ju trots allt grym

47

En vanlig onsdag.
Har räddat en fjäril. Varit sugen på chips. Lyssnat på musik jäääävligt högt. Burit mycket tungt. Funderat på att börja träna. Gjort gräsliga miner åt mig själv i spegeln. Knappt fått av mig ringen. Imponerat på smågrabbar. Headbangat. Varit ett skvatt galen. Sjungit högt som fan och hoppats att ingen hörde. Låtit bli chipsen. Stökat till ännu mer. Beundrat mina kedjor. Spelat luftgitarr i vardagsrummet. Känt mig så jävla bra. Bestämt mig för att köpa chips ändå. Skakat rumpa. Irriterat mig på grannen som hade fest sent igår. Skrivit ett meningslöst blogginlägg. Funderat på att sluta skriva. Haft svårt att sluta skriva. Slutat ändå.

Chipsen here I come!!!!

47 responses to “ju trots allt grym

  1. Hej din blogg är toppen tycker jag! kikar in här varje dag 😀

    Men jag har en fråga, jag köpte en systemkamera för två veckor sen men mina bilder ser jätte bra ut på kameran! men när jag lägg in de på datorn blir de jätte mörka ;/ hur kommer det sig? vet du? är det någon inställning på kameran typ? Tacksam för svar =)

  2. Herregud vad jag gillar di blogg! Man blir alltid lika inspirerad! Jag undrar hur du fixade dina kategorier ovanför din header som du gjort? Min syrra håller på o försöker med det just nu och vi vet inte hur man liksom kan trycka på dom och att det ramlar ner mer kategorier! Puss!

  3. bilden längst upp till höger!! omg den är så jävla lik emma roberts när hon är med i wildchild 😮 helt sjukt.. trodde det va hon ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.