Krullibullserpentiner

33

Det var länge sedan jag fotograferade växter.
I alla fall på ett sånt där… tidsfördrivande, avslappnande, kravlöst och mysigt sätt.
Gjorde nästan bara det när mitt Canon EF 50/1,8 II var nytt.
Sen när jag började fota min lillasyster, så försvann det där nästan helt. Tänker så gott som alltid på motiv där någon person är närvarande. Lite trist på något sätt.
Man ska inte behöva släpa med sig någon för att kunna fota…

Får allt ta och rycka upp mig lite!
Ta min kamera och mitt objektiv och gå på fotopromenader som jag alltid gjorde förr!

Göra min kamera aktiv igen 🙂

33 responses to “Krullibullserpentiner

 1. Alltså, jag har Firefox och headern vill inte se bra ut hur många gånger jag än trycker F5 >.< det blir liksom två lager som delar sig eller vad man ska säga, ska jag fortsätta trycka F5 eller är det något annat som är fel?

 2. Det känns som att det oftast är de spontana bilderna som man blir nöjdast med också:) Ut och fota Elin, då får vi ännu mer fint att titta på;)

 3. Det måste jag också göra. Har inte ens rört min kamera på evigheter, förutom när det varit i vägen, det är en skam! 🙁

 4. Det måste jag också göra. Har inte ens rört min kamera på evigheter, förutom när det varit i vägen, det är en skam! 🙁

 5. Superfina bilder! Väntar med spänning på fler naturbilder nu 😉 Den här årstiden har ju så mycket att erbjuda i naturen, färger, ljus osv

 6. Det kan vara så mysigt att bara gå omkring i naturen och fota för sig själv. Tog några riktigt fina vinterbilder någon gång när det hade snöat i vintras men tack några hårddiskkraschar är allt borta. :/

 7. Hej, hittade precis din blogg och vill bara säga, vilken inspirations källa!! Verkligen! Jag har som du sedan jag var liten velat bli konstnär. Nu ska jag erkänna att jag inte har så mycket tid att vara kreativ på vilket verkligen är tråkigt. Men teckna och måla är mitt största intresse. Skulle även kunna tänka mig att börja med foto. Pluggar du något nu? Du har inte funderat på att söka till någon copy / art director utbildning? Själv funderar jag på att söka till Berghs reklam högskola till nästa höst.

  Ta hand om dig!

  / Sandra

 8. Häftiga 🙂 Vet inte hur du gör men du får alltid till det. Blommor, människor, natur – you name it! Och det känns som att du utvecklas mer och mer för varje bild du tar och det är verkligen fascinerande. Allt från bildkomposion, ljus, redigering.. Du är verkligen jätteduktig Elin! Man ser upp till dig, du är en bra förebild och en stor inspiration.

 9. Det här är för er som vill hjälpa direkt till barnen och de som har det svårt i Afghanistan, inför kölden och vintern med kläder, block och pennor till skolan mm.

  Min vän är där nere och jobbar, och han ger direkt sakerna till lokalbefolkningen.

  Läs på hans sida här hur ni skall packa sakerna och vart ni skall posta det.

  http://www.fahlstedt.blogspot.com

  Sprid gärna detta till vänner och bloggar om ni vill, ju fler som hjälper Nu desto fler klarar vintern.

  Kram och tack

 10. Hej!

  Gillar du att läsa bloggar som handlar om shopping, erbjudanden och tips för viktminskning? Då har du den perfekta bloggen här:

  http://h88.blogg.se

  Titta gärna förbi och lämna en liten kommentar och berätta vad du tyckte!

  BTW jag är också från Jönköping!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.