Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Sanna

Modell: Sanna D Foto: Jag
Utrustning: Canon EOS 5d mark II + Canon EF 50/1,4 USM
Inställningar: s1/800, f/1,4 & ISO100

Om jag får säga vad jag tycker, så är det här den finaste bilden jag tagit på Sanna.
Jag har ingen aning om vad Sanna själv tycker, men jaaag tycker om den här. Jättemycket!
Min fina Sanna. Aaaj laaav joooo! 😀

Visst är hon vacker?! :O

53 comments on “Sanna”

 1. Fin komposition Elin, Ljus och ärlig bild med massa fina Bokeh effekter i bakgrunden (hade kunnat forma dem till någon fin form, hjärtan eller stjärnor kanske).

  Men vart ligger focus i bilden hennes vänstra öga? För med bländare 1.4 så måste väl hennes högra bli lite ur focus (själv tycker jag det är så svårt när man inte tar bilder rakt framifrån, nära med stor bländare får alltig ett öga suddigt). Gör ju inget om man inte tittar på den i förstoring och tekniskt utan tittar på hur fin den är.

  Grattis till en fin bild.

 2. jag önskar jag var nära vän med dig.
  då vet man vem man ska fråga om man vill uppdatera sig med lite nya bilder... haha.

  keep up the good work!
  / en avundssjuk smålänning

 3. Enligt mig så är dina bilder rätt.. tråkiga. Ingen "egen stil" utan bara kvinnor som sitter rakt upp och ner utan skuggor. Visst ibland är det snyggt utan skuggor och ja, det kan se ut som skit om man inte har reflexskärm.. Men inte på varje bild. Du är riktigt duktig på att fotogafera människor, men dock bara vanliga modebilder som blir hemskickade för för slant på posten.

  Men alla tycker ju olika.

 4. Jo denna bilden var verkligen snygg. Gillar det blonda håret tillsammans med hennes fina ögonfärg, blir liksom sådär ljust och fint och kallt. 🙂

 5. Grymt fin foto! 😀 Oh, ja juste. Jag håller på att göra ett porträtt på dig och jag är inte 'snart' klar men har ganska mycket kvar på den. Vart ska jag skicka den till dig ? (:

 6. Grymt fin foto! 😀 Oh, ja juste. Jag håller på att göra ett porträtt på dig och jag är inte 'snart' klar men har ganska mycket kvar på den. Vart ska jag skicka den till dig ? (:

 7. Grymt fin foto! 😀 Oh, ja juste. Jag håller på att göra ett porträtt på dig och jag är inte 'snart' klar men har ganska mycket kvar på den. Vart ska jag skicka den till dig ? (:

 8. så otroligt fina bilder, vad duktig du är, ville bara säga det 🙂 kommer kika in i din blogg lite oftare, va rädd om dig, kramar.

 9. så otroligt fina bilder, vad duktig du är, ville bara säga det 🙂 kommer kika in i din blogg lite oftare, va rädd om dig, kramar.