Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Och det är nu allt börjar...


Random blomma i vår sommarstuga. Canon 5dmkII + Canon 50/1,2L

Jag har haft en sjukt bra helg!
Det har varit varmt och skönt och jag känner på mig att min semester kommer fortsätta i samma spår... Har legat och flutit bort i värmen två dagar i rad och jag känner bara.... fy fan va skönt detta är!

På onsdag kommer syrran hit och ser Eclipse med mig på bio, sen följer jag förmodligen med tillbaka och hänger på Svalnäs resten av veckan. Erik jobbar, stackarn.
Måndag och tisdag får jag försöka hitta någon som vill följa med mig till Vätterstranden.

Juuhuuuuuh! Vad jag älskar sommar!

35 comments on “Och det är nu allt börjar...”

 1. Gaaah! Nu håller jag på att bli totalt knäpp. Har försökt hitta det där jättebraiga inlägget du skrev (för länge sen) om alla tips och sidor där man kunde ladda ner tillägg till The Sims 2. Men jag hittar det verkligen inte någonstans. Kan du länka? Eller har du tagit bort dom inläggen helt?

 2. Gaaah! Nu håller jag på att bli totalt knäpp. Har försökt hitta det där jättebraiga inlägget du skrev (för länge sen) om alla tips och sidor där man kunde ladda ner tillägg till The Sims 2. Men jag hittar det verkligen inte någonstans. Kan du länka? Eller har du tagit bort dom inläggen helt?

 3. Gaaah! Nu håller jag på att bli totalt knäpp. Har försökt hitta det där jättebraiga inlägget du skrev (för länge sen) om alla tips och sidor där man kunde ladda ner tillägg till The Sims 2. Men jag hittar det verkligen inte någonstans. Kan du länka? Eller har du tagit bort dom inläggen helt?

 4. Stackars honom som jobbar. Säg till honom bara så att han inte jobbar ihjäl sig på SOMMARLOVET 🙂

  MVH
  // VGDR.blogg.se

 5. Du som bor i Jönköpingstrakten borde verkligen ta dig tid att gå på torget i Huskvarna och Jönköping någon dag > Tisdag samt Lördag är det. 🙂 Jag jobbar där så vore kul att se någon liten kändis, tihi.

 6. Du som bor i Jönköpingstrakten borde verkligen ta dig tid att gå på torget i Huskvarna och Jönköping någon dag > Tisdag samt Lördag är det. 🙂 Jag jobbar där så vore kul att se någon liten kändis, tihi.

 7. Du som bor i Jönköpingstrakten borde verkligen ta dig tid att gå på torget i Huskvarna och Jönköping någon dag > Tisdag samt Lördag är det. 🙂 Jag jobbar där så vore kul att se någon liten kändis, tihi.

 8. Jag älskar verkligen den här bilden! Det är ett sånt fint lyster i färgerna och skärpan är så intressant placerad 🙂