Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Canon Ixus Design Bag


Canon IXUS har 10-årsjubileum och detta firar de med en ny,
snygg, lyxig kameraväska i äkta skinn med tillhörande putsduk!
Jag fick i uppdrag att ta lite produktbilder och skriva en produkttext om den och here It Is.

Nyårsfesten nästa? 😉 Jag har en också nu, dock har jag ju ingen IXUS, utan en Powershot G11, så den går inte i.. haha... men kontokort och nycklar fungerar den till!

Nu ska jag slå in lite presenter, för jag ska över till Sanna
(som för övrigt är en dålig bloggare!! Detta är en pik!! haha) och ha lite julmys!

21 comments on “Canon Ixus Design Bag”

 1. Wow, den var sjukt fin ju! Sån vill jag ha. Om jag ändå hade lite extra pengar på kontot... suck. Förresten; GOD JUL ELIN!

 2. Heej Elin, underbar blogg du driver 🙂 Har en liten fråga, varför använder man batterigrepp? Finns det någon mer anledning till att använda den mer än att det ser proffsigt ut? ;)Besök gärna min blogg också, älskar själv att fota 😀 Du kan svara via kommentar eller i ett inlägg, you decide!

  Puss & kram, och hoppas du fortsätter med din superbraiga blogg 🙂

 3. Heej Elin, underbar blogg du driver 🙂 Har en liten fråga, varför använder man batterigrepp? Finns det någon mer anledning till att använda den mer än att det ser proffsigt ut? ;)Besök gärna min blogg också, älskar själv att fota 😀 Du kan svara via kommentar eller i ett inlägg, you decide!

  Puss & kram, och hoppas du fortsätter med din superbraiga blogg 🙂

 4. SV:Jodet är klart tänkte jag inte på 🙂
  Men det vore jättegulligt om du visar några bilder om du får några teleobjektiv eller andra objektiv som man kan använda i speciellt i kyrkor som är väldigt ljuskänsliga eller vad man ska säga. 🙂
  Förresten så är jag i jönköping hela dagen den 5:e januari. Kollat upp datum men har ingen aning om vilken veckodag det är. Bara att höra av dig om du fortfarande hinner och vill. 🙂

 5. *★ God Jul★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
  •。★ *** ★ 。* 。
  ° 。 ° ˚ Π____。*˚
  ˚ ˛ •˛•*/____/~\。˚ ˚ ˛
  ˚ ˛ •˛• | 田田|門| och Gott Nytt År. ♥ ♥
  Önskar Camilla från Kungsbacka

 6. Väldigt fin och kul att tillverkarna har börjat försöka sig på snygga kameraväskor.
  Förjävla synd dock att dom ska behöva göra den i äkta skinn. Känns oerhört onödigt.

 7. Haha, kul grej men känns lite onödig... Går man ut för att bara fota behöver man ju inte en liten handväska utformad exakt efter kameran (om man inte heter Paris Hilton förståss, men jag tror inte hon är så fotointresserad ;)) och ska man på fest och vill fota så vill man ju ha med sig mer än bara kameran, vilket inte verkar få plats.