Behind The Scenes / Josie

21

Ja i fredags var jag alltså i Göteborg och fotograferade Josefine.
Sminkade gjorde Cecilia och här ser ni henne in action. Det var jättekul att träffa tjejerna igen!
Vi körde två ombyten, ett i ”Josiestyle” och två i ”Nevnarienstyle”. Tycker det är kul att se förändringar hos personer, bara genom att ändra stil, speciellt eftersom fotografering av den här typen sällan handlar om att vara sig själv. TFP är ett perfekt tillfälle att göra något galet.

Men galnare kan det bli och i jämförelse med vad jag och Cilla har i kikarn,
så var det här rätt så vardagligt… 😉

/// Ljuset i bilderna är bara vanlig fönsterljus
och sedan har jag bara dragit ner färgmättnaden 🙂

21 responses to “Behind The Scenes / Josie

  1. Ville bara berätta för dig att det märks hur mycket du har utvecklats Elin. Shit, jag har följt dig så länge och har alltid sett dig som "sjukt bra" och nu liksom, äääh det finns inga ord! You go girl!

  2. Jätte fina bilder! Jag gillar dom här mer än bilderna på Josefin när hon bara står i skogen..de säger liksom någonting mer än bara en tjej som står och posar. Intressantare att titta på helt enkelt, om du frågar mig. 🙂

  3. Hej, Jah har just börjat läsa din blogg, den är bara helt fantastiskt!! Du är otroligt begåvad och lär mig, som är nybörjare massor om fotografering! Jag kunde JÄTTE gärna tänkt mig att du förklarade mig mer om hur du tagit ner Färgen på dessa bilder. Jag förstog inte helt, vart i Photoshop gör du det? Kunde du, om du har tid skriva ett kort mail till mig och förklara hur du gör?? Pliiiis..

    Tack för att du gör det du gör, och delar med oss andra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.