Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fotomaraton & Fika


Jag och min fina pappa! Tagen med appen Instagram och iPhone.

Fotomaraton: Fototävling, då man efter valda teman ska ta olika bilder. Får man ordet "Kultur", så ska man alltså försöka gestalta detta.

Idag var det Fotomaraton-prisutdelning.
Jag vann fyra priser, alla andra plats. Haha. "Den ständiga tvåan" sa han som ropade upp mitt namn. Verkligen. Haha. Tre var temapriser (alltså för ord som jag gestaltat på ett bra sätt) och ett var andrapris i bästa serie/rulle - skitkul! Det var jag verkligen stolt över, det var ju ändå många som var med och tävlade.

Tillsammans med min syster (som också vann fyra priser), mamma och syrrans två bästa vänner, tog vi hem nästan hälften av alla priser. Haha.

Annars var det en tjej som heter Rebecca, som slog oss alla, vilken inte var så konstigt, hon hade verkligen en riktigt bra rulle! Hon har en blogg också, såg jag, kolla in här 🙂

32 comments on “Fotomaraton & Fika”

 1. Fotade du med Manuell på maratonet? Är det isåfall inte jättesvårt att få inställningarna rätt när man bara får ta en bild?

 2. sv: åh tack för svar! 🙂 dock stod det inte med G9 på produktinformationen (på dom jag kollade), men det kanske kan funka med vissa ändå? Vill max lägga ca 300 just nu, men kanske kan kolla i någon butik också 🙂 Tack iaf!

 3. Ta inte illa upp nu eller så, men du är väldigt lik Paow där :') Och det är bara positivt! 😀

 4. ååå! Blev själv förvånad att det gick så bra! Dina bilder var också jättebra! Va glad jag blir att du skrev det i din blogg! tacktack! :)))))

 5. Vad roligt! kan du inte visa dina bilder som du tog på tävlingen? Gärna hela rullen eftersom det gick så bra för dig med den!

  Jag var själv med i en fotomaraton som anordnades i min fotoklubb för ett tag sedan. Dock var vi inte många, bara nio stycken, för det var bara för oss i klubben. Men jag är absolut inte en utav de bättre i klubben, jag känner mig typ som nybörjare. Men ändå lyckades jag kamma hem en förstaplats i ett tema - temat Osynlig.=D

 6. Hej elin!
  Jag älskar verkligen din blogg. Du har skrivit någon gång att för att "behärska" en systemkamera borde man gå en kurs om photoshop och fotografering. Jag är väldigt intresserad av att gå en sådan kurs, men kan du rekomendera ngt ställe där man kan gå sådanna kurser. Är verkligen en nybörjare så vilken var din första källa som lärde dig allt?
  tacksam för svar!!!
  kramar Amanda

 7. *
  *
  *
  AMANDA: Vi har kurser på Scandinavian Photo, annars har både Nikon och Canon egna kurser (vet inte var du köpt din) 🙂
  *
  *
  *

 8. *
  *
  *
  HANNAH: Hahahaha du har ju nästan rätt. det ser ut som att jag har väldigt högt hårfäste av någon anledning... ;P
  *
  *
  *

 9. Hej skitfin blogg har du 🙂 grymt snygg är du gumman!

  Checka in Dede med! OMG!!!
  DRÖMKILLE!!! Helt otroligt vacker kille!!!!!

  Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
  (Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

  Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

  Kika även in på min blogg - stylas vacker!
  STYLAS VACKER! (värde till 2000) 🙂

  http://www.missbill.se

  / MissBill