Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

MajsklippMusik: Brian Crain - Song For Sienna
Filmat med Canon EOS 5d mark II + Canon EF 50/1,4 USM.
Redigerad i iMovie.

En film från fotograferingen igår.
Det var precis när jag kände mig klar med fotograferingen som jag kom på hur snyggt det var att filma i blåsten. Så då filmade vi några klipp också. Har länge velat göra en mer avancerad musikvideo, får gå ut enbart för det någon dag.
....och ha med mig stativ. För det har jag aldrig, vilket är rätt irriterande i sånna här stunder haha ;P

70 comments on “Majsklipp”

 1. Åh vad fint!! 😀 jättegulliga är du och din syster 🙂 det blir riktigt bra kvalité med!

 2. Sv: Haha, ja dom är rätt fula minsann... mopparna, elbilarna osv :). Du bor i Jknp va? Får ta och leta efter dig när jag besöker min kompis som bor där och ge dig en kram bara för att du är du :).

  Ja, har tittar på det där inlägget om kameran och jag funderar starkt på den! Så, efter nästa lön i oktober kmr jag förhoppningsvis äga min första systemkamera :D:D:D:D

 3. Med risk för att låta som en galen knäppgök (men tro mig det är jag inte, gillar bara att ge komplimanger till personer som jag anser förtjänar det) men hälsa gärna din syster att hon blir bara snyggare och vackrare. Hon kommer vara sjukt vacker när hon blir äldre.

 4. Jättefin video :}. Tänkte bara säga att man kan ladda ner dina bilder på flickr, jag vet inte om du är medveten om det men du kan ändra det i dina inställningar, för det är kanske inte så roligt om alla kan ladda ner dina bilder i originalstorlek.. ^^
  kram! :}

 5. Jättefint!!

  En idé, kan inte Hanna spela på pianot till en video nån gång? Hon är ju underbar på det har jag sett/hört!

 6. Vad charmig du såg ut på den delen när du "skickar en puss" och ser så där otroligt charmig och blyg ut. 🙂 Du är så fantastiskt duktig Elin, jag hoppas att vi kan göra en plåtning nångång! vill vill vill. Kram!

 7. gud vad duktig du är på att fota och filma:) åh jag önskar du kunde ta en fin bild på mig.. haha, men du är verkligen super duktig, fin blogg!

 8. FY FAN VAD VACKER DIN LILLESYSTER ÄR!! 😀

  Och väldigt lik min lillesyster ur vissa vinklar. VAR STOLT STORESYSTER! (Fast det vet jag ju att du är) 😉

 9. good day good day igen. Var tvungen att se klippet igen för det var så fint. Din syrra påminner mig om Malin Åkerman har jag kommit på nu. 🙂

 10. Vilken otroligt härlig instrumental låt. Trodde först det var din syster som spelade piano men såg sen att det ju inte var det. Härligt blås i filmen och ni gör er bra såväl framför som bakom kameran!!

 11. Du får gärna säga till om du behöver en assistent när du tar itu med ditt musikvideoprojekt, jag har också lurat lite på att det vore väldigt kul att filma en musikvideo. =)

  Förhoppningsvis kommer vi att ses på Scandinavian Photo i Bankeryd lite nu och då. Jag var där idag och provjobbade. Det var jag som stod i kassan och låtsades kunna allt om datasystemet ifall du lade märke till det när du kilade förbi. =P

 12. Oj, vad stor Hanna har blivit...vuxen tjej nästan om jag jämnför första bilden jag såg på henne för ngt/nga år sedan..
  Jag ser bara på äldsta dotter som börjat 7:an i höstas..Hon har ratat smink tills nu .)..lite smått med brunkräm och masccara. Hon går alltså upp självmant för att fixa till sig som hon ALDRIG har gjort tidigare...Hon ÄLSKAR att sova..
  Tänk om min tös kunde tycka det var roligt framför kameran...Nää, då..Här mutas det med gröna chipsrör eller big pack när jag vill fota..Detroliga är att hon oftast blir bra på de oxå...men hon vill inte inse det...jäntungen :)..

 13. De är 29 och 32, alltså 6 och 9 år äldre än mig 🙂 Så det är lite större åldersskillnad än mellan dig och din syster 😉

 14. Jättefin video verkligen ! Du kanske skrivit det här någon annanstans men vilket program redigerar du filmer i ? 🙂

 15. Sv: Ja, det var det ju då 🙂 Trodde Hanna var äldre än så.. :p Härligt i alla fall att se er tillsammans 🙂 Jag och mina systrar har kanske inte riktigt haft samma intressen och eftersom det är mindre skillnad mellan de två har nog de gjort mer tillsammans 🙂