Packningspanik

Syrran kom hit för dryga två timmar sedan.
Vi stannade till och åt på En italienare och en grek, sedan ägnade vi halva vägen hem till att tävla i gång och andra halvan till att diskutera oändligheten. Variation förnöjer.
Nu är jag mitt i packningen inför Stockholm. Jag kommer att ta med mig laptopen, för vi har internet både på bussen upp och tåget ner, samt på hotellet. Så jag kommer självklart att blogga.

STOCKHOLM HERE WE COME!!! 😀

40 kommentarer

Kommenterarens avatar

haha! fint.
Välkommen då till storstaden!
Får jag tipsa om ett übermysigt fik som ligger precis vid zinkens tunnelbanestation (röda linjen mot fruängen eller norsborg) det heter kaffe och drömmar occh har asmysig inredning, gott fika och man får kaffet i en liten pressokanna. Helt frälst är jag =)

Kommenterarens avatar

Gillar det lilla fotokollaget 🙂 Det är inte lätt att packa grejer, hehe.
Hoppas ni får det riktigt bra i sthlm!

Kommenterarens avatar

haha, så himla bra och helt klart det bästa bilderna. Gillar skarpt! Se nu till att ha det riktigt bra, shoppa järnet, fotografera som aldrig förr och skrik som tusan i morgon kväll 🙂

Kommenterarens avatar

Haha goa och sköna foton! 😀 Känner mig lite sådär nu också, fast inte lika harmonisk i stämningen

Kommenterarens avatar

Jag blir så glad av restauranter/caféer/butiker som har namn fyllda med charm.
Hoppas ni får en fin Stockholmsvistelse!

Kommenterarens avatar

Åh herregud vilka snygga, coola, inspirerande, orginella bilder 😀 😀

Kommenterarens avatar

Sjukligt snygg väska på bilderna! Måste bara fråga var du fått tag på den? Skitsnyggt att ha som inredning eller bara som resväska 🙂 Gammalt är snyggt!

Kommenterarens avatar

Sjukligt snygg väska på bilderna! Måste bara fråga var du fått tag på den? Skitsnyggt att ha som inredning eller bara som resväska 🙂 Jag vet att man kan hitta dem på loppis/Tradera, men tänkte om du köpt den i någon slags vintagebutik eller liknande? Gammalt är snyggt!

Kommenterarens avatar

*
*
*
ANONYM: Som jag kommenterade precis innan här, jag köpte den på Tradera, billigast så 😉 Och absolut inget fel på den, den är dösnygg! 🙂
*
*
*

Kommenterarens avatar

Haha, åh vad jag gillar de här bilderna! Charmiga och snygga 😀

Kommentera