Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vinterlandskap


Fotade genom bilfönstret igår på väg hem.

Jag tycker att snö är rätt overkligt.
Om man tänker väldigt mycket på det (som jag har en tendens att göra med saker.. haha) i alla fall.
Tänk... Vitt puder som kommer från himlen och lägger sig som ett tjockt lager över hela Sverige.
Väldigt overkligt.

Vinterlandskap är i alla fall bland det vackraste som finns.
Så länge som det ser ut så här. Det är sällan man får se det under så lång tid här nere, så det gäller väl att njuta. Det kommer inte alltid kännas som man är i fjällen... 😉

Kul att ni gillade min Na'vi förresten 🙂

51 comments on “Vinterlandskap”

 1. Jätte fina foton och verkligen bra för att ta från ett bilfönster! Den sista är min favorit. Ljuset på himlen är så fin.
  svar: Tack så himla mycket för att du svarade och nu blev allt plötsligt så klart! Har letat runt hela dagen på internet men känt mig helt förvirrad. Nu klarna det upp!

 2. Nämen, kom igen! Vinterbilder är bara vackra när det är sommar och plus 28. Att gå ut i en vinterbild är inte bara otrevligt, det är j-gt kallt också! Men bilderna är ju som dom ska vara. Keep it up, girl!

 3. SV: Hur gör du för att inte kapa tex utstickande hårslingor när du "tar bort" bakgrunden och lägger bilderna i headen på varandra?

 4. Tänkte på snö senast igår. Gick ute på promenad och när jag började fundera riktigt ordentligt på det där med snö så var jag tvungen att stanna och ta upp lite i handen och bara stå och stirra på det. Det är ju så konstigt egentligen... Snö.

 5. Åh vad fint. Själv facineras jag inte av snön när jag ser denna bild, utan av hur platt ni har det där nere! Jättefint utan alla jobbiga berg som finns ÖVERALLT här i norrland..

 6. Fattar inte hur du får alla bilder att se så intressanta ut! Haaha, när jag tar kort på landskap blir dom bara tråkiga ju...

 7. HAHAHA!! Men va! Har du en tendens att tänka för mycket på saker ibland? .... Det gör jag med, ibland. För att spinna vidare på dina snöfunderingar (jag har tänkt på exakt samma sak, är inte det kusligt?) det vita som täcker hela Sverige nu, att det syns på satellit bilderna!

 8. Snö är så fint och härligt 🙂 Men jag håller med dig, det känns knasigt egentligen. Allt blir ju så vitt, haha 🙂
  Härliga vinter-bilbilder! 🙂

 9. Mysiga vinterbilder! Är det där den äkta vinjetteringen? Oooh så snyggt i så fall, hur kär är du i nya kameran? :>

  Häftig avatar-bild förresten, måste se filmen nu!

 10. Hej!
  Jag ska köpa en ny kamera eftersom och jag har kollat på canon EOS 1000d eftersom den har fått bäst i test och många säger att den är väldigt bra. Men en Nikon d3000 kostar exakt lika mycket och jag skulle vilja fråga dig om råd vilken du tycker är mest värd att köpa.
  Mvh Ebba.

  Ps) superbra bilder förresten!

 11. Jag blev djupt förälskad i den första bilden, helt otroligt att du fick så bra bild genom bilfönstret!
  Jag tyckte om att ladan var med på bild, så att det blir lite färg i det hela. 🙂

 12. Vinterlandskap är onekligen fantastiskt fint! Jag är jätteglad över att det har blivit en sån himla fin vinter. Men om man nu ska klaga lite (som vi svenskar tydligen alltid gör) så känns 20-30 minusgrader lite väl kallt för att man ska ha lust att gå utanför dörren, hehe. Inte så kul att förfrysa fingrarna när man vill fota lite 😛
  Sista bilden är grymt fin, kändes lite sagolik på något sätt och jag gillar verligen linjerna i bilden, det där staketet och diket gör verkligen att man ser formerna på landskapet 🙂