Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Just a citybo-oy... ehh... girl?

Don't stop believin'
Blir glad när jag hör den låten, i vilken version som helst.
Orginalet är jättevackert och svängvänligt. Men första gången jag hörde den, var som cover av Northern Kings. I den versionen är den häftig och peppande. Precis min typ av musik 😉

Jag har kommit in i ett riktigt tecknarstim.
Är skönt att, för första gången på länge, känna att jag inte tecknar för att det ska bli fint, utan för att det är kul. Och det är ju så det ska vara, ellerhur?

Just denna bild finns som fotografi på flickr.

51 comments on “Just a citybo-oy... ehh... girl?”

 1. det var en snygg bild! önskar verkligen jag hade förmågan att rita bra.. 🙂 fast det kanske man lär sig om man övar!

 2. Det man gör ska vara roligt. Sen om det blir bra är bara ett plus! Men jag tror man lär sig ju mer man håller på? Och om man håller på länge gör man väl det för att det är kul. Så ja, det viktiga är att man har kul 🙂

 3. Vad är det som har hänt, kommer ihåg för inte så längesedan så "vägra" du lägga ut bilder du målat på nätet, fått en self-confident-boost kanske 😉

 4. Du, om du använder Spotify vore det väldigt intressant om du kunde länka nån av dina spellistor ^^ Awesome blogg också!

 5. Du, om du använder Spotify vore det väldigt intressant om du kunde länka nån av dina spellistor ^^ Awesome blogg också!

 6. Du, om du använder Spotify vore det väldigt intressant om du kunde länka nån av dina spellistor ^^ Awesome blogg också!

 7. Ja, tycker det är helt otroligt hur folk ORKAR lägga energi på att kommentera bloggar de inte ens tycker om ? Det är ju trots allt MIN blogg där jag skriver om vad jag vill !

  & precis som du säger, det är inte så svårt att skriva in photoshoptips i googlesökrutan. Det skulle ta kortare tid än att skriva onödiga kommentarer i min tråkiga blogg ! Haha !!

 8. SV. Ja, du har ju delvis rätt, så antar vi har delvis rätt båda två hehe. Sådant där kan man diskutera om länge och mycket, för de finns ju inget rätt eller fel egentligen. De handlar ju om personlig utveckling och vad som känns rätt för individen 🙂 Jag gillar iaf att du börjat publicera teckningar/målningar...

 9. Ja visst är dom !?
  Riktigt billiga också, 26:- tror jag att dom kostade 🙂
  Kvalitén kanske inte är den bästa såklart men tror det kan bli snyggt när dom är lite nötta också 🙂

 10. Jättefin, men om jag tolkar din rubrik rätt så håller jag med lite (A) ser lite lite lite ut som en transvestit. Tror det är hakan! Grymt bra ritad iallafall och den liknande flickr-inspiration väldigt mycket! Du borde länka bilden via din flickr som svar i fotografens kommentarsfält, vore kul att se reaktionen.

 11. Hej Elin, Lina här! 😉

  Jag går IT-Media på John Bauer i Liljeholmen och just nu så håller vår klass på att göra en tidning som kommer finnas i skolans caféteria såsmåningom. Jag är reporter och skriver om allt som är aktuellt. Bloggar är ju innerligen aktuellt och därför tänkte jag göra en artikel om det. Om du har tid och lust skulle jag uppskatta ifall du kunde svara på några frågor, : ).

  *Namn
  *Ålder
  *Bloggadress
  *Favoritblogg
  *Varför började du blogga?
  *Vad gör en blogg intressant?
  * Varför bör folk läsa din blogg?

  Undra om du kan bifoga en bild till mig också som vi kan använda, : ).

  Mvh
  Lina

 12. När du tecknar en bild som denna, så antar jag att du börjar med outlinerpennan och sen färglägger. Men då slog tanken mig att smetar man inte ut konturerna då?
  Så funkar det alltid annars tycker jag så jag vill bara reda ut det!

  Du är verkligen jätteduktig på att illustrera!

  (...jag bara måste införskaffa ProMarkers...)

 13. Bara jag såg rubriken förstod jag att det var från Journeys låt Don't stop believin'. Den är helt klart en av mina favorit låtar och har spelats ett antal gånger i högtalarna här hemma, i mobilen..ja lite överallt 😀

 14. jag bara älskar den låten, texten betyder mycket för mig (iallafall vissa rader :P)
  fin bild

  hugs
  /elin ♥

 15. gud vilken snygg bild

  "Är verkligen sjukt trött på allt nu förtiden, orkar med absolut ingenting. För att göra allt bättre så börjar jag bli sjuk också: kan inte andas, ögonen kliar, orkar inte bära på min egen kropp. Idag är det fredag och det är ett +, veckan har gått jäkligt segt. Jag längtar tills sommaren då man..." http://www.heyho.devote.se

 16. Du har verkligen talang! Jag är avundsjuk :O)
  Du, jag har en fråga! Ritar du "teckningar" till andra? Isåfall, hur mycket tar du?
  Kramar♥

 17. riktigt snygg bild dendär 😀 vill också kunna -.-

  men kolla gärna in mina fynd på bloggen 😀 än är inte reafynden slut , hittade massa 😀

 18. Northern Kings version är super! 🙂 Är så grymt förtjust i Journeys original med men ja, det är så underbart! Glee cast har gjort sig en version med som det går att bli barnsligt förtjust i med 🙂

 19. Okej! Får väl testa mig fram så småning om.
  Har du testat ProMarkers outlinerpenna? Vilken är bättre i så fall av den och pigmentlinern?

 20. Det är jättehärligt att du börjat rita såhär spontant och avslappnat igen. Jättekul att se! 🙂 Håller tummarna för dig!

  Väldigt speciell bild. Gillar den!

 21. Hejdär! Jag älskar och rita/teckna och jag undrar vad för pennor du använder? Det skulle vara jätte kul att få veta!