Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tomt

...

34 comments on “Tomt”

 1. Du missade att man måste bjuda in ett visst anntal vänner och sedan måste de göra samma sak för att man ska få det. Som gratisbio och andra skitsidor. Funkar ju skitbra om man har en blogg och kan värva tusen personer, för en vanlig dödlig är det fan lättare att betala för skiten 😛 fan nu lät jag bitter men det är jobbigt såntdär! Gillar inte.

 2. såg nu att det var ett sponsrat inlägg, då får det väl va okej! Förlåt för att jag var så sur! haha ^^

 3. Sv: Ja nåt ska man ju såklart göra för att få det och det här var ju inget konstigt. Menade bara att det brukar kunna vara mycket mer man ska göra när det väl kommer till kritan, men här var det ju inte så mycket. 🙂 Tack för tipset!

 4. Men hur många måste man värva då? Jag har inte många läsare och inte många övriga vänner heller, så det blir svårt för mig iallafall.

 5. vilken nice spotifylista är det din? älskar dont stop beliven man blir så glad när man hör den eller hur? :))

 6. Synd att man var tvungen att VÄRVA 6 stycken innan man fick det!! Jag förstod att det annars var för bra för att vara sant!

 7. Låter as nice egentligen att slippa reklamen och så... Dock orkar jag inte hålla på och värva människor. Känner inte lagom många som jag skulle kunna värva plus att jag likagärna kan betala för det istället (använder ändå spotify varje dag, så det får det väl kanske vara värt).

 8. Och sen när du haft premium en månad så måste du värva lika många vänner till för att få en till månad med premium..

 9. Man måste även bjuda in vänner och de måste även bli medlemmar och utföra en kampanj :/ kan ta lite tid men jag är i alla fall medlem nu och jag SKA lyckas 😛 haha!

 10. Haha men oj, skönt att det löste sig. Och att det bara var 15minuter. Jag hade inte lika tur ska jag tala om. Fyfan. Tåget var 1tim 10min försenat. Riktigt drygt. Först skulle vi invänta ett tåg och sedan var det två tåg framför oss så tåget kunde inte åka så fort som det ska.

  Ja, det är vägarbete fortfarande men bara under dagen. Åkte på kvällen så då påverkas inte just det. Men ja, det spelade ju inte så stor roll. Kom in senare ändå. Bubuhu.

 11. gjorde den där man kan vinna 10 000 kr på IKEA (för lat för att värva kompisar 😉 och det är egentligen bara reklam för att börja prenumenera på massa skitprodukter, eller få dom billigare :S

 12. haha, märkte ju efterråt att man ändå var tvungen att värva kompisar xD då gjorde jag ju den där grejen i onödan... tur att jag inte köpte något 😛

 13. Reklamfritt? Flera som använt sig av gratispremium.com har istället fått reklam genom att telefonförsäljare ringt hem. NIX-registret hjälper inte om man uppgett sitt telefonnummer vid registreringen för Spotify premium.

 14. Låter det för bra för att vara sant är det oftast för bra för att vara sant. Man måste värva också för att få Spotify Premium.

 15. Gratisreklam? Haha, jag tänkte göra en utav dom där frågeformulären men ångrade mig snabbt efter att ha sett att man låter sig godkännas att ringas upp av telefonförsäljare och få spam och sån skit. Inte värt besväret.

 16. Du glömde nämna att man får ca 500-1000 reklammail efter att ha gjort en sån gratiskampanj - om dagen! Jag hjälpte en kompis och har blivit både nerringt och fått mailen bombad efteråt. Absolut inte värt det och jag skulle inte utsätta mina vänner för det!

 17. hej.
  tänkte bara höra lite fort med dig om du delar med dig av din spotify på någotvis? 🙂

  nyfieken på din musik 😀