Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Fortfarande i Jönköping

Det blev ingen fotomässa för mig.
Vaknade upp och kände bara hur oinspirerad jag var till att stiga upp och göra mig iordning och sätta mig på ett tåg fram och tillbaka till Göteborg. Ett tvättäkta nedåtdag. Man måste ha sådana ibland också. Synd att den här kom så olämpligt.

Är inte så missnöjd över vilka föreläsningar och utställningar jag kommer missa. Är mest besviken över dem jag inte kommer att träffa. Skulle ha hängt med Michaela och Lina och även träffa en massa bloggläsare där. Hade ju sett fram emot det!

Jaja, nu ska jag gräva ner mig i sängen
och kolla på några avsnitt av
Legend of the Seeker.

49 comments on “Fortfarande i Jönköping”

 1. Ohh,, jag älskar The Legend Of The Seeker,, har sett hela första säsongen och är inne på dne andra.. Man blir ju helt besatt av den..

  Måste bara säga att du påminner mig så mycket om Kahlan, mother confessor.. Har tänkt på det länge nu..

  Ha en härlig helg!

 2. hej , jag undrar vad tänker du på när du knäpper, hur får du med allt bra i ett foto. Och hur mycket tycker du att man ska tänka på ljuset?

  tacksam för svar:)

 3. Ja, läs för guds skull böckerna istället. Jag skrattar ibland när man ser på serien och hur oskuldsfull den är. Böckerna lutar ibland mer åt det våldspornografiska hållet. Hade de följd dem slaviskt så hade serien garanterat varit barnförbjuden. 🙂

 4. Awww, tyckte väl det var konstigt att du inte var med 🙁
  Träffade michaela och lina (så pinsam som jag var...) och saknade dig...aja, får la träffa dig ågon annan gång :*9

 5. Ibland har man såna dagar 😉 Tråkigt att du inte var där, jag spanade faktiskt lite efter dig när jag letade bekanta ansikten, haha. Ha det fint!

 6. Använder du ritplatta? Är det något för en som inte är någon illustratör? Kan man ha dne till fler användingsområden än just till att rita?

 7. FÅr du för dig för att gå på mässa imorgon så ska nog jag dit med anders 🙂 Fick veta ikväll typ vis 20 tiden att jag inte behöver jobbar imorgon 😛

 8. Sv: haha ja, tydligen så är de det! 😉
  Förra året fick jag 11000 kr, då hade jag bara jobbat i ett halvår 😛

  Men ja, jag kan väl dela med mig lite, enbart för att du är du! 😉 hah

 9. Jag ville också dit! 😛 Men ja kunde inte :/.

  Jag är lite dålig på att kommentera. Men du är värd att höra detta. Jag Uppskattar verkligen dig och din blogg och framförallt dina bilder :)! Du är en stor inspirationskälla. Sen är du rolig och underhållande! Du har ett leende som jag älskar och är en grymt duktig fotograf :)!

  Jag håller själv på med foto. Vad tycker du om mina bilder? 🙂

  Hoppas du kan svara, skulle bli glad då :)!

  Kram/Micke

 10. Hehe, de var bara sanningen :)!

  Tack 🙂 jag blev själv väldigt nöjd med den bilden!
  Hur gör du när du fotar? När du fotar dina kompisar t.ex. Jag tycker det själv kan vara svårt att få den där skärpan i ögonen och så. Eller är det bara photoshop ;)?

 11. hej Elin!
  Jag var på fotomässan igår den 10e. Jag hoppades på att kanske få stöta på dig där, det hade varit kul. Fotomässan var bättre organiserad detta året än förra året måste jag säga 🙂 Ha det bra!

 12. hej jag tänkte kolla med dig! Din kamera, du har en canon eos 5d mark II va? Går det inte, på något objektiv att köra med autofokus under filmning?

  Är du nöjd i övrigt? Något minus? Något jätteplus? 🙂

  tack, svara gärna i min blogg! kram