Rocklistan V

44

Har blivit medlem på LastFM.
Blev helt fast redan efter första dagen.. haha.
Rekommenderar den sidan alltså!
Det man gör är att skapa en profil. Sedan reggas all musik man lyssnar på (om man lyssnar med spotify som jag tex. så måste man först gå in i inställningarna och knyta programmet till LastFM) och det dyker upp listor på vilka band man lyssnar på mest, hur många låtar man lyssnat på med dem sedan man registrerade sig, vilka låtar man lyssnar mest på (även där antalet gånger man lyssnat på dem) osv… När man går in och kollar på andra användare så finns det en mätare som visar hur lika musiksmak man har… Roligt. Och det bästa av allt är att man får tips på andra band som liknar dem man redan lyssnar på och alltså borde gilla.
Har hittat alla utan Sonata Arcticas låtar på detta sätt!

🙂

Altaria – Balls To the Wall
Dreantale – Lucid Times
Fredom Call – Warriors
Gotthard – Tears To Cry
Kamelot – The Black Halo
Masterplan – Back To My Life
Sonata Arctica – Flag In the Ground
Sonata Arctica – The Last Amazing Grays (symphonic version)

> Klicka här för att lyssna med spotify.

44 responses to “Rocklistan V

 1. jag ser faktiskt ingen mening med lastfm.
  Att se vilket band jag lyssnar mest på eller hur många gånger jag lyssnat på låtar känns lite…onödigt. Jag är heller inte speciellt intresserad av vad andra lyssnar på. Aja, jag gläds åt andra som finner lycka i det 🙂

 2. last.fm är en underbar sida. håller absolut inte med miss p om att den är onödig. jag träffade min nuvarande (lika musikgalna) pojkvän där. utan lastfm hade jag aldrig hört talas om denna underbara människa. bara det är ju något?

 3. LastFM är faktiskt riktigt kul, jag har lyssnat på mer än 27000 låtar sen jag började 🙂

  Man kan även hitta närliggande konserter och se om artister är på turné, toppen!

 4. Håller med dig om det! Dock får jag inte min LastFM plugin att funka med spotify, så inga låtar reggas 🙁 . hur gör man det? och förresten vad har du för user name på LastFM? 🙂

 5. Hej!
  Ny här på din blogg. Tittar runt lite. =)
  Måste bara säga hur otroligt normal du ser ut. Du ser inte photoshopad ut som alla andra tjejer ute bland alla bloggar. En naturlig tjej, I like.
  Sen vill jag ge ett tips på en kille som gör superduper musik, kanske passar dej.
  Nomy. Han kommer från Jönköping, du har säkert hört talas om honom han har gjort Cocaine och en annan bra låt är Time.

  Ha en fantastisk dag!

 6. Åh tack för att du har påmint mig om mina gamla favoriter Sonata, synd bara att min favoritlåt Shy inte finns på Spotify…men finns ju många andra gobitar. 🙂 Tack för en trevlig blogg!

 7. Hej!
  Kan hålla med LastFm är otroligt bra sida, både för dem som vill visa upp sin musik smak och även dem som letar efter nya artister osv. =)
  Det roligaste är nog att man kan alltid hitta nåt man gillar 😀

 8. Svar: hehe i mitt huvud har jag stenkoll på hur jag ska se ut 😉 Svårast blir nog håret, det är nästan lite för långt numera för att jag ska kunna göra något med det på egen hand 😛 haha!

  Jag kommer ta en klänning jag har här hemma, orkar inte spendera pengar på en ny ifall det blir som förra året att jag inte ens orkade med efterfesten då fötterna värkte 😉

  Ser framemot att få inbjudan så man får se vart det kommer vara 🙂

 9. Elin, vad har du för skärmupplösning? Det är så många (inklusive du) som har en ganska smal blogg. Jag vill ju gärna visa mina bilder i större format men om alla har små skärmar så kan ju ingen ta del av dem då. Även lapptoppar idag börjar ju kära med rätt hög upplösning.

 10. Skffade precis LastFM, det verkar jättebra! Tack för tipset 🙂 problemet är bara att låtarna inte scrobblas när jag lyssnar i spotify, bara med WMP ;S vet du hur man kan fixa detta? Man kanske kan läsa det till sig eller nått..
  Tack för en grym blogg, puss!

 11. inget komplett liv utan sonata, ^^. jag såg dem i lund & det kommer jag aldrig någonsin att ångra. då hade jag precis upptäckt dem & nu är jag fast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.