Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Copy... Save... Write...

Har precis suttit och gjort webkopior av alla bilder jag redigerat på Wilmer.
Vilken sötnos! Nu är han helt klar.
Mer än så har inte jag åstadkommit idag. Jag har suttit och uppdaterat min blogg i flera timmar och hela tiden hoppats på att det ska ligga en drös kommentarer och vänta. Men... 1. Du kan inte förvänta dig en massa kommentarer när du inte skrivit något nytt inlägg, Elin. 2. Det hinner aldrig bli en drös, för du uppdaterar så ofta... Så... Ja. Läget en sketen torsdag. Eller sketen och sketen... Det är ju löning!
 
Nu ska jag sova, tjooo...

46 comments on “Copy... Save... Write...”

 1. Det här var nog något av det sötaste och charmigaste jag sett. Fantastiska ögonblick och vackra bilder. (Nu är det min tur att hoppa i säng) Kör försiktigt inatt.

 2. Ja här kommer en liten del i drösen av kommentarer 🙂
  Tyvärr har jag inget vettigt att säga förutom att bilderna på lille pojken Wilmer va jättesöta och jättefina 🙂

  Ha det gött!

 3. Vilka fina bilder!
  Jag vet inte om du får så, men jag får iaf så att när jag ser fina foton blir jag nästan lite avundsjuk på den som tagit bilderna eller bilden.. Det för att jag vill vara den som tar bilden 😉

  Så blir det ofta när jag kikar i din blogg!
  /Ta det som en komplimang 🙂

  Ha det bra, nu ska jag sova! God natt ^^

 4. Skriv mer mer mer;)
  Så kommer vi skriva mer!

  Kul med löning, för er som har jobb i alla fall, haha!

 5. heelt underbara bilder! 🙂

  haru nåt tips om hur man får bra bilder på månen, för mej blir dej jämt alldeles vit o lysande - vill liksom ha med detaljerna!

 6. Oooh vilken liten sötnos! 😀 Försökte mig på lite bebisbilder igår men ena ungen vägrade sitta stilla o tyckte inte alls om kameran.. Andra ungen älskar kameran o vill se på bilderna verkar de som, trots att dem bara e ett halvår gamla:)

 7. Oj, vilka härliga bilder!
  Jag är en glad amatör och fotar mest hemma för inredning och dukningar..har försökt att lära mig att göra ett "kollage" (som du gjort här ovan), men jag fattar inte hur man gör.. Jag har Photoshop Elements 7. Skulle vara så tacksam om du kunde tipsa mig om hur man gör..Maila mig gärna!
  Tack för underbara bilder!