Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Arne&Bedas videobloggTvå töntar med för mycket fritid? 😉

30 comments on “Arne&Bedas videoblogg”

 1. En sån där film har min dotter också gjort ser helkul ut.
  Men jag tittade vidare på din film "våren från min cykel". Nu längtar jag till mars/april efter att ha sett den. Helt underbar med musiken och allt !!!

 2. Haha, så härligt 😀

  Förresten, jag har några frågor om utskrifter och hur man ska spara bilderna för bästa resultat. Skulle vara jättesnällt om du ville ta dig tid 🙂 Om man ska skicka efter utskrifter på ett par bilder, bör man ändra storlek på dom i PS till storleken på utskriften? Och färgerna blir ju galet mycket bättre om man sparar för internet istället för att spara genom ex "spara som..", bör man då spara för internet även fast bilderna ska skrivas ut? 🙂 Jag har nämligen fotograferat en bunt bilder på en liten bebis i min pojkväns släkt, och bebisens mormor och morfar vill nu har några bilder utskrivna 🙂 Jag vill såklart att bilderna ska bli av bästa resultat, men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga för att få färgerna och kvalitén så bra som möjligt 🙂 Tack på förhand!

  Hoppas du får en fin kommande vecka 🙂 Kram!

 3. Ni måste ju vika servetter som en skjorta och sätta fast från överläppen o uppåt så man bara ser haka o mun 😀 asnajs tråkunderhållning...

 4. Tycker konstig nog att det är roligast 1.55 när "Arne" säger "Vi ska sjunga en sång för er..."

  HAHAHA 😀