Claras Coffeebar

33

Kom just hem från en 2½-timmes fika med Sandra, som är en gammal vän till mig.
Henne kan man prata hur mycket som helst med, trots att man inte har setts på ett tag och det är något jag verkligen uppskattar. En bra spenderad söndagkväll helt enkelt. 🙂

Nu är det väl dags att krypa till kojs tror jag, men först ska jag nog kolla på lite inspiration inför plåtning på fredag. Jag är väldigt dålig på att planera, så den här gången ska jag verkligen göra det. Det är nog det jag behöver jobba på för att få mina bilder bättre, kan jag tänka mig…

Godnatt!

33 responses to “Claras Coffeebar

 1. åh, ser mumsigt ut 😉 kika in i min blogg för att läsa mer om tatueringarna jag har och se bild! 🙂 Ha en bra dag! 😉

 2. Jag lever på storfot,dvs 40-41. Har jag tur kan jag klämma in fossingarna i 39or.(Men de kanske är mer feltryck av storlek än tur..)

 3. Sv: Tusen tack! 🙂

  Ja, det kan man verkligen undra. Min klänning kom nu (tisdag) fast dom lovade (efter allt krångel) att jag skulle ha den senast på fredag. Riktigt rörigt blev det!

 4. Lycka till!=) De första dagarna är jobbigast. Sen brukar man inte ens vara sugen på socker längre!

  Jag är en ung, spontan och shoppinggalen student med stora ambitioner. Bäst trivs jag på 10 000 meters höjd, på väg mot okänd destination! Följ mig på väg mot drömmen om jorden-runt-resan och mina metoder för att komma dit. Mitt mål är 50 000 kr och ni kommer kunna följa mig för varje krona fram till mitt mål!

  Jag bor tillsammans med min älskade sambo i vår absoluta drömlägenhet. Här kommer du få läsa mycket om mode, skönhet, inredning, pyssel & idéer men också om mina resor världen över samt studenttiden och jobb! Får självklart inte glömma att nämna mina minivovvar Mio & vårt nya tillskott Bell!

  Välkommen in i mitt liv, för att ta del av mina erfarenheter i bild och text!=)

 5. Hej beundrar verkligen din blogg. Kolla gärna in min blogg någon gång och komentera gärna 😀

  Lycka till i fortsättningen!

 6. Tänkte bara fråga en sak, jag har ett oanvänt 50/1,8 objektiv, men är lite kluven på om ja ska använda det eller sälja de å köpa ett med 1,4 istället. Och du har ju sån, men vad är den stora skillnaden egentligen mellan dom objektiven egentligen? dom skiljer ju så mycket i pris också..

  ha de bra =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.