Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

@ Scandinavian Photo

Ett skrivbord. Två skärmar. En kopp te.
Egen mejladress och eget telefonnummer.
Känner mig oerhört viktig kan jag lova. Har suttit och svarat på mejl hela dagen, har fortfarande inte kommit in i det där riktigt. Jag är långsam.
Ringde just mitt  första telefonsamtal.
Snart blir det eftermiddagsfika och sen ska vi ut och fota testbilder med de nya digitalkamerorna, som kommit in.

Det är väldigt mycket som händer just nu, så vill bara att ni ska vara beredda på att det kanske blir lite dåligt med uppdatering de närmsta veckorna. Ni har säkert redan märkt av det.

Tillägg/ Jag kommer att berätta lite längre fram vad det är jag håller på med.

56 comments on “@ Scandinavian Photo”

 1. Underbart Elin! Jag är så himla glad för din skull och jag hoppas du kommer stormtrivas på det nya jobbet, det är du verkligen värd!

 2. Hej Elin!
  Jag har länge velat köpa mig en systemkamera och nu har jag äntligen bestämt mig för att göra det, men det finns ju så många att välja bland! Jag vill köpa en som högst får kosta 5000:-.
  Du som är så otroligt duktig på att fota och kan mycket skulle vara till en stor hjälp om du ville rekomendera någon. Har tittat på Canon och Nikon, vilken är bäst? Antar att de är ungefär likvärdiga. Hjälp är jag tacksam för iaf! :}

  Kram // Leka

 3. Var jobbar du? Kontor eller butik? Jag älskar sp på kungsholmen i stholm, där går jag och drömmer ibland! 🙂 Grattis till nya jobbet!

 4. Välkommen in i den rosa värmen i Brunettbloggen! Angelica heter jag och är 18 år. Här skriver jag om allt från dagens outfit till vad jag spenderar min dagar med.
  3 ord för att beskriva min blogg skulle vara: Glädje, humor, bilder. hopps ni gillar det!

 5. om man ändå kunde byta liv med dig? Fy fan vad kul du verkar ha det. (inte för att du skrivit det... men ändå, verkar kul ditt jobb) Så jag hoppas du får det så bra nu och att våren kommer och man kan få impas lite av dina bilder, hehe ♥

 6. Hej : )

  Eftersom du är s duktig med kameror, så undrar jag om du skulle vilja tipsa mig om en bra systemkamera. Är helt och hållet nybörjare, och jag har ingen aning om vad som är bra eller dåligt hos en kamera. Ska man kolla efter megapixel? Vilka märken är bra? Snälla jag är kätte tacksam för alla tips som du kan ge 😀

  Tack på förhand

 7. Hoppas du får det toppenbra på nya jobbet 😀 du verkar vara en sån härlig tjej och du är så duktig på din sak så det är du värd!

 8. Oj oj... Låter helt okej ju. 😉 Jag blir lite sotis redan vid "ett skrivbord" måste jag ju erkänna. Bara liiite. 😉

  Äsh för tusan.. du har ju fått en nytt jobb. Njut av det. Det nästan SKA vara tyst här. Du har ju ett liv att leva också. 🙂

  Lycka till förresten om det nu inte är för sent att säga så 🙂

 9. Det jobbet måste ju passa dig UTMÄRKT ?
  Det är ju precis vad du kan allt om 😀
  Fan vad kul Elin, hoppas allt går bra där 🙂

 10. det jobbet du har nu, behöver man nån speciell utbilding för att jobba där och hur gick det till när du fick jobbet?