Det lägger sig!

22
Fotade med Canon EOS 7d + Canon EF 24-70/2,8L USM
Inställningar: s/500 f2,8 ISO400


Snö snö ännu mera snö!
Förlåt, men det är det enda jag tänker på just nu! Haha. Jag räknar ner till helgen då jag ska till Fritsla igen och köpa lite fint julpynt, när jag ska julstäda (!), julpynta och kanske till och med baka. På söndag är det julskyltning i stan också, jag ska självklart vara där och tomtemössan ska på!

Sitter på jobbet och tittar ut. Vad vitt det är.
Kan inte fatta att det bara är november och redan så mycket snö. Såg två bilar imorse som kört fast i samma pytte-uppförsbacke.
Nu ska jag pyssla med Scandinavian Photos julkalender!

Hörs sen! 🙂

22 responses to “Det lägger sig!

  1. Oh kommer du till Fritsla i helgen!?

    Birgitta, dvs. Textil och Råvarulagret har sålt jättemycket, det har varit såå mycket folk där sen vi hade ute annonsen, helt sjukt, så nog bra att du kommer nu för snart tar allt slut, framförallt julgrejjerna!

  2. Hej där, jag vet att de flesta hatar när man skickar sånt här men jag vill göra alla medvetna om att min blogg finns där ute. På min blogg uttrycker jag min passion till musik och konst, man får följa med mig och se hur det går med musiken, men skriver även vardags inlägg och om en massa funderingar. Jag har ett oerhört stort syfte med bloggen, driva bort de sjuka idealen och hjälpa andra att skaffa mer skinn på näsan! Jag är mån om mina läsare och kritik uppskattas, både bra som dålig. Hoppas verkligen att du kikar in! Mvh SCME
    http://SCME.blogg.se

  3. Härliga bilder, (snökaos) men himla mysigt. Här är det härligt vintervärdet. Tråkigt nog får jag inte ta del av julskyltningshelgen genom att vara ledig och strosa på stan. Däremot kommer jag unna mig både glögg, pepparkakor och något gott att äta när jag slutat på kvällen.

    Fortsatt trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.