Sporty Spice?

23


Så här ser jag ut när jag inte orkar bry mig 😉

Hoho vet ni vad, idag ska jag ut och fota!
Känns jävligt bra kan jag säga. Drog på mig första bästa kläderna jag hittade och känner mig nu härligt sportig. Det här är för övrigt min favorittröja (hoodie’n alltså). Blev så glad när jag hittade den på Bik Bok. Tror Erik blev lika glad, för jag brukade sno hans innan. Nu snor jag hans mjukisbyxor istället, fast jag har egna. Tre stycken till och med. Fattar inte vad det är, men hans är alltid mycket skönare!

På tal om Erik så är han en riktigt retsticka.
Vi höll på och hängde upp tavlor i förra veckan och då sa han något helt skruvat dumt till mig, som jag inte kommer ihåg vad det var, men jag blev bara helt ”va?” och frågade varför han sa så. Och vet ni vad han svara? ”Jag skulle bara se om du blev sur”.

Haha. Hur värt var det då?! 😛

23 responses to “Sporty Spice?

 1. Hej.

  Haha, jo. Det låter som mig tror jag. Sen kanske det är mina fördomar, men du ser ut som en såndär partytjej som partajar fredag – lördag och som går på krogen var och varannan kväll. Haha… inget illa menat! 😉

  Nä, men som sagt; Det är bra att inte supa bort hela sin ungdom/sitt liv.

  /Jacob.

 2. såklart man ska sno pojkvännen kläder! gör jag med, så ofta att han har sagt att jag kan få vissa plagg men jag vägrar ta emot dem, mycket roligare om det är hans och jag kan låna haha 😉

 3. sv: Jag menar, varför lägga massa pengar på dricka, groggvirke, fyllekäk, osv. när man kan lägga det på t.ex. två rundor laserdome, eller som du nämnde, på bowling, eller något annat. Det finns så mycket fler grejer som är roligare/mysigare än att festa. Och jo, håller nästan med dig. Man sover antingen bort hela dagen efteråt, eller så går man upp tidigt och är allmänt trött några dagar framöver.

 4. Kom och tänka på dig Elin när jag som bäst försökte rädda mina mörka konsertbilder. Du är ju foto och redigerings kunnig + älskar musik, skulle inte du kunna visa hur du som bäst ljusar upp och får fram det bästa ur konsertbilder? Det är ju minnen för livet man fotar inne på konserter med sin sketna kompaktkamera eftersom man inte får ta med sig systemen in. Du kanske även har något tips på någon kompaktkamera som passar under konserter? Eller om man kan ha något speciellt i bakhuvudet när man fotar därinne?
  Japp, ett inlägg om foto och konserter vore grymt!
  Tack för en superbra blogg, puss på dig! 🙂

 5. haha, sitter här med i killen mjukisbyxor..
  dom är alldeles för stora och alldeles alldeles för långa i benen, men mycket skönare än mina :O
  det är något med killar och deras mjukis kläder..
  och brukar även jag sno killens hoodies 🙂
  samt retas är något som alla pojkvänner verkar hålla på med.. 😛

  ha en bra dag

 6. Anna Bergendahl vann Melodifestivalen 2010.
  Vad tyckte du om det?
  Var hon en värdig vinnare? om inte vem tyckte du skulle vinna?

 7. Hej, snubblade över din blog av misstag. Den var underhållande.
  Det finns dock en sak jag reflekterar över när jag tittar på alla bilder.
  Till att börja med så ser du riktigt bra ut på dom gamla bilderna när du var mycket smalare, är det månne det omtalade pojkvänns syndromet? Till din fördel kan ju sägas att brösten i allafall växt i samma takt.. keep up the god work och tänk på kolhydraterna..puss!

 8. Råkade läsa ovanstående kommentarer från Mr O och måste bara säga att jag INTE håller med… tycker det är snyggt med lite kött på benen 😉 Du är fin precis som du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.