Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Självömkan 2,0

Jag vet inte hur många gånger idag som jag helt seriöst varit övertygad om att jag känt den mest förskräckliga huvudvärken i hela mitt liv. Lite överdriven tanke kanske, men när man ligger där svettandes i sängen helt ensam, med värktabletter som inte fungerar och den där blixtrande och bultande smärtan över näsroten som vägrar försvinna, så är man inte tuff alltså...

Någon har slagit mig gul och blå under natten och jag vet allvarligt inte vad det är för fel på mig.
Behöver en diagnos, det här är läskigt.
Hade en plan att jag skulle ta mig till någon läkare och kolla magen så att allt står rätt till, men jag har inte ens kunnat halvsitta i sängen med laptopen i knät förrän nu, så det gled som ut i sanden...

69 comments on “Självömkan 2,0”

 1. Hej! Jag skulle vilja börja med att säga att jag älskar din blogg, jag tycker de är starkt av dig att du hinner hålla bloggen uppdaterad,jobba och samtidigt ha en fritid. De jag undrar är om kameran klarar av att vara ute när de blir för kalt? Jag bor i norra värmland och de är minst -15 varje dag och ju kallare de är desto finare är de ute men jag har inte vågat ta ut kameran ochfota för jag vet inte om den klarar de. Tack på förhand 🙂

 2. Fin blogg&snygg äru

  Läs de här - O.M.G!!!!!!!
  DEDE HAR TRÄFFAT EN AV SINA LÄSARE!!! Helt nyligen.

  Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
  (Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

  Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

  Kika även in på min blogg - stylas vacker!
  STYLAS VACKER! (värde till 2000:-)

  http://www.missbill.se

  / MissBill

 3. Hm det där låter kusligt likt parasitsjukan här i Östersund... Krya på dig i alla fall!

 4. Usch, det är jobbigt sånt där :/ Har också liknande bekymmer som jag borde kolla upp, stressade sönder mig själv på mitt senaste jobb och sen dess har magen inte varit lika glad. Men av någon anledning kommer man aldrig iväg till läkaren ändå, konstigt det där.. 😛

 5. Stackare! 🙁 på tal om något annat, jag kommer ihåg att du hade små snöflingor över hela bloggen förra och förförra (?) julen. Himla mysigt tycker jag! har du tröttnat?

 6. Migrän är det värsta jag vet, när jag var liten skrek jag tills jag svimmade eller spydde. Tack och lov så har jag det bara några gånger om året nu för tiden.

  Mina gyllen regler är att ha rätt temperatur(ibland måste jag nämligen ha det svinkallt, tror det beror på att jag får feber). Jag måste ha det kolsvart, tyst, mjukt och ligga lågt med huvudet. Hoppas du mår bättre snart!

 7. *
  *
  *
  ANNA: Sidan blir väldigt tung att ladda av sådana script, därför har jag inte det längre. Mina bilder sölar ner sidan nog som det är, haha 🙂 Men mysigt det är det med flingor 🙂
  *
  *
  *

 8. Kanske kan vara IBS? En vanlig magsjukdom som har sådana symptomer som du beskriver.

 9. Hur många dagar har du haft ont i magen? Låter som de kan vara vinterkräksjukan? Iofs är de nog inte så vanligt att ha ont i magen så många dagar innan den bryter ut...hmm...

  Krya på dig!

 10. Jag lider själv av migrän så jag vet hur jobbigt det kan vara med spränghuvudvärk. Ibland vill man bara dra något gammalt över sig och dö litegrann.

 11. Det låter som migrän (ifall du inte redan hade listat ut det) Jag har haft migrän sedan barnsben men har sedan tre år har jag varit mer eller mindre problemfri tack vare en enkel metod. Sluta äta socker. Då menar jag helt, 100 %. Se även till att hålla blodsockret på en jämn nivå, dvs ät var fjärde timme. Testa det, iaf. Det funkar inte för alla, men kan vara värt det.

  Fick tipset från den här boken: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9177382196

  Länken visar att den har utgått, men den finns på andra ställen.

  Lycka till!

 12. Usch! Känner med dig!
  Har haft mina omgångar med blixtartad huvudvärk, den gav inte med sig första gången och tillslut gick jag till läkaren (inte för att någon tog mig på allvar direkt). Läkaren tog en känning i nacken på mig och sa att jag skulle få lite tabletter som va starkare än alvedon som skulle hjälpa.
  Huvudvärken berodde på stress eller oro (etc.) och han tyckte jag skulle skratta oftare 😉 haha. Dock så är jag inte den med mungiporna i botten.

  Tabletterna hjälpte!
  (hade så ont att jag inte kunde öppna ögonen pga allt ljus runt omkring mig!!)

 13. Hej! undrar om inte du kan fråga maria ulmefors om hon inte kan göra ett inlägg på din blogg? hon bloggar ju inte längre och det skulle va kul om hon kanske kunde skriva några rader å visa nån bild eller nåt? 🙂

 14. Fin blogg&snygg äru

  Läs de här - O.M.G!!!!!!!
  DEDE HAR TRÄFFAT EN AV SINA LÄSARE!!! Helt nyligen.

  Dede är den finasde killen i bloggvärlden!
  (Han kan inte ens längre ha bilder för alla tjejer är helt förälskad i han o stalkar honom till fotbollsmatcherna)

  Otroligt VACKER kille med otroliga KÄRLEKSTEXTER! Helt jäkla otroligt overkligt fin!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

  Kika även in på min blogg - stylas vacker!
  STYLAS VACKER! (värde till 2000:-)

  http://www.missbill.se

  / MissBill

 15. Usch Elin 🙁
  Läser dina inlägg varje dag men har inte riktigt haft tid (orkat haha) att kommentera så jag gör det nu! KRYA PÅ DIG men framförallt ring doktorn imorn om det inte blir bättre..känns inte så kul det där 🙁 kram!!

 16. usch vad hemskt! hade också jätteont i magen för några år sedan, och då var det blindtarmen så du borde nog kolla upp det så fort som möjligt 🙂

 17. sv: Jaa det tycker jag också skulle va kul 🙂 saknar hennes galna inlägg och era roliga bilder ni alltid tar när ni ses xD Skulle värkligen va super om hon ville det 😀 krya på dej föresten!!

 18. Hej gumman,
  mitt råd är att försöka kolla upp det så snart du kan, det var inte alls roliga symptom du har 🙁
  Hoppas det blir bättre snart, och att du får veta vad det är!
  Kram

 19. Usch, hoppas det går över snart. Vet hur hemskt det kan vara. Själv har jag haft konstant huvudvärk sedan en vecka tillbaka och två migränanfall under den tiden. Träffat tre läkare (och spenderat 14 timmar på akuten) men alla säger att det bara är spänningshuvudvärk, men ingen förstår varför jag dessutom känner mig jättesjuk trots alla prover är felfria... Och värktabletter alltså, det ger jag snart upp om! Panodil, Pamol, Naproxan, Diklofenak, Eeze, Alvedon, Ipren, Sumatriptan, Citodon - inget hjälper.

 20. Hej har du haft problem med magen i många år kan vara gluten eller mjölk allergi. Annars kan det vara "orolig mage" IBS eller MB crom eller liknande tarm sjukdom. Det tar ofta tid att testa ut vad man har för problem.

  Har du fått väldigt ont i några dagar så kan det vara blindtarmen. Vanligt med smärta nedanför naveln men strålar ut i hela kroppen alternativt gallstensanfall. Sitter oftast högre upp men kan kännas som rygg ont för vissa. Tredje alternativet tarm vred men då hade du nog redan varit på sjukhus för smärtan. Själv satt jag en hel natt i badkaret när jag hade blindtarmen = hade sjukt ont men fick fel diagnos.

  Din huvudvärk kan komma av de andra problemen som spännings huvudvärk. Har man Migrän så utlöses den ofta av något men vissa har ju det jämt.

  Gå till doktorn är mitt tips så slipper man oroa sig i onödan. Så kanske du slipper hamna på akuten i en hel evighet.

  Krya på dig