Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Och solen steg upp över fälten...

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 135/2,0L USM
Slutartid 1/2500, Bländare 2,0 ISO100.

Så klassar jag mig själv som frisk.
Det första jag måste göra är att stressa upp mig så att jag hinner med allt som skjutits på den gångna veckan. Panik lite så. Vet inte riktigt var jag ska börja, men jag har hela helgen på mig. Ska inte göra någonting alls förutom att tvätta nu för en gångs skull, så tiden har jag ju i alla fall.. Gott 😉

Nu har det dessutom varit en massa skittrista inlägg (tycker jag), tips på vad ni vill läsa om? 🙂
PS/ Just nu pågår en tävling för alla mina "fans" på facebook. Kolla in 🙂

31 comments on “Och solen steg upp över fälten...”

 1. Jag tycker att det hade varit roligt om du hade gjort en inlägg med dina favoritredigeringar på dina egna bilder, och hur du brukar gå till väga. Kanske du har något speciellt tips som du gillar? 🙂

  Mvh, Ida

 2. Idas kommentar lät lite rolig tycker jag också. Men sedan kanske du kunde skrivit om hur kameran tål denna vinterkylan, skall man vara rädd för att fota ute nu, tips på vad man kan fota eller vad du själv kommer på 🙂

 3. Vet inte riktigt vad jag vill läsa om, men känner för att säga att dina fotokunskaper är en guda gåva och du tar förbannat bra bilder.

 4. Du kan ju alltid kora lite "random facts" om dig sjalv.
  Typ - Min basta dag eller "jag har aldrig..."

  Sen ar du ju kreativ sa du kan ju borja en fiction-blogg i bloggen... ett avsnitt lite nu och da.

  Annars gillar jag din konst!

  M

 5. Hej!
  Du får gärna skriva om hur du redigerar dina bilder, vilka verktyg och olika steg du använder ex välja ett naturfoto och ett potträtt=) Vore jätte inspirerande!

  Kram

 6. Hej!

  Jag skulle bli jätteglad över en enkel beskrivning om hur man kallibrerar sin datorskärm. Färgerna i de bilder jag redigerar i photoshop stämmer inte alls med de färger som blir då jag skriver ut dom... Väldigt tråkigt! Amatör som jag är har jag inte hittat en relativt enkel beskrivning på hur man fixar detta!

  Tack för en väldigt inspirerande blogg!
  Kram

 7. Du är så fantastiskt, otroligt, mega-duktig Elin. Du slutar aldrig att förvåna mig och din nya design + header är helt otroligt vacker! Du är grym-grym-grym! Kram.

 8. Jag skulle jättegärna vilja se skillnaden mellan fullformat och crop-kamera gällande det korta skärpedjupet. Kanske ett porträtt med canon 50 1.4. med samma stora bländare?

 9. Kika in på min bloppis och se vad som finns att fynda! Allt mellan kavajer, skor, ytterplagg och innekläder!. Mycket retro/second hand finns att hitta! Nu har jag även sänkt priset på nästan alla varor, lagom till jul!

  Mvh Ellen, http://ellensbloppis.blogg.se

 10. Hej!
  Det skulle vara jätte snällt av dej om du gjorde några fina gratis bakgrunder till bloggar, eftersom det nästan bara behövs en fin bakgrund för att få sin blogg snygg.
  Skulle vara toppen 🙂

 11. Alltså denna bilden får mig att sitta med hakan nere vid knäna i flera timmar. Det är verkligen "rörelse" i bilden. Sjuuuuukt fina bilder tar du Elin! hela tiden, stup i kvarten, varje minut.. haha! kram 🙂