Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Canoner

En kamera till och ni kan kalla mig Japanen 😉
Linnet är förresten en nyhet från Junkyard - snygg och jäklit skön!
(Nej jag har inte köpt en till kamera haha)

30 comments on “Canoner”

 1. Nice ;D haha turist, javisst (japanerna) 😉
  Köpte en svart snygg klänning från junkyard i våras =)

  Och på tal om kameror Elin, jag ska köpa en system snart och undrar om du rekomenderar canon eos 450d? eller om jag ska ta 400d (den hade du förut va?) eller någon helt annan 😛 har läst dina rekomendationer på bloggen men du nämnde inte 450d.. Jag vill ju kunna utvecklas och få det bästa för priset så att säga.

 2. Det ser nästan äckligt sött med två systemkameror så nära varandra, hehe. (:
  Blev först när jag såg inlägget inne på bloglovin' helt paff och tänkte "Har jag missat att hon köpt en till kamera...?", så gick jag in här på din blogg och sitter fortfarande och är lika förvånad, hehe. XD
  Och nu fick jag lust att ägna morgondagens fritid åt att städa upp här i mitt rum och låna pappas kamera och fotografera D60 och EOS 700 när de står bredvid varandra... (: De två ponkarna är också söta ihop... (: (känner mig nästan lite muppad som tycker att systemkameror som står i närheten av varandra blir otroligt söta ihop, hahaha)

 3. Svar: Hehe, det konstiga är att jag aldrig fått paketen så innan, utan även om jag fått mindre paket (men ändå för stora för att få plats i brevinkastet) har fått gå till utlämningsstället. Men det kanske är en ny brevbärare eller något? Jag vet inte. Blir lite irriterad bara.

  Tack så mycket för din kommentar! Älskar din blogg 🙂 Du är en stor inspiration.

 4. Sv; Åh, nu känner jag mig glad att jag inte är den enda som tycker så. 😀
  Naw, stackars dem. ): De var ju så fina ihop... Tur för D60 och EOS 700 att de har varandra hela tiden. (; Skulle nog aldrig klara av att separera på dem. /;

 5. Hahah, riktigt nice 😉
  Tänkte fråga dig en sak, jag har kommit fram till att jag är i behov av en kompaktkamera eftersom jag inte vill ta med min systemkamera på fest och därför blir det väldigt sällan att jag har några kort. Jag vill ha en Canon och vill inte ge mer än 2000kr för den, de två jag tittat på är Canon IXUS 105 och Canon IXUS 130, kan du någonting om dem? Ifall de är bra. Förlåt ifall du inte vill svara på sånna här frågor..

  Kram Madde

 6. Av ren nyfikenhet, varför två 5ds? Förstår mig på två olika, att man har.. men ja, nu bidde jag nyfiken här hörru 🙂

 7. Hej!
  Vilket märke är linnet? Supersnygg!
  Jag önskar jag hade möjlighet att köpa en 5d, men det blir nog en 60d tror jag till julklapp till mig själv =)

 8. Heeeej du! jättefin blogg har du!

  Kika in på min nyöppnade STYLIST-BLOGG!
  Alltifrån kändisar styling, fotosessions och egna tävlingar som "STYLAS VACKER" för träffpunkten.

  Vill du STYLAS VACKER? Ansök redan idag för o komma före i kön!

  Kika även in på Dedes blogg - den finasde killen i bloggvärlden!
  (Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

  Otroligt VACKER kille med otroliga kärlekstexter! Dissade även Blondinbella nyligen!

  http://www.dedeprivat.blogg.se
  http://www.dedeprivat.blogg.se

  Ansök till min styling på http://www.missbill.se

  / MissBill

 9. Sv: Okej, ja men det förstår jag! 🙂 Jag har fotat med både canon och nikon och det skiljer sig en del måste jag säga. Dock valde jag att köpa en nikon framför en canon första gången, men nu ska jag köpa en ny igen och är lite osäker på vad jag ska välja. Gillar på något sätt canon, men är mer van med nikon. Svårt val!

 10. att jag gjorde! Om du någon gång funderar på att gå ner i vikt, åk och bo hos en familj i tyskland, AWEESOOMW!-.- haha hade jag bott en vecka till så hade jag nog sett ut som en köttbulle;)

 11. att jag gjorde! Om du någon gång funderar på att gå ner i vikt, åk och bo hos en familj i tyskland, AWEESOOMW!-.- haha hade jag bott en vecka till så hade jag nog sett ut som en köttbulle;)

 12. att jag gjorde! Om du någon gång funderar på att gå ner i vikt, åk och bo hos en familj i tyskland, AWEESOOMW!-.- haha hade jag bott en vecka till så hade jag nog sett ut som en köttbulle;)

 13. jag blir så sjukt avundsjuk och "arg" på dej varje gång jag kikar in på din blogg hahaha och just bara för att du har min drömkamera i handen!
  jag brukar titta på den ibland å bara drömma att några nollor i priset kunde försvinna :p