att åka till Gbg på, så fint väder.
  Fattar inte att du orkade ha jacka på dig!! 😉
  (Ja, jag såg dig men hälsade inte, men man vet liksom inte vad man ska säga. Idag på bussen till stan när du var på väg hem. Vi stog i mitten och fånade oss 😛 )
  Hoppas du hade det bra i stan! 🙂

 3. Låter som en dröm att åka iväg till den stan (och fota! ;-D) över en helg! Vill - vill - VILL!!! 🙂

 4. Tänkte bara säga att jag tänkt en del på ditt inlägg om den äckligt överdrivna fokusen om prestation och pengar. Jag känner ofta som du men jag försöker slå bort tanken så fort den spökar över mig. På något sätt tror jag att sånna som vi behövs här i världen, för någon måste ju visa att man kan vara lycklig ändå. Först och främst, ha kul genom livet!

 5. Välkommen tillbaka! 🙂
  Bild nr.2 påminner mig om tågstationen i Nässjö av nån anledning. Fina bilder iaf. De ser ut som du tog bilder under 60-talet. Har du gjort nånting med Photoshop??? 🙂
  Hoppas att det var roligt! Ta hand om dig själv! 🙂

 6. Hej! Jag har en fråga angående Instagram, hur gör du för att ladda upp bilderna du tar med instagram på bloggen? Supertacksam för svar 🙂