Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Paket till mig!

Imorse innan jobbet (huh tidigt) drog jag till posten och hämtade ut ett paket, som jag fått från utlandet.
På utsidan såg det ut som vilket paket som helst, men insidan var helt fantastisk!
Jag blev väldigt positivt överraskad kan jag säga. Här har de lagt ner tid minsann.
Och helt i min smak! Innehållet ska vi inte prata om..... 😉

Någon som kan gissa varifrån det kommer?
Ledtråd: Väldigt snygga kläder.... 😉

56 comments on “Paket till mig!”

 1. Snyggt paket! 🙂 Vet inte vad det kan vara... Något i din stil ialla fall haha 😀

 2. Jag vill ha ett nytt objektiv och behöver lite tips på vad, jag har ett EF 24-105MM/4.0L IS USM nu, men känner att jag behöver ett snäpp värre. Dock inte för dyrt. Men perfekt för porträtt eller bröllop. Det är det jag kommer jobba mest med. Har smarta du nått tips?:)

 3. Jag vill ha ett nytt objektiv och behöver lite tips på vad, jag har ett EF 24-105MM/4.0L IS USM nu, men känner att jag behöver ett snäpp värre. Dock inte för dyrt. Men perfekt för porträtt eller bröllop. Det är det jag kommer jobba mest med. Har smarta du nått tips?:)

 4. Jag vill ha ett nytt objektiv och behöver lite tips på vad, jag har ett EF 24-105MM/4.0L IS USM nu, men känner att jag behöver ett snäpp värre. Dock inte för dyrt. Men perfekt för porträtt eller bröllop. Det är det jag kommer jobba mest med. Har smarta du nått tips?:)

 5. Ooh, nyfiken. Paketet var verkligen jättefint på insidan iaf, tänk då hur snygga klädera itself måste va 😀

 6. sv; Du jag vet inte själv vad jag vill ta..hmm ja det var ju mindre bra..zoom borde jag ha, som är så snabb liksom. Har nog inte tid att vänta haha 😀 Hmm..nu blev det ju bara ännu svårare!! Hur ska man veta..
  Inte för dyrt, max 5000 tror jag det får kosta, kort skärpedjup, zoom vill jag ju ha, eller måste..

 7. sv; Du jag vet inte själv vad jag vill ta..hmm ja det var ju mindre bra..zoom borde jag ha, som är så snabb liksom. Har nog inte tid att vänta haha 😀 Hmm..nu blev det ju bara ännu svårare!! Hur ska man veta..
  Inte för dyrt, max 5000 tror jag det får kosta, kort skärpedjup, zoom vill jag ju ha, eller måste..

 8. sv; Du jag vet inte själv vad jag vill ta..hmm ja det var ju mindre bra..zoom borde jag ha, som är så snabb liksom. Har nog inte tid att vänta haha 😀 Hmm..nu blev det ju bara ännu svårare!! Hur ska man veta..
  Inte för dyrt, max 5000 tror jag det får kosta, kort skärpedjup, zoom vill jag ju ha, eller måste..

 9. Hejsan, Jag har funderat på att skaffa ett nytt objektiv men undrar vilket som är bättre ett canon EF 28/2.8 eller canon EF 35/2.0
  jag har en canon EOS 1000D

  tacksam för svar 🙂 och din blogg är den bästa 🙂

 10. Iofs, det jag har, EF 24-105MM/4.0L IS USM, tycker jag funkar bra i alla lägen. Men vill ha kortare skärpedjup för porträtt framförallt, så då är det nog kanske bäst med detta jag hittade på scandinavianphoto: Canon Objektiv EF 50/1,8 II. För det jag har kan jag ju ha till bröllop, än så länge 🙂 Så det kanske får bli ett sådant! Billigt och bra 😉

 11. Iofs, det jag har, EF 24-105MM/4.0L IS USM, tycker jag funkar bra i alla lägen. Men vill ha kortare skärpedjup för porträtt framförallt, så då är det nog kanske bäst med detta jag hittade på scandinavianphoto: Canon Objektiv EF 50/1,8 II. För det jag har kan jag ju ha till bröllop, än så länge 🙂 Så det kanske får bli ett sådant! Billigt och bra 😉

 12. Iofs, det jag har, EF 24-105MM/4.0L IS USM, tycker jag funkar bra i alla lägen. Men vill ha kortare skärpedjup för porträtt framförallt, så då är det nog kanske bäst med detta jag hittade på scandinavianphoto: Canon Objektiv EF 50/1,8 II. För det jag har kan jag ju ha till bröllop, än så länge 🙂 Så det kanske får bli ett sådant! Billigt och bra 😉

 13. hej! jag såg att någan i de tidigare kommentarerna hade frågat dig om tips och jag har tidigare tänkt att göra det så nu gör jag det helt enkelt! 🙂
  Jag har en Canon EOS 1000d och är väldigt sugen på ett nytt objektiv till rätt pris. Jag älskar att ta närbilder med mitt close up +10 filter så jag funderar på att köpa något macro objektiv? eller också något "vanligt" objektiv med bra zoom, för det enda objektivet jag har är det som man fick med kameran och det är ingen bra zoom alls. Eller så vill jag ha något objektiv som passar perfekt till porträtt, eller något liknande, jag vet inte riktigt vad som är bra eller vad jag vill ha 😛 Nu är det ju så att jag är amatör så jag kanske inte förklarar detta alls bra och som du märkt så har jag riktig beslutsångest. I vilket fall som helst så tänkte jag att jag frågar dig om råd för du om någon kan ju det här med att ta kort iallafall 🙂
  tack på förhand!

 14. Hello !

  Jag ser att du får många fotofrågor hela tiden & hoppas du har tid att svara på min 😉 Hittar inget vettigt svar på google ... Hur som helst !

  Jag undrar om du vet om ett objektiv tappar mycket i kvalité efter något år även om man har använt det felfritt & tagit väl hand om det ?

  Jag ska nämligen köpa nya objektiv & de dyraste gärna begagnade .. Men ja .. Som sagt, förlorar objektiv kvalité efter nått år även om man har tagit väl hand om dem ?

 15. Haha, riktigt tjusigt på insidan där!
  Nu blev jag ju nyfiken på vad det kan innehålla? ..
  Btw, din blogg är jätte frän, diggar dig! 😀

 16. Hämtade också paket idag men inte var de så där fint inuti inte. Jag fick nöja mig med en låda för nachochips (dock var såklart innehållet mycket trevligare än så. 🙂 )

 17. Vad kul med paket, haha. Tycker alltid det är så jobbigt att vänta på att de ska komma även om det inte är något "speciellt".
  Har verkligen ingen aning om varifrån det kan komma men det såg snyggt ut :).

 18. Men hjälp, vem bryr sig om innehållet när det är så fina paket. Skulle knappt ha hjärta att öppna dem ju. 🙂

  By the by - jäklar vad mycket kamerafrågor du får, fattar inte att folk är så lata att de inte går in till en kamerabutik och frågar istället.

 19. Wow! Verkligen fint paket 🙂 Hoppas det inte bara var papper bara, om det inte var ett vackert kärleksbrev också förstås 😉