Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Dagens sista not...

Cape från BikBok, klänning från B.Young, armband från Indiska.
Fjäderörhängen från GinaTricot. Ringar från Cocoo.se och StyleByTyra.se.
 
Som sagt... vi körde Yoga idag på jobbet.
Under avslappningen i slutet var det så tyst att man kunde höra en loppa fisa.
Och på tal om fisar... Naturligtvis började jag tänka på hur kul det skulle vara om någon släppte en fjärt just då. Vad det skulle eka liksom... Kunde knappt hålla mig för skratt. Och när jag väl kände skrattet bubbla i magen, så var det nästan så att det brast bara för det.
Men det blev inget gapflabb och ingen fis heller för den delen...
 
Nu är jag sjukt trött! Säger godnatt! 🙂

27 comments on “Dagens sista not...”

 1. Sådana saker är jobbiga när man sitter och tänker så börjar man nästan gapflabba bara för det. Det var ju tur att du inte började skratta då 😀

 2. Har hållt klasser där någon både fiser högt och tyst.
  Såå jobbigt att inte skratta eller titta konstigt som instruktör då 😉

 3. Har inte varit inne på din blogg på ett tag, men guud så fin du är i den där hårfärgen! 😀

 4. Haha 🙂 förra passet jag var på var det en tjej som la en fis. Ganska högt också för den delen men ingen verkade reagera ;D

 5. HEEEEJJJ ELIN!

  Alltså... Din blogg får man ju inte missa att läsa varje dag... Och ändå har jag gjort det i flera dagar 🙁

  Vilket innebär att man fastnar här ett bra tag för att läsa alla intressanta och roliga inlägg, även om vissa inlägg kanske inte är lika intressanta för min del, så är de flesta det.

  Sedan kan jag ju inte heller annat än hålla med Ida och hennes kommentar "Du är sjukt snygg, kvinna!"
  Den röda färgen i ditt hår blev jättebra!

  Hoppas du mår toppen i övrigt! Själv ska jag väl vilket år som helst lyckas bli av med min förkylning och halv dövhet i ena örat, om nu läkarna kan ge mig rätt medicin till slut... Börjar dock bli lite tveksam.

  Hur går det med träningen annars då? Om man bortser ifrån yoga'n som verkar gå bra och som du har fastnat för! 🙂

  Take care!

 6. Jag måste bara få tala om hur snygg du är Elin! Du passar verkligen i den nya röda färgen. Jag tycker om den nya designen med för den delen! Jag har varit utomlands ett tag så nu när jag kom hem så har jag haft mycket att ta igen här på din blogg.
  Du har en sån bra blandning i ditt bloggande, vilket får bloggen att kännas levande och jag tröttnar aldrig! Jag tror jag har följt dig i 3 år nu, och sedan jag började så har det bara varit dig som jag följt. Ingen annan blogg har fått mig att fastna så som din! Den är så himla bra och du gör ett så bra jobb (för det är det ju verkligen) som bloggerska.
  Du behöver inte känna någon press, du är bra precis som du är. Din konstiga men ack så roliga humor uppskattas också! Hoppas att det här inte blev för långt. Det jag vill säga är helt enkelt att..
  YOU ROCK! 🙂

 7. En sån vacker bild! Du passar sjukt bra i Rött. Haha, jag har ochså tänkt den fis-tanken, det roliga är ju att det säker händer ganska oftaXD

 8. Måste börja med att säga att det är en fin bild, hårfärgen är som andra skrivit helt rätt. En till sak jag gillar med bilden är snöflingorna man ser flyger förbi, skulle dock viljat haft ännu mer/större flingor, sen ser det ut som du är på väg att sluta ögonen vilket är lite synd, hade du haft samma blick som när du tog "om mig" bilden/bilderna så hade det varit helt perfekt 😉
  Nu kanske det inte var denna sorts kommentar du var ute efter på denna bild, men jag kunde inte låta bli 🙂 Hoppas det var okej ändå hehe

  Mvh Mattias

 9. alltså Elin jag döööööör vad fint hår du har! rött är min absoluta favorithårfärg just nu,färgade det i fredags men det blev grönt istället, hehe. ska iväg och köpa röd toning igen nu. SÅ SNYGGT.

 10. Jag bara måste få säga att OJ vad du är vacker i det röda håret! Och denna bild framhäver det ännu finare tillsammans med de i övrigt milda färgerna! Ett jättefint självporträtt!

  Trevlig helg!