Yenny M

55


Modell: Yenny M. Makeup: Alexandra B. Foto: Jag
Utrustning: Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,2L USM + Reflexskärm silver
Inställningar: s1/500, f/2,0 & ISO100

Idag har jag fotograferat på Vätterstranden!
Grymt kul var det! Det var Alexandra som tog kontakt med mig och undrade om jag ville fota, för hon hade pratat med en modell som hette Yenny, som var på. Och jag tyckte att Yenny såg ut precis som en sådan person som inspirerar mig, så jag tackade förstås ja! 🙂

Det var nog många som tyckte det var skoj det vi höll på med…
Många som gick förbi och log… 😉

55 responses to “Yenny M

 1. Oooooh Elin! Denna var verkligen skitfin! Underbar känsla och fina toner. Syns såååå väl att det är just den optiken du använt, min favorit bland favoriter:)
  Visa mer!

 2. Oooooh Elin! Denna var verkligen skitfin! Underbar känsla och fina toner. Syns såååå väl att det är just den optiken du använt, min favorit bland favoriter:)
  Visa mer!

 3. Oooooh Elin! Denna var verkligen skitfin! Underbar känsla och fina toner. Syns såååå väl att det är just den optiken du använt, min favorit bland favoriter:)
  Visa mer!

 4. Hej

  Jag lämnar sällan någon kommentar efter mig, men läser/tittar i din blogg dagligen. Idag var jag bara tvungen att skriva något för bilden ovan är MAKALÖST vacker. Vacker modell, fina färger och en totalt fantastisk bild.
  Du är grymt duktig!

  Önskar dig en fin midsommar.
  Åsa

 5. Hahahaha! Jaa du, jag förstår din känsla…den ger ett sånt magiskt djup runt 1,4 och har man kört med den vill man inte leva utan den;) Fotar säkert 90% av alla mina bröllop med den. Tur att den är så sjukt billig bara…hahahahaha… (eller att man har rika kollegor)

 6. Hahahaha! Jaa du, jag förstår din känsla…den ger ett sånt magiskt djup runt 1,4 och har man kört med den vill man inte leva utan den;) Fotar säkert 90% av alla mina bröllop med den. Tur att den är så sjukt billig bara…hahahahaha… (eller att man har rika kollegor)

 7. Hahahaha! Jaa du, jag förstår din känsla…den ger ett sånt magiskt djup runt 1,4 och har man kört med den vill man inte leva utan den;) Fotar säkert 90% av alla mina bröllop med den. Tur att den är så sjukt billig bara…hahahahaha… (eller att man har rika kollegor)

 8. Oj oj oj! Det här va nog en av de absolut finaste bilderna jag sett på väldigt länge. OM det ändå vore jag som stod där då hade jag haft bilden på min framtida nya header … haha. Glad och trevlig midsommar Elin.

 9. Alltså du tar verkligen jätte bra bilder! Kika gärna in i min & min kompis fotoblogg, som jag tänk börja uppdatera bättre!

 10. Alltså du tar verkligen jätte bra bilder! Kika gärna in i min & min kompis fotoblogg, som jag tänk börja uppdatera bättre!

 11. Alltså du tar verkligen jätte bra bilder! Kika gärna in i min & min kompis fotoblogg, som jag tänk börja uppdatera bättre!

 12. Galet fin bild :)! Ibland önskar jag att jag var lika duktig som dig på att fotografera 🙂 Och en fråga, vilken kamera skulle du rekommendera till en som fotograferat väldigt mycket med en vanlig digitalkamera? Jag funderar nämligen på att köpa en Canon men skulle vilja ha lite kloka råd från en som kan 😉 Tack på förhand!

 13. Inte för att vara elak, absolut inte, mer som…kritik :). Men visst har du överdrivit lite med redigeringen på ögonen?
  Annars är det här verkligen en TOKSNYGG bild 🙂 Bra jobbat!

 14. Wow underbar bild. Otroligt fint lockigt hår också! 🙂
  Måste fråga en sak, har du skaffat en ny objektiv eller lånat från jobbet? 🙂

 15. Helt grymt porträtt!

  (kan kanske tycka att håret täcker lite för mycket av ansiktet men det är en petitess)

  Lite avis på 50 L :/

 16. Färgerna och ljuset är fint och stämningsfullt, MEN det är en massa veck och skrynkel på kläderna som inte direkt lyfter bilderna eller ser ut att vara meningen att ska vara där.

  Dessutom kanske hon kunde ha haft håret på något annat sätt? Flätan är en snygg detalj, men när det är sådär frissigt och burrigt och lägger sig för ansiktet ser det inte lika flott ut. Du har tidigare tagit en bild på en rödhårig tjej i päls som vänder sig så håret kastas lite i ansiktet – DET är snyggt! Ska håret vara mitt i bilden sådär så behöver det se mer fixat ut skulle jag säga.

 17. gud vilken fantastiskt vacker bild 🙂
  du blir ju bara duktigare och duktigare för var dag som går ….
  gillar din nya design också!

 18. gud vilken fantastiskt vacker bild 🙂
  du blir ju bara duktigare och duktigare för var dag som går ….
  gillar din nya design också!

 19. gud vilken fantastiskt vacker bild 🙂
  du blir ju bara duktigare och duktigare för var dag som går ….
  gillar din nya design också!

 20. gud vilken fantastiskt vacker bild 🙂
  du blir ju bara duktigare och duktigare för var dag som går ….
  gillar din nya design också!

 21. gud vilken fantastiskt vacker bild 🙂
  du blir ju bara duktigare och duktigare för var dag som går ….
  gillar din nya design också!

 22. gud vilken fantastiskt vacker bild 🙂
  du blir ju bara duktigare och duktigare för var dag som går ….
  gillar din nya design också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.