Hemma från Västergötland

25


Slätta…. 😉 Vi har stannat vid Hornborgasjön på vägen ner till Jönköping.

Hemma från en helg med grymma tekniska problem.
Hade faktiskt med mig min laptop för att kunna blogga på som vanligt, men ingenting ville fungera normalt, så jag har varit rätt så förbannad om man säger så… och nu när man äntligen kommer hem till en skötsam dator, ja då segar blogg.se något förskräckligt. Bu för det säger jag.

Jaja, sätter mig ner och redigerar en bild nu så får vi väl se om det värsta lägger sig…

25 responses to “Hemma från Västergötland

 1. Blogg.se segar något så OTROLIGT!
  Har precis mailat dom och frågat varför och sagt till. Blev så jäkla förbannad när ena mitt inlägg publicerades 2 gånger och det andra 4 gånger -.-

  Jätte fina bilder! 🙂 <3

 2. Har märkt att blogg.se segat lite, och har märkt att du inte uppdaterat så mycket. Men man måste ju ta ledigt från datorer då och då med:) (även om det i detta fall inte var frivilligt kanske)

 3. Underbara bilder! En blogg jag kommer fortsätta läsa.
  Fotograferar du gratis? Jag letar efter en som bor i jönköping som kan ta fina bilder på mig för skojs skull haha, funderar på att skicka in till nån modell sak 🙂 du är faktiskt den första jag hittat i jönköping.

 4. Skulle gärna vilja veta hur du får dina bilder så ''KLARA'' och ''RENA'' ex. bilderna på snö landskapet eller killen nära bilen. Har undrat det länge men aldrig fått svar :/ alltså använder du dej bara av kontraster osv? aja hoppas du fattar vad jag menar och TA GÄRNA UPP DET som ett inlägg, vore så tacksam! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.