Packningspanik

40
Syrran kom hit för dryga två timmar sedan.
Vi stannade till och åt på En italienare och en grek, sedan ägnade vi halva vägen hem till att tävla i gång och andra halvan till att diskutera oändligheten. Variation förnöjer.
Nu är jag mitt i packningen inför Stockholm. Jag kommer att ta med mig laptopen, för vi har internet både på bussen upp och tåget ner, samt på hotellet. Så jag kommer självklart att blogga.

STOCKHOLM HERE WE COME!!! 😀

40 responses to “Packningspanik

  1. haha! fint.
    Välkommen då till storstaden!
    Får jag tipsa om ett übermysigt fik som ligger precis vid zinkens tunnelbanestation (röda linjen mot fruängen eller norsborg) det heter kaffe och drömmar occh har asmysig inredning, gott fika och man får kaffet i en liten pressokanna. Helt frälst är jag =)

  2. haha, så himla bra och helt klart det bästa bilderna. Gillar skarpt! Se nu till att ha det riktigt bra, shoppa järnet, fotografera som aldrig förr och skrik som tusan i morgon kväll 🙂

  3. Sjukligt snygg väska på bilderna! Måste bara fråga var du fått tag på den? Skitsnyggt att ha som inredning eller bara som resväska 🙂 Gammalt är snyggt!

  4. Sjukligt snygg väska på bilderna! Måste bara fråga var du fått tag på den? Skitsnyggt att ha som inredning eller bara som resväska 🙂 Jag vet att man kan hitta dem på loppis/Tradera, men tänkte om du köpt den i någon slags vintagebutik eller liknande? Gammalt är snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.