Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Glamour


En bild inspirerad av ett av mina favorit-moderepotage.
Repotaget är fotograferat av Andreas Öhlund och finns att hitta i ett av fjolårets nummer av Glamour [Finns att se online här]. Älskar i princip allt med bilderna - modellen, hennes hår (!), poserna, stylingen, ljuset och fotografen själv.

Pennorna heter Promarker och linjerna är gjorda med pigmentliner...

74 comments on “Glamour”

 1. Denna bild är L.Ä.T.T min stora favorit bland dina bilder. Herrejösses så snygg! ; D

 2. Du ritar otroligt bra Elin!

  Svar: Varsågod. Du har så sjuuukt snygg klädstil. Så det är klart man får inspiration av dig! Ha det bra!

 3. Jag vet inte riktigt om det är en komplimang, men det ser ut lite som en bratz-docka..
  Du är väldigt duktig hur som helst!

 4. Brukar bara läsa din blogg ibland, men blir alltid glatt överraskad. Du verkar vara en grymt härlig tjej och du är väldigt duktig på det du gör!

 5. Hejsan. Vi är fyra stycken som ska fara till Malta i sommar på språkresa. Vi har startat den här bloggen för att alla som vill ska kunna följa vår två veckors resa i solen. Följ oss på bloglovin om du vill. Vi följer gärna era bloggar också 😉

 6. det var en video du hade spelat in när du pratar, att du skulle någonstans och fota och att du tyckte de skulle bli jätte roligt. Jag undrade om du fotade en modell? 🙂

  Och om du är fotograf :P?

 7. SV: ok cool, kunde man lägga till text till bilderna då? för det måste jag ha. 🙂
  Skitsnyggt hår det blev med dem pennorna. vart har du köpt dem?

 8. Hei, jeg bare lurer på hvor du kjøpte promarkers. Er de kjøper i Sverige? Og hva heter den tynne sorte penn som du tegnet bildet før du setter maling?

 9. En till talang där 🙂 Jag tycker också att det är kul att rita men jag gör aldrig det för jag vet aldrig vad jag ska rita eller hur jag ska få till det. suck.

 10. Fy fan va du är duktig! Önskar att jag själv hade tålamodet till att sätta mig ner och försöka lära mig. Har precis köpt promarker till en ritning vi skulle färglägga i skolan, de var riktigt bra att rita med eftersom det inte blev några skarvar mellan varje drag. Åh, du gjorde mig så sugen på att rita, jag som skulle plugga! ;D

 11. Åh, Elin, du inspirerar mig så galet mycket. Tack för att du delar med dig av det fantastiska du skapar på papper. Du är så enormt bra!

  Hon är underbar, håret är fantastiskt... linjerna är så skira och härliga. SNYGGT! 🙂