Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fixar Frillen

54 comments on “Fixar Frillen”

 1. Du är ju så förbaskat snygg Elin, ha en grym kväll och fira nu ordentligt att du fått en ny möjlighet och nya chanser. (Ditt nya jobb) :)I morgon ser jag fram emot att få en större sneak peak på din topp/klänning eller vad det är som sitter på dig, kvällen till ära ..

 2. Kan inte du ge din kompis Maria lite inspiration till att börja blogga igen .. saknar henne .. din blogg är också bäst :). KRAM.

 3. fin du är i lockigt hår! =)

  Kolla in min fotoblogg! 16 år, fotar med Nikon D80. Natur- och hästsportfotograf, men fotar även små saker i vardagen och människor! http://www.photosphere.blogg.se
  Visar bla hur du kan göra ditt eget fisheye utan att lägga pengar på objektiv/filter (:

 4. shit va härlig du är, jag brukar inte fastna för bloggar, men du är verkligen en förebild för mig!
  kram

 5. Hej, Jag har sagt det förut men jag älskar din blogg, och du är så häftig! Jag hade tänkt att rita av dig:) Jag har redan ritat av kissie och Kenza.
  Men kolla gärna in min Fotoblogg!
  Kram Michaela

 6. Fan idag är jag på konstigt humör, känner bara för att dansa. Har redan hoppat runt i köket till tonerna av twist and shout.
  Ibland är jag sån jävla attentionwhore, flickvännens lillasyster hade en ide om att starta en videoblogg som bara går ut på att smygfilma mig. Kanske är en bra ide, vad vet jag. Skulle nog hända mer än i vissa andra host bloggar i alla fall.

  Sen hur mina möjligheter att tas seriöst av folk skulle påverkas låter jag vara osagt. Men nej nu ska jag ta och stoppa i mig lite mat och ge mig ner på stan.

  Puss och kram