Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Jay Smith

Pigmentliner+ Promarker


Hur bäst är han inte?!
Jag måste ha hans version av Like a Prayer! Den låten är en stor favorit hos mig sedan innan, så jag fick rysningar när jag hörde honom sjunga den. Jag kom på mig själv med att applodera och skrika som en fjortis i tevesoffan. Det är inte ens live, men jag blev galen.

And it feeeels liiiike..... home....

52 comments on “Jay Smith”

 1. Tja! Yeii! va kul att du gillade den, o tack för svaret 😀 Jag tycker alltid det e lika kul att överraska någon 😀

  Mvh Kinga

 2. Han har varit min favorit ända från början, hoppas han kommer tvåa! Det går alltid bättre för tvåan, då han kan satsa på något seriöst med sitt band och slipper Idol-stämpeln.

 3. Sant. Agnes går det ju nästan bättre för utomlands än i Sverige! Tänkte faktiskt inte på henne då det var innan jag blev inlurad i Idol-träsket. Vägrade Idol innan min pojkvän tvingade mig att se, men nu är jag fast sedan några år tillbaka 😛

 4. jay, Jay, JAY!!!!!! Är det lagligt att vara så bra? Helt sjukt! Att gå upp och göra en madonna låt med kilt, tung musik, OCH att lyckas så jävla (ursäkta ordvalet) BRA!
  Din bild gillas, som vanligt! (:

 5. haha så jävla sweet Elin 🙂 Kul att du gör lite reklam för karlarna 😉 Berättade precis för min karl om ditt inlägg och frågade om han ville hälsa något. Han sa "hälsa att mannen i huset säger kawabanga". Om nu ser han skitnöjd ut, haha.

 6. Nä kan det bli mer svennebanan?! Stundvis var det bra. Men jag gillar inte det han har att erbjuda, det finns liksom redan och bättre är det också. Men ja, det är min åsikt.

  Men om du gillar hans framträdande kan du ju leta på ett bra klipp på youtube och konvertera det till en mp3fil!

 7. Du ritar och målar verkligen jättefint! Här i Aten ska det vara en svensk konstutställning på ett galleri inne i stan, ska bli kul! Det galleriet har ofta svenska konstnärer representerade faktiskt, så om du har samlat ihop mycket fina fotografier och teckningar kanske du skulle höra om de är intresserade?!
  Natti, natti!

 8. Sålänge Jay eller Olle vinner, då är jag nöjd. Men jag har känt på mig länge, att det är Jay som kommer vinna. Han är grymt bra 🙂

 9. Han är som en guda gåva. Och man blir stolt över att han är skåning! Och sist, Von Benzo är förbannat bra live också.

 10. fy vad han är bra , har aldrig hört något bättre! rös över hela kroppen och har aldrig gråtit så mycket över en vacker sångröst.. oh god , tillochmed min mamma grät 🙂

 11. oj, gud vad duktig du är på att måla 😀 sjukt fint! han var bästa ja & låten var ju så bra, har den på min blogg 😀

 12. Han är grym!! Älskar honom. Kunde inte låta bli att lägga upp klippet på min blogg. Följer inte Idol så värst mycket, bara Jay. Även om jag avskyr Madonna, så var detta grymt! Och vilken fin bild, du är så duktig!

 13. woohhooo vad snyggt!!
  Håller med! Först tyckte jag att visst han var bra på att sjunga rock men sen nu så har han visat att han har en helt otrolig röst också!

  Skitbra!!!

 14. Tvärtom så gillar jag inte alls den låten för jag har lite svårt för madonna... men när han gjorde den, så bra!!!

 15. Wow du e så sjukt duktig på att måla/teckna 🙂 Haha jag håller med, hans version var så otroligt bra, Han är så otroligt bra:)
  kram

 16. Så otroligt bra!
  och helt underbar version av Like a prayer, hoppas på att få se hela den versionen i finalen!

 17. Hej, Jay har varit min favorit sen början också! Älskar verkligen hur du lyckas fånga inte bara personens utseende utan också liksom hela personen i bara en enda tecknign, väldigt snyggt! 🙂