Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ada i sin gömma

Jag är lite på dåligt humör idag.
Jag känner för att spotta och fräsa som katten. Men jag ska inte göra det.
Jag ska leva enligt mina egna regler och då tynger man inte ner sig under en massa skit, utan man lättar med hjälp av allt positivt istället. Som det faktum att allt som jag klassar som "jobbigt" och "förjävligt" bara kommer sig av att jag är grym och bra. Hade jag inte varit det hade jag inte känt det så här. Så sluta lipa och tänk på det istället!

För övrigt känner jag så grymt för att städa just nu.
Fast det gör jag alltid när jag är arg av någon anledning.... har jag berättat om den gången jag var pissed på Erik och vi inte hann avsluta grälet för han skulle dra ut med några vänner? Jag gjorde hela lägenheten - från innersta garderob till yttersta hylla - kliniskt ren mellan klockan 22.00 och 03.00 på natten, då Erik kom hem. Jag tror han blev ganska förvånad faktiskt.. som den slarviga flickvän jag är... Men det är när jag är arg och irriterad som jag städar som allra bäst och det känns bara så jävla bra efteråt......... Man måste ju ta ut sin ilska på någonting 😉

Längtar tills jag kommer hem och kan städa 😉

40 comments on “Ada i sin gömma”

 1. Skitsnygg bild!
  Och måste bara säga, har följt din blogg i flera år, och detta är enligt mig din snyggaste design hittills! Så höstig och mysig. 🙂

 2. Man måste vara på dåligt humör ibland för att kunna vara glad andra dagar. Vet inte varför jag är på dåligt humör idag. Jag har märkt att det finns både bra och dåliga människor i bloggvärlden. Det är de som kommenterar och berömmer en som gör att man vill fortsätta blogga. Dock krävs det bara en dålig kommentar för att förstöra lusten som 100 positiva personer skapat.

 3. Tänk såhär 😉

  Whenever i feel sad, I stop feeling sad and start being awesome instead

 4. sv. Helt rätt Elin. Men dagar som denna är självkänslan på 0 och det enda man vill göra är något som man aldrig brukar göra. Kanske därav din städning uppkommer haha! Brukar även funka att tröstäta kakor..

 5. då tycker jag att du ska vara avis på mig! Jag har massa kattungar som lever rövarn, så jag har torkat spyor och piss hela morgonen. jippiiii......:(

 6. Åh, jag önskar nästan att jag också var så... Städa så fort jag blir arg... Då skulle jag städa ofta. XD Men jag städar typ aldrig... Men jag har i alla fall städat klart rummet nu så nu är det rent och fint lagom tills gästerna kommer, haha. (: Tog mig mindre än två timmar att städa rummet den här gången, så jag är jävligt stolt, brukar ta en hel helg i vanliga fall (är värsta snigeln på att städa för att jag hatar det).

 7. Jag tar också ut min ilska genom att städa! Eller ja, när det är som allra värst så brukar jag helst av allt vilja förstöra något, men sedan när jag bara är sjukt irriterad så brukar jag sätta på fett hög musik och städa mitt rum. Det blir som om städningen får mig att tänka lite på något annat och att ställa iordning allt och göra rent och fräsch får mig att känna mig något lugnare igen. 😀

 8. Och jag funkar precis likadant och så har det faktiskt alltid varit här. Dock måste jag vara på dåligt humör ganska ofta eller så vill jag bara alltid ha rent. Däremot märker jag att så fort det är något negativt som far över mig, eller jag är bara på allmänt dåligt humör STÄDAR JAG. Gärna ostört med hög musik och efteråt känns det en aning bättre.

 9. Men gud vad underbar din lilla misse är! Eller är det din? Eller bor den hos din syster och föräldrar och så? 🙂

 10. haha jag känner igen mig där! Får också städsug när jag är arg/irriterad. Väldigt bra att göra något av sin ilska faktiskt istället för att sitta och gräva ner sig i den.

 11. Läskigt att du nämner det, för idag kom jag på mig själv med att tjorva ut fransarna på mattan med centimeterprecision. Jag blir alltid pedantisk när jag har ångest i hjärtat.

 12. Tjoo Elin!

  Säg till nästa gång du behöver städa då, så ska jag hitta på något sätt att reta upp dig 😉 Även om jag iofs inte vill bli ovän med dig, mer än vad jag lyckas till, så det kanske hjälpte för att få delvis energi till städningen som var nyligen?! =)

  Jo, de kanske vill kolla på bilderna först =)

  Iofs är sådana bilder intressanta att se också, men förstår om du skippar att lägga ut de också.

  Du är så söt då du gör dina videobloggar =)
  Ha're bra!...

 13. Jag är likadan, så fort jag är förbannad så städar/diskar/tvättar jag. Passar på att slå lite extra i alla luckor och skrika lite när jag kör med dammsugaren, teraputiskt 🙂