Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Långkjol


Halsband Friis&Company, Linne & Väska H&M, Kjol Jeane Blush/Nelly.com, Skärp Gina Tricot,
Armband Indiska och Sandaler köpta i Turkiet.

Jag trodde aldrig att jag skulle gå omkring med långkjol.
Men det är ju så det är med trender. Sakta men säkert blir man övertygad.... och det var faktiskt väldigt skönt. Jag trodde inte det var min stil, men det är alltid kul att testa något nytt.

Är i Skara nu igen.
Byggnaden i bakgrunden är min gamla högstadieskola. Lite kuslig kanske, men väldigtr snygg. Det var när jag gick här som jag tecknade och målade som mest - nog ger det inspiration att gå i skolan på ett "slott".
Vi har varit runt i affärer också, jag hittade en jättesnygg "antik" spegel på rea som jag bara var tvungen att ha. Fanns en gigantisk en i samma stil som jag såg och ville ha först (den kostade från början 1800:- men 500 på rea!), men den hade inte fått plats i lägenheten, så jag fick ta den mindre...

61 comments on “Långkjol”

 1. Jag älskar det du har på dig från topp till tå, och ja..jag älskar nog dig med 😉 Får man säga så? 😉 Men du inspirerar mig med varje inlägg du gör! 😀

 2. Vilket inlägg, det här kan jag inget annat än gilla och läsa flera gånger. Bilderna är lika inspirerande och fina som alltid. Tänk vad lite övertalning och en egen touch!

 3. Otroligt snyggt!

  Hela din stil är fantastisk, jag blir så imponerad på något sätt. Du har verkligen hittat dig själv i klädväg, och jag blir inspirerad av varenda bild du visar på dina kläder och smycken. Du har påverkat mig mycket på den biten, våra smaker för kläder och stil är nästan identiska, så det är något jag gärna ser mer av i bloggen, om du själv tycker att det är roligt, vill och har tid såklart. Jag kan sitta och titta i kategorin Stil och Porträtt i timmar, skriva ner affärer och klädesplagg, och bara låta mig bli inspirerad av dig.

  Du gör en perfekt blandning mellan foto och teckning, samtidigt som du väver in sådana här inlägg. Jag är så glad för att jag hittat dig och din blogg.

 4. Väldigt fin byggnad, och fint att du fångat den från två helt olika perspektiv det ger byggnaden sin rätt.

  Jag skulle själv gått i en "slottliknande" skola om det inte vore för att politikerna roffade åt sig denna vackra byggnad från oss. Nicolaiskolan i helsingborg.

 5. Det är djäkneskolan! jag tänkte fy den där byggnaden i bakgrunden ser ju precis ut som skolan här hemma, läste sedan skara då tändes det ett ljus 🙂
  Riktigt snygg kjol!

 6. den kjolen var jättefin! Har oxå funderat på att köpa det /långklänning (känt att det inte är min stil), men skippar nog det för kommer nog inte se så värst bra ut i det;) men det är fint på andra

 7. hey, det halsbandet fick mig att tänka på korsberget i litauen 🙂 du borde googla det ^^
  en riktigt häftig syn, man kan gå en hel dag och bara glo på kors, (dom kallar det berg, men i våra ögon är det en kulle ^^)

 8. Ja en del trender blir man lite hjärntvättade av faktiskt till slut. Fast du var fin i lång kjol.

  Om du skulle tycka att det vore kul så skulle jag gärna träffa dig nån gång. Jag bor ju i Skövde och det är ju rätt nära Skara. Fota varann och göra skaraborg osäkert liksom.

 9. Älskar den översta bilden och outfiten. Passar dig jättebra!

  Och Skara, då är du inte långt ifrån en annan nu då som är nyinflyttad i Skövde. 😀

 10. Långkjol är alldeles för underskattat.
  Kan vara helt mkt mer snyggt/sexigt/whatever än en kortare variant... 🙂
  Tycker inte om brunt egentligen... men den där var ju kanon. Och snyggt med det armbandet, sandalerna och skärpet oxå, Elin. Som hämtat ur en svunnen tid. 🙂
  Ha en fin måndag!

  /Jeppe

 11. tyckte väl att jag kände igen bakgrunden. Jag bor i Skara och gick också på den skolan 🙂 Hur länge bodde du i Skara?

 12. Såg bilden du målat på Angelica på hennes blogg och var tvungen att kika in här. Du tar otroligt snygga bilder och kan skissa/måla hur likt och fint som helst. Vilken talang! 🙂

 13. Ursäkta men jag tycker att den översta bilder ser en aning överskärpt ut. Lite väl mycket kontrast också. Fast smaken är som baken d.v.s delad. Tur det. Kram.

 14. Snygga bilder! Gillar framför allt detaljrikedomen i kjolen på första bilden. Snygga färger överlag i den faktiskt.