Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En massa funderingar i en enda röra

Det finns ju både för och nackdelar förstås.
Med det där att ha blivit "stor". Just de här dagarna, som jag varit väldigt seg och helt omotiverad till bloggning, så saknar jag lill-Nevnarien. Hon som var för två-tre år sedan och få visste någonting om. Det var helt fantastiskt vad jag kunde skriva om sådant som egentligen inte hade någon mening överhuvudtaget. Jag skrattar idag åt inlägg jag skrev då. Var tog det sättet att skriva på vägen?

Jag kom på mig själv i morse med att sitta och asgarva åt en bild på en ko som bajsade, som jag tog i förrgår. Hade det varit lillnevnarien som bloggat då, så hade jag lagt upp bilden på en gång och förstorat upp bajset. Sen hade jag skrivit någon latjo text till, där jag gjort smått narr av mig själv.
Inget av det där barnsliga, skojiga, skämtsamma, galna som fanns i bloggen då, har försvunnit från mig som person. Det har bara försvunnit från bloggen, eftersom jag börjat tänka mer på konsekvenserna.
Jag vet idag att om jag skulle publicera uppförstorat bajs på bloggen så skulle minst en grinig person komma in och kommentera att "ååh gudars vad barnslig du är, du har förlorat en läsare!". Egentligen så spelar det väl inte mig någon större roll. Folk utan ironi och som är helt gravallvarliga när de läser bloggar, behöver inte läsa min blogg. Det är bara bra om de lämnar bloggen i så fall. Men det är så jäkla synd att sånna ska komma och förstöra stämningen. Man blir liksom inte sugen på att visa sitt sanna jag då. Man känner sig rätt utsagt tillplattad.

Sen vet jag att 99% av mina läsare uppskattar pipobloggar, när jag leker James Bond på Ica Maxi och när jag driver med mig själv på olika sätt. Men den där enda kan göra så mycket.
Jag blir arg på mig själv för att de påverkar mig, men å andra sidan... De påverkar mig mindre än vad de gjorde just för 2-3 år sedan när jag var lillNevnarien.
Jag är och har alltid varit en känslig och djup person. Jag har haft svårt att stå upp för mig själv, varit som en rädd liten kanin och ja... allt det där. Och visst finns det drag av det kvar hos mig, jag uppskattar den sidan hos mig också, men det har blivit så grymt mycket bättre. Jag kan ta att jag får kommentarer om att jag har feta lår eller fula tänder. För jag vet att ingenting av det är sant. Egentligen vet jag i alla lägen att ingen som kommenterar fult på den här bloggen har rätt. De kan tro att de har rätt, men det  spelar ingen roll eftersom den enda som sitter med facit är jag.

Så varför är jag rädd egentligen? Det är väl mest så att jag dragit åt mig allt som sticker ut för att undvika sånna här kommentarer så mycket som möjligt. Sticker man inte ut så finns det inget att kommentera. Men ju mer jag visar av min kropp, ju mer jag driver, ju mer jag... sträcker ut spetsarna runt omkring mig, ju mer sånna kommentarer får jag. Och det vet jag. Så det blir väl en slags.. sköld jag ställer upp framför mig, som alltid gör mig påmind om att tänka ett steg längre. Hur kan jag blogga och hur kan jag inte.
Så tråkigt, men... ja. Jag önskar att jag inte formade mig efter sånna dumhuvuden. Jag önskar verkligen det. 

Sen är det klart att jag inte är något annat än det jag är i bloggen, jag är bara inte Elin fullt ut. Min djupa sida vågar jag inte visa, för den är sårbar. Och min galna sida är så udda att folk stör sig. Men go och glad kan man vara och det har jag kvar i alla fall! 😉

Ja, jag skulle kunna mala på mer om det här, men jag slutar nu. Tänkte bara meddela att det finns mänskliga tankar även hos mig. Jag kan verka helt problemfri, men obviously... Jag är inte alltid på topp, jag kan tänka riktigt dåliga tankar om mig själv och det jag gör, jag har sneda tänder, blemmor i ansiktet, lite putmage mot min i övrigt smala siluett, jag är slarvig och glömsk, har ingen självdiciplin och är kanske lite väl mycket uppe i det blå... men tja... Ingen är perfekt. Och jag är tacksam över den jag blev. Det hoppas jag att ni också är, ni fantastiska människor som läser och kommenterar här! Jag diggar er.

86 comments on “En massa funderingar i en enda röra”

 1. det är modigt av dig att skriva detta inlägget. 🙂 och jag, bland många andra, tycker jättemycket om alla dina inlägg. detta låter jättefånigt men det kommer alltid att finnas människor som klankar och tycker en massa illa om andra men sån är ju världen och det vore hemskt synd om du lägger av helt. vi läsare föll ju trots allt för dig och dina mer personliga och udda inlägg. 🙂 så snälla du, fortsätt med dem. <3

 2. Å vi diggar dig! Var inte rädd för att vara den du egentligen är. Det är din blogg, ditt liv, ditt arbete, din kreativitet och din personlighet. Låt inte någon ta det ifrån dig. Det finns alldeles för många puckon där ute som roar sig med att trycka ner andra, att kommentera elakt och skapa starka negativa känslor. Dom är inget att bry sig om, för om man funderar riktigt noga, så förstår man att deras kommentarer grundar sig i avundsjuka. Samla alla negativa kommentarer och tänk såhär: Alla dom här människorna vill vara lika bra som jag! Det är det som är sanningen. Stå på dig!

 3. Jag älskar dina inlägg från ica maxi och liknande, det finns knappt något bättre en dom! Alla dumma kommentarer från dom inläggen ska du strunta i, om någon skulle skriva "du har förlorat en läsare" då ska du strunta i det. Alla ska få chansen att vara sig själv i sin blogg och inte behöva tänka sig för vilka kommentarer man kan få. Så länge man skriver vad man vill och känner sig bekväm med det ska man fortsätta. Det är vad jag tycker. Jag skulle vilja se mer av den där lillnevnarien och jag är ganska säker på att jag inte är den enda som vill det. Hoppas jag föstog inlägget på rätt sätt annars kanske den här kommentaren blev konstig. Men Keep Going, nevnarien is the queen!

 4. Det är väll tur att ingen är perfekt, det är ju alla små egenheter som skapar underbara personligheter 🙂
  Håll fast i den du vill vara, för det är bara du som bestämmer det!
  Dina bilder är alltid lika roliga att titta på för de är så inspirerande, men det är ju tankar (i alla fall jag) vill läsa med..
  Det hör liksom till ... ^^

 5. Inte bara jag som kan skriva långa inlägg ser jag 😉

  Härligt att du vågar skriva ut hur du tänker och känner. Det bevisar ju verkligen hur den där rädda lilla kaninen börjat bli allt mer oblyg. Jag tror på en mening med allt, oavsett hur härligt eller fruktansvärt jobbigt något och allt är, så lär vi oss alltid något utav det! Man kan tycka att en del i livet är jäkligt onödigt ibland, men i längden ska man aldrig ångra något då det gett oss någon form av lärdom mer eller mindre. Jag förstår att man blir lite annorlunda i bloggen ju mer läsare man har, men dåligt kommentarer är så fejk då man vet att i stort sätt inget av det som sägs kan tas på allvar. Jag tycker det är soft med människor som är sig själva, som vågar göra och säga allt som faller inpå. Jag hade hemskt gärna sett den bajsande kon och säkert skrattat högt åt det ett x antal gånger. Jag hade bara tänkt, shit vilken skön människa som vågar vara sig själv. Jag tycker inte man ska leva i en låtsasvärld utan ta det för vad det faktiskt är genom att just vara sig själv, kunna tala om saker och bjuda på en del knas. Det är inte alla som kan och det är väll därför dåliga kommentarer kommer för det är just den typen av osäkra människor som skriver 🙂

 6. Jag kommer alltid tycka din blogg är bäst för det är den! Och jag och jag vet att många håller med mig, när jag säger: Jag kommer aldrig *aldrig (!) sluta läsa din blogg för att du lägger upp en förstoring på en bajsande ko för helt ärligt... så kommer jag garva arslet åt det (vem tycker inte det är roligt med en bajsande ko 😉 )!! xD <3 Och jag vet att mina tänder är precis lika sneda eller konstiga eller jag vet inte vad (om inte mer!) som dina xD, för att det är mänskligt, precis som du skrev! och de som tycker nått sånt är helt korkade tycker jag, för du är suuper söt :D<3 och de som skriver det har antagligen värsta tjockis magen och har 0% självförtroende och är bara elaka och letar fel för att få de själva att må bättre för att de inte kan vara lika prinsess söta eller rockstjärnig cool som du!! Så tänk på det för du är så duktig och cool och bäst och suuuuuuuuper snygg ;D! <3

 7. Flott skrevet, Elin! 🙂
  Dette var et veldig fint innlegg, forstår veldig godt hva du mener. Er synd det skal være slik.
  Det burde finnes nettvett regler eller noe slikt.
  Enkelte mennesker kan være helt grusomme!
  Du er god!! Og jeg fikk også lyst å se bæsje-bildet nå! hihihi 😉

 8. Fan vad bra skrivet alltså!
  Håller med dig verkligen, och jag tycker det vore kul om du va lite löjlig sådär, älskar när du har knasiga inlägg 😛

  Älskar din blogg oavsett vad! <3

 9. Jag älskar sån humor du talar om 😀

  Säger som en vän på FB skrev:
  "Det finns "tyvärr" människor som är avundsjuka, otrygga, och som inte har något eget meningsfullt liv!. Dom snackar gärna skit och sprider rykten om andra utan att veta sanningen!, allt för att flytta fokus från sitt egna tragiska och innehållslösa o fattiga liv. Tycker synd om dessa "tragiska människor" och hoppas för deras eget bästa att dom någon gång kommer hitta rätt här i livet
  och börja leva sina egna liv"

  Keep doing what you do, you do it great! 😉
  ( ps. jag skulle göra vad som för att ha din talang och din skönhet 😛 )

 10. Även fast min blogg inte är stor så kan jag förstå det du skriver och känna med dig hur du menar! Allt måste juh tyvärr få en konsekvens och ibland pallar man inte dom!

 11. (Förlåt för den tomma kommentaren. Jag var lite snabb på tangenterna.)

  Modigt av dig att skriva det här tycker jag! Det är klart att alla inte är på topp hela tiden, även fast dom vill att folk ska tro det. Du verkar verkligen helsnäll rakt igenom och jag kan säga att jag skulle döda för att få se ut som dig, så i mina ögon ser du perfekt ut. Du är bra Elin!

 12. jag tycker om dig Elin!

  ååh, du fattar inte hur sugen jag blev på att se den där ko-bajs bilden! jag vill se se se! 😀

 13. Grymt skrivet storNevnarien!
  Den udda delen av dig är ju också den roligaste! Så jag säger nog som många andra, UPP MED BAJSBILDEN!

  De som kritiserar över att du är omogen är förmodligen yngre än dig och har egentligen inte psykiskt mognat bara att de känner sig mentalt underlägsna. Allt är ju så lätt via internet! Kränka, vara en annan person osv.

  Men jag vill inte att vi andra som diggar dig ska gå miste om massa skratt-anfall på grund av de där skitungarna som inte har något bättre för sig!

  Kastar en stor nypa motivation och barnslighet på Nevnarien

 14. Där satte du huvudet på spiken! Haha. Precis den där känslan hade jag också, rätt illa för det är ju så sketans kul när det blir så där personligt.

  I vilket fall gör du ett sjukt bra jobb med bloggen och tro mig; jag är inte den enda som tycker så! 6158 prenumeranter kan inte ha fel 😉

  Take Care fd. Bloggsyrra!

 15. Sen måste jag säga att du är jättevacker!
  Skulle göra vad som helst för att se ut som dig och ha talang, även om den har kommit den hårda vägen genom många års träning! :3

 16. Åh, förstår hur du menar! Det är jobbigt att få kritik - även fast de bara är 1 av 100 som är negativ.Jag är likadan, tar åt mig av de och glömmer allt bra.. Det är väl därför jag inte vill ha så stor blogg, för vet att de alltid kommer dyka upp människor som inte förstår mig..

  Men du är verkligen omtyckt av många! Glöm inte de.. du har verkligen skitmånga fans..jag menar, läs kommentarerna bara =) sen se på facebook osv ^^ människor ser verkligen upp till dig! Även jag. Jag har blivit mer och mer intresserad av foto tex och ska köpa en system inom ett år då jag missbrukar min digitala 😉 Sen är de inte enbart för fotona du tar utan just din personlighet! Kom hit i maj 2007 och är fortfarande kvar 🙂 Hoppas jag kan träffa dig irl (you know i will hahaaa ;)) för jag ser mig själv som väldigt ironisk, rolig osv..så kanske skulle ha saker gemensamt 🙂

  Men kram på dig..keep on blogging ^^ och känner du för att lägga upp kobajs - gör det ;D vi som diggar dig kommer stanna hur som helst!

 17. Åh, vad härligt ändå med ärlighet, inget påklistrat här inte och det märks. Det är faktiskt väldigt starkt gjort att skriva en sån här text mitt i det falska blogghavet, för den är utlämnande. Men det är inte förrän man uttrycker hur man verkligen är som man växer som person, och det skapar styrka. Du förtjänar det, och du förtjänar den bästa självbilden i världen!

  Jag önskar att du hade sett dig själv så som jag gör, i alla lägen. Då hade du gillat dig själv skarpt, alltid! 🙂

 18. Aw, sjukt starkt att skriva detta inlägget och erkänna allt ändå. Och du vet att 99 % av dina läsare bara skulle tycka det var kul och du vet också att du inte bör lyssna på de som snackar skit, för dom fotar nowhere near as good as you do 🙂 You rock, så enkelt är det. And yeah, keep on rockin.

 19. Aw, sjukt starkt att skriva detta inlägget och erkänna allt ändå. Och du vet att 99 % av dina läsare bara skulle tycka det var kul och du vet också att du inte bör lyssna på de som snackar skit, för dom fotar nowhere near as good as you do 🙂 You rock, så enkelt är det. And yeah, keep on rockin.

 20. Aw, sjukt starkt att skriva detta inlägget och erkänna allt ändå. Och du vet att 99 % av dina läsare bara skulle tycka det var kul och du vet också att du inte bör lyssna på de som snackar skit, för dom fotar nowhere near as good as you do 🙂 You rock, så enkelt är det. And yeah, keep on rockin.

 21. Tja Elin!
  Kan ju inte göra annat än å hålla med alla andra...tycker det är grymt med din härliga barnsliga sida...dom som inte har en sån måste ha ett väldans tråkigt liv! Säger bara..upp med bajset!!! =P
  Keep up the good work...du inspirerar!

 22. Udda är bra! Var dig själv fullt ut, skit i dom som inte gillar det då! De som slutar läsa din blogg om du är dig själv fullt ut, vad spelar dom för roll ändå? ^^ Jag tycker det är mycket trevligare med människor som vågar sticka ut och inte är som alla andra för att man "ska" det. Det finns inget "ska", men är precis som man vill, och dom som inte accepterar det kan man strunta i 🙂 VISA BAJSBILDEN!! 😀

 23. Ibland måste man skriva av sig. Eller prata av sig. Man kan kallas för dryg eller annat. Man kan bli blockad för mindre. Jag tycker du har ett jävlaranamma och ett mod som överträffar det mesta. Och du, Elin, vet du vad, jag såg dig på 1:ans buss en morgon. Och vet du vad? Du är vackrare än naturen.

 24. Skitbra inlägg!!

  Inte alls för att jag har samma uppmärksamhet eller lika stor blogg som dig, men det var som att läsa om mig själv. Jag saknar sånt jag brukade blogga om, men det "passar inte in" längre (eller hur man ska säga) känns det som. Jättedumt, verkligen..

  Keep on rocking, Elin! =)
  ..och show us the bajsbild! Haha 😀

 25. vill ta dig i mitt knä och säga att jag tycker om dig för den du är :')
  haha nej men, det är så synd att man begränsar sig för andras skull, så himla himla synd.

 26. Mera bajs åt folket 😀
  Bra inlägg. Och tack för att du rede ut mitt "frågetecken" eller vad man vill kalla det.
  På senaste tiden har jag känt att jag inte har gillat din blogg lika mycket som förr, missförstå mig inte jag tycker ju absolut fortfarande väldigt bra om den. Och nu vet jag ju vad det beror på, galna och knasiga Elin finns inte riktigt där längre.

  Vem vet, kanske fick det här inlägget mig att börja gilla bloggen mer, för nu vet jag ju att även om det verkar som att du är en rakad kaktus så finns ändå de galna/knäppa/knasiga/vad som helst taggarna där, bara det att de inte syns. (sorry för den konstiga liknelsen)

  Jag vet, kan du inte skapa en hemlig blogg för bara typ mig, där du kan leva ut. Va knasig, berätta om när du och Erik ska gå och handla och du studsar omkring och ska fota precis allt du ser.

  (kan du skriva långa inlägg så kan jag skriva långa kommentarer, sådeså)
  Puss och kräm

 27. Först; jättebra inlägg!! Sen måste jag bara säga att jag älskar när du svävar ut och gör oväntade eller "barnsliga" saker! Det är sånt som gör att man känner att det faktiskt finns en riktigt person där bakom alltihopa. Utan såna inlägg blir allt annat lätt tråkigt och opersonligt, typ platt.. 🙂 Fortsätt att vara dig själv och ta ingen skit! Du är grym!!

 28. Gör det för att du KAN och VILL, för kan, det vet vi ju att du KAN.. det är dom speciella sjuka galna "ingen annan har kommit på denna tanken tidigare"-idéerna som får folk att bara älska dig (t.ex. när du "knäppade" dig med maria förr i tiden, dom inläggen är verkligen kreativa och roliga haha!). Du är speciell och värdefull, sug åt dig det positiva från dina kommentarer (många fina :)) och kasta de negativa i soptunnna! Kramar!

 29. Jag ville bara räcka upp handen och säga att det du känner är naturligt och att hur cool du än är och försöker vara eller hur töntig du än är så älskar jag din blogg. Annars skulle jag sticka härifrån, men jag tål jävligt ska du veta!

  Med tanke på att jag själv försöker kontrollera min coola och min töntiga sida.. Tönten vinner dock oftast hihi.. 😛 Så unna din töntiga och galna sida liiite mer åtminstone!

 30. Åhhh Elin!

  Känner igen mig av att en liten liten dum kommentar kan gå rätt in i än och förstöra en del av sitt självförtroende. Och för min del kommer det ju inte alls ifrån bloggen, utan ifrån annat. Dock blir man ju starkare och starkare att stå emot sådant. Men som alla andra säger... De som skriver dessa idiotiska kommentarer, är bara avundsjuka och har noll självförtroende. För DU vår underbara ELIN KERO är helt FANTASTISK! Och vi ALLA vill gärna ser mer av din lill Nevnarien insida.
  Pipobloggarna och allt annat skoj du har inom dig!

  Och de som ens vågat kommentera ditt utseende på ett negativt sätt, bör fundera ut på vad de verkligen tänker med. För du ser otroligt bra ut! Lyllos Erik som har dig som sagt!
  För både din härliga insida och det söta/snygga/heta yttre!

  Rocka vidare och upp med den där bilden nu!
  WE LOVE YOU and your fina och skojsiga insida! 😉
  Kramar ifrån mig!

 31. Vilket otroligt bra inlägg! Jag tror att många känner igen sej i det där om hur och vad ska man visa i bloggen; som individ har man ju en väldigt många sidor men oftast är det bara en eller två som visas i bloggen. O verkligen synd att en del läsare inte kan va lite mindre allvarliga och fatta att man ibland är ironisk! Jag tycker den mix du har i bloggen är det bästa med din blogg 🙂 Och även om jag är intresserad av foto och tycker dina fotoinlägg/lektioner är grymma så gillar jag lika mycket om inte mer att läsa om vardagligt strunt! Hoppas du kommer fortsätta att vara ditt härliga ibland knasiga jag även här på bloggen - det är ju det som gör dej unik! Kram

 32. Jag har alltid svårt att förstå de personer som håller på med nätmobbing. Det är så fegt och det skriker avundsjuka tycker jag. Jag tycker att din blogg är grym vilket gör dig som person grym eftersom det är enbart du som ligger bakom allt.

  Jag blev också nyfiken på bajsbilden.

  Kram

 33. Visst är det tråkigt att få en negativ kommentar. Man borde inte ta åt sig, men det är klart att man gör. Jag gillar din blogg jätte mycket.. och lite humor är väl aldrig fel! 😉

 34. Visst är det tråkigt att få en negativ kommentar. Man borde inte ta åt sig, men det är klart att man gör. Jag gillar din blogg jätte mycket.. och lite humor är väl aldrig fel! 😉

 35. sorry för kommentaren utan text menmen 🙂

  Du är BÄST Elin! Jag kommer aldrig sluta läsa din blogg, var den du är det uppskattar vi som verkligen gillar dig och din blogg. Och lägg upp bilden på koblajjan nu! 😀

 36. Jag känner igen det där. Iofs så bloggar jag mycket om en specifik sak som många hotar mig för (islam) så jag tänjer ju på gränserna redan men just detta barnsliga och roliga.. Det känns som att det inte får finnas med. Jag förstår helt vad du talar om.

  Men kanske behövs det mer bus i bloggar för att öka personligheten och kanske försvinner det läsare men det kommer nog andra läsare istället.

  stå på dig och blogga för din egen skull! Vi läsare hänger på! 🙂

 37. Jag vill också se bajset:P hihi, har inte läst din blogg så länge så jag har aldrig läst dina "lillnevnarien" inlägg men dem låter roliga. Jag tycker du ska skriva det du vill och har lust med men vill bara säga att dem som skriver att du är barnslig osv, dem är bara avundsjuka. Du är grym fotograf och illustratör, glöm aldrig det. Och kan tänka mig att du är en grym personlighet också.

 38. Sjukt bra skrivet! Jag tycker verkligen du ska vara barnslig och tokig i bloggen, det är DIN blogg, det är bara bra att de som inte uppskattar det drar härifrån!

 39. Man kan aldrig göra alla glada xD, haha, åh, jag tittade i ditt arkiv och du gjorde såna bilder med ankor som dansade, bäääst, hahaha xD, mer! 😀

 40. Jag förstår vad du menar. Men du har många trogna läsare, som började gilla dig för den du är. Du förändras inte. Vi älskar dig allihopa oavsett dina inlägg 🙂

 41. Riktigt bra och intressant blogg, skulle du kunna tänka dig skapa kläder för secondlife? ett sätt att tjäna pengar och göra lite annat än "blogg" secondlife med 19 miljoner användare kan bli en bra inkomstkälla för någon som är duktig på Photoshop =)

 42. Vad är du rädd för? att förlora läsare? Som du skriver, de som lämnar bloggen för att du visar lite mer av dig själv är ju de som du antagligen vill höra minst av. De som stannar är ju de som är en del av det som gör din blogg flytande, med glada och snälla kommentarer. Vi kommer alltid ha kvar dig och din blogg på bloglovin och uppskatta dina knäppa sidor; som alla människor har och som man borde visa. Så oroa dig inte för att förlora oss, om det är det du är rädd för.

 43. den dagen man låter de negativa kommentarerna i bloggen bestämma vad man bloggar om, så kanske man ska ta sig en funderare över sitt bloggande. för vem är det man bloggar egentligen? för ens läsare eller för en själv? vem är viktigast?

 44. Jag älskar att bli bjuden på den lilla del av dig som du låter oss läsare få se. Jag ser verkligen upp till dig, av massor av anledningar. Du är helt enkelt asgrymm och underbar, ofta gör du min dag!

 45. Jättebra skrivet!
  Din blogg är min absoluta favoritbloggare och en så otroligt stor inspirationskälla.
  Har läst din blogg varje dag sen jag var in på den första gången:)

 46. Sötaste du, jag älskar det galna och lite knäppa innehållet i din blogg! Jag älskar när du vågar visa upp dig själv, både på insidan och utsidan. Det är det som är så unikt med dig 🙂 Hade det inte varit för det, hade jag förmodligen inte blivit så glad varje gång det dyker upp ett inlägg från dig.

  Sen förstår jag precis hur du menar när du beskriver hur de där dumma kommentarerna får dig att tappa lusten ibland. Men som sagt, det är inget att ta åt sig över, kör bara ditt eget race för det är det vi vill se mer av 🙂 Alla kan inte ha samma humor och de tråkiga människor som inte förstår sig på din kan ju lika gärna dra.

  (sen är jag jäkligt dålig på att kommentera dina härliga humorinlägg, men jag sitter likväl här och skrattar för mig själv varje gång 😉 )

 47. Du vet att alla älskar dig, och att du är en stor förebild för många! Och du vet att jag älskar tramset, jag är ju lite sån av mig..;)
  förstätt så tjejen!<3

 48. Du vet att alla älskar dig, och att du är en stor förebild för många! Och du vet att jag älskar tramset, jag är ju lite sån av mig..;)
  förstätt så tjejen!<3

 49. Du vet att alla älskar dig, och att du är en stor förebild för många! Och du vet att jag älskar tramset, jag är ju lite sån av mig..;)
  förstätt så tjejen!<3

 50. Elin lilla Elin, jag ser upp till dig som fan! Du är en awsome (verkar det som på bloggen i alla fall) person och jag diggar dig från topp till tå! Var den du vill vara och skit i alla andra. Dom är noobs som inte har något liv och vill bara förstöra. Var den du vill vara för jag och många många fler kommer fortfarande tycka du är grym! 😉

 51. Ååh, vilket fint inlägg! Jätte bra skrivet. Du är min favorit bloggare och det kommer du alltid att vara. Precis som för många andra. Och, jag höll på att skratta ihjäl mig när jag läste inlägget om "När Elin var ute och knäppte kort på koblaja!" Jag älskar sådana inlägg! Jag måste vara en av de "böligaste" personerna som finns, för när jag läste det här inlägget trillade det ner några tårar från min kind. Vet inte varför men det gjorde det i alla fall...

 52. Jag var på den fotogrejen på Scandinavian photo förra helgen, och när du och Tilda stog och skojade och hon tog roliga kort på dig verkade du verkligen jätterolig och go! Hihi, och när vi tog kort med dig verkade du hur gullig som helst 😀 strunta i vad alla andra säger bara, du verkar vara en jättebra person! 😀 <3

 53. Äsch, en anledning till att jag började läsa din blogg var för att du hade sådana inlägg. Du och Maria.
  Jag älskar att vara barnslig, haha! Det måste man nog vara, livet skulle bli himla tråkigt annars.

 54. och vi diggar dig!
  det är sjukt att någon ens ska behöva tänka på vad man skriver i sin egen blogg? du ska ju få vara dig själv och inte den som dina läsare vill att du ska vara...
  så.. fuck them 🙂

 55. Jag är en av de 99%:en. jag skulle nog börja skratta här vid datorn om det kommit upp en sån härlig bild på kobajs ;D. precis som gruppen på facebook säger: "jag är inte omogen, jag har kul" 🙂

 56. Du är så stark Elin! jag har följt din blogg nästan från början och jag har också märkt hur saker och ting förändrats. det är jätte synd för jag och så många till diggar den galna lillnevnarien! men samtidigt så förstår jag dig. det blir alltid konsekvenser när man har fler läsare, lite mer känd om man säger så. jag som typ inte har nån som kommenterar kan skriva vad som helst och faktiskt ingen bryr sig. så jag förstår dig. men jag vill också få säga att jag tycker du ska vara precis som du är, även på bloggen. samtidigt som jag vet hur svårt det är, med kommentarer och sånt, plus att man kanske vill ha lite privat. det förstår jag!
  sen vill jag bara säga att du är så stark på stå emot sådana kommentarer som du beskriver. ack, om jag bara kunde ha din styrka! för varje liten sån kommentar som jag får, inte i bloggen då, men i andra situationer, suger jag åt mig som en torr svamp! allt slår till och sätter sig direkt på hjärnan. och inget kan jag göra åt det.

  så med det här vill jag bara säga att jag tycker du verkar vara en sådan underbar person,eller nej du verkar inte vara, jag vet att du är (hur kusligtdet än låter, nej jag är ingen stalker!) och du ska fortsätta precis som du gör! var dig själv, lev ditt liv och känn inga hämningar! du är coolast och bäst och kommer alltid förbli så, bara så du vet!

  keep on rockin' kram frida

 57. Du är jättefin som du är! Och vem säger att plattmage, raka tänder och perfekt ansikte gör en vacker? Vem bestämde det? Alla är olika och fina på sitt sätt. Det som gör en person snygg är hur personen är på insidan. Du är cool, omtänksam och bara sådär asgrym att du får ett helt awesome utseende. Glöm aldrig det vackra Elin!

 58. jag blir så himla glad över ditt inlägg, tårögd blir jag med. För jag Är en som där kanin och det värmer att veta att du har rätt. För vad folk än säger så är de en själv som har facit i hand.
  Tack för det. 🙂

 59. Alla är vi mänskliga och det ska vi man vara! Du är helt perfekt som du är och vad du gör och vad du vill och även om att du tycker att det är svårt att strunta i den där lilla "negativa procenten" så försök det i alla fall. Bakom det ligger säkert bara avundsjuka eller en dålig dag eller händelse. Fortsätt vara djup och skriv precis det du känner för det är det som gör dig! 🙂 Likaså utanför datorn och bloggen var precis dig själv och gör vad du känner! Jag ser verkligen UPP TILL dig!! 😀 bara så du vet! Jag stötar dig 😀

 60. Åh, känner igen mig till tusen. Tidigare när jag fortfarande bloggade så märkte man en stor förändring på mina tidigaste inlägg och dom i slutet, man blev seriösare och mer lik alla andra bloggar. Aja, u r doing a great work so keep it up!

 61. Men du kanske går plus en läsare som gillar din humor?
  Jag läser din blogg bara sporadiskt för att du är så otroligt duktig på foto och illustrationer men jag har aldrig fastnat, kanske just för att jag aldrig sett en sida av dig jag kan definiera mig med? (Och så är jag lite avundsjuk på dina skills)

  Idag med bajset och tipsen på att bli av med försäljare var första gången jag log medans jag läste!

 62. Du är grym, Elin. En riktig inspirationskälla, inte bara när det kommer till mode och kläder, målande och skrivande, utan din personlighet! Världen behöver fler människor som kan tillåta sig att vara lite barnslig ibland och skratta åt en koblaja, och du förgyller mångas vardag genom att du är en av dessa underbara personer! Det är lättare sagt än gjort, men ta inte åt dig! Försök istället suga åt dig alla positiviteter istället, och strunta i de som klankar ner! 😀 Vi som har lite humor och ser det fina i att vara något av ett barn kan ju vara kvar hos dig, så kan de andra gå och läsa... ööh... DN? 😉

 63. Kära Elin. Jag läser din blogg för att du sticker ut och för att du gör det på ett fantastiskt sätt! Jag älskar din grymma klädstil - du är alltid snygg i dina kläder! Jag läser din blogg för att du sticker ut med ditt bloggnamn - det kan inte bli coolare! Jag läser din blogg för att du sticker ut med din konstnärliga sida - du fotar och ritar jättebra! Det är inte fel med att sticka ut. Du är kanon som du är. Kom ihåg det.

 64. Tycker det är jättefint när du skriver såna här personliga och rättframma inlägg. Förstår precis vad du menar - de där jävla trollen har alldeles för mycket makt över världen och cyberrymden. Oftast lyckas man på nåt vis kasta sig ut i alla fall, men bland allt positivt är det ändå de taskiga kommentarerna som påverkar oss mest. Det suger. Därför är det alltid bra när man erkänner att man blir sårad, men att man ändå orkar och vågar vara sig själv trots allt. Det är det som är mod.