Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Nitar och kedjor

På tal om smycken, så tänkte jag visa vad jag pysslade med igår.
Jag pimpade ett par shorts från Carlings. Med Nitar från Shock.se och några gamla kedjor jag hittade.
Fick ett utbrott mitt i allting också och vrålade rakt ut, eftersom nitarna inte ville sitta kvar. Kan sätta någonting på att någon kommer ploppa ur första gången jag använder dem efter det här. Bara för att jävlas. Men snyggt blev det.

Få se om jag kanske kan ha dem på mig imorn.

57 comments on “Nitar och kedjor”

 1. Jag har gjort ungefär så med ett par jeans. Mina ramlade loss hela tiden, men om man inte tycker det är konstigt/har problem med följande så kan man pensla lite lim (något tjockt, jag tog trälim) på baksidan så blir det lite plastigt och tyget får massor av stadga. Sen är det ju såklart lim, nitarna sitter som berget.

 2. sv: oj oj oj elin, nu blev det mycket för tildas lilla hjärna.. "Gillar ringar" undra om hon menar att tilda gillar ringar eller elin.. hum jag ska ta en funderare på den du! men om du kommer på ett förslag på vad hon kan mena så tar jag emot alla tips!

  (okej om det nu blev mycket för elins hjärna så menar jag , vad menar du med "gillar ringar" som du skrev?:)

 3. sv: oj oj oj elin, nu blev det mycket för tildas lilla hjärna.. "Gillar ringar" undra om hon menar att tilda gillar ringar eller elin.. hum jag ska ta en funderare på den du! men om du kommer på ett förslag på vad hon kan mena så tar jag emot alla tips!

  (okej om det nu blev mycket för elins hjärna så menar jag , vad menar du med "gillar ringar" som du skrev?:)

 4. sv: oj oj oj elin, nu blev det mycket för tildas lilla hjärna.. "Gillar ringar" undra om hon menar att tilda gillar ringar eller elin.. hum jag ska ta en funderare på den du! men om du kommer på ett förslag på vad hon kan mena så tar jag emot alla tips!

  (okej om det nu blev mycket för elins hjärna så menar jag , vad menar du med "gillar ringar" som du skrev?:)

 5. Snyggt. I början gick tankarna till Tetris men det blev ju en PacMan. Men det beror väl på att jag inte bara följer foto- och modebloggar. 🙂

  Ett par nitade retro-gamer-shorts hade iofs inte varit fel. ;]

 6. jag har tidigare piffat till en väska, och nu blev jag taggad på att fixa till ett par shorts jag köpte i helgen, inspirationskälla!
  snyggt som attan var det!

  tack!

 7. Hej Elin, tycker din blogg är jätteskön och ärlig kollar på den vardagligen, och jag tycker din idé med att sätta fast nitarna själv på shortsen va jätte bra så jag tänkte också göra den men min fråga är om jag fick låna några bilder från detta inlägget? självklar så skriver jag ´vem jag tog bilderna va pussss!

 8. jag tittade nyss på shock och vill verkligen pimpa mina shorts också men jag vet inte vilken stolek på nitarna jag ska köpa.. Vad andvände du? (: