Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Hemma från Västergötland


Slätta.... 😉 Vi har stannat vid Hornborgasjön på vägen ner till Jönköping.

Hemma från en helg med grymma tekniska problem.
Hade faktiskt med mig min laptop för att kunna blogga på som vanligt, men ingenting ville fungera normalt, så jag har varit rätt så förbannad om man säger så... och nu när man äntligen kommer hem till en skötsam dator, ja då segar blogg.se något förskräckligt. Bu för det säger jag.

Jaja, sätter mig ner och redigerar en bild nu så får vi väl se om det värsta lägger sig...

25 comments on “Hemma från Västergötland”

 1. Blogg.se segar något så OTROLIGT!
  Har precis mailat dom och frågat varför och sagt till. Blev så jäkla förbannad när ena mitt inlägg publicerades 2 gånger och det andra 4 gånger -.-

  Jätte fina bilder! 🙂 <3

 2. Kika in på min sida. Handgjorda namnsmycken m.m. Designar som du vill ha det. Många snygga färger på banden.

 3. Har märkt att blogg.se segat lite, och har märkt att du inte uppdaterat så mycket. Men man måste ju ta ledigt från datorer då och då med:) (även om det i detta fall inte var frivilligt kanske)

 4. Underbara bilder! En blogg jag kommer fortsätta läsa.
  Fotograferar du gratis? Jag letar efter en som bor i jönköping som kan ta fina bilder på mig för skojs skull haha, funderar på att skicka in till nån modell sak 🙂 du är faktiskt den första jag hittat i jönköping.

 5. Skulle gärna vilja veta hur du får dina bilder så ''KLARA'' och ''RENA'' ex. bilderna på snö landskapet eller killen nära bilen. Har undrat det länge men aldrig fått svar :/ alltså använder du dej bara av kontraster osv? aja hoppas du fattar vad jag menar och TA GÄRNA UPP DET som ett inlägg, vore så tacksam! 🙂