Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Skiss / Jack Sparrow

Jack Sparrow på ingång.
Hade glömt hur rolig han är att måla... har gjort porträtt av honom flera gånger. En av dem trodde jag att jag hade visat här på bloggen, men jag hittar den inte... weird.

Blir med en liten twist denna gången... Infälld döskalle 😉
Dock ser jag att jag har gjort hans ansikte för smalt så jag måste nog göra om lite...
Skit.

Obligatoriskt är naturligtvis Pirates of the Caribbean-soundtracket!

56 comments on “Skiss / Jack Sparrow”

 1. Jag är nog också rätt säker på att du har publicerat honom en gång tidigare ja.. konstigt att du inte hittar det bara

  Och såklart, sketasnyggt! Resultatet vill vi såklart se i bloggen 😉

 2. Jag fullkomligt älskar Pirates-soundtracket! 🙂 Galet medryckande, otroligt stämningsfyllt, pampigt och snyggt. 🙂

  Det ska bli spännande att se din illustration sedan. Kul idé med halva ansiktet som dödskalle! 😀

 3. Det är nästan ett läskigt sammanträffande... o: sen jag testade att rita Davy så har jag varit inne på att rita Jack också... Och för två timmar sen ungefär, tänkte jag börja, men tappade intresset när jag inte hittade min skisspenna (som jag hittade för typ en halvtimme sedan under skrivbordet, men ansåg att om jag började då, skulle det sluta med att jag kommer i säng vid 2 eller något sånt)... XD

 4. Snygg! ser fram imot slutresultatet:)jo en sak skägget gör att det blir två ansikten istället för två halvor av ett..om det inte var tanken?

 5. Pirates filmerna är tre av mina absoluta favoriter, hade en pirates helg för några veckor sen. De filmerna är nästan som Twilight, kan se dem hur många gånger som helst. Ska bli kul att se den färdiga bilden sen=)

 6. Läs punkterna här ovan, där finns svar på de flesta av era frågor.hej hoppas att du får en trevlig helg kram från ingbergbloggen..

 7. Du e sjukt duktig Elin, på allt du företar dig! Och så e du så ung - du har hela världen för dina fötter!

  By the way, Jag har en bror som är sjukt lik Johnny Depp...

 8. det är första gången jag kollar din blogg, shiiiiit vad duktig du är! Jag älskar också a rita, men är inte alls aktiv. nu fick jag motivation =)ska kolla in här då o då! 😀

 9. Jag och min älskling var på Cypern och Ayia Napa nu i augusti för en veckas sol och bad (nej, inget partaj här inte... jag är nog för gammal haha)
  och då åkte vi ut på en båt en halvdag med "Pirates of the Carribean-tema" och "Black Pearl". Riktigt skoj - med en "Sparrow" som var superlik.

  Riktigt roligt. Svårt att beskriva.

  Sök på "Ayia Napa Black Pearl" så hittar du nog några foton och så om du vill 🙂

 10. Hej! Jag hittade din blogg nyss via bloglovin', och jag blev helt kär! Jag älskar dina bilder, kläder, skisser och ja, allting! Ett plus är ju att du bor grymt när mig! 🙂
  Jag bor bara ca 20 minuter ifrån jönköping.

  I framtiden ska jag börja läsa din blogg dagligen!
  Kram på dig

 11. Jag kan bli så jä*la irriterad på dig! Många är oftast riktigt duktiga på en sak, men du är duktig på allt! 😉 Tyvärr så måste du nog gå och bli dåligt på ett antal av dina saker så vi andra kan få någon chans här i livet haha!

 12. YEEEEEEEY!
  Kul Elin..jag är ju en Pirates-nörd och avgudar Deppen så nu blev jag glad 😀 Ser fram emot resultatet 🙂 (soundtracken är urbra också..love it)

 13. Åh! Pepp på resultat 🙂
  Jag är också sugen på att rita honom.. Spec då han har så många detaljer. Porträtt är ju alltid skoj men oj vilken tid det tar. Skuggor hit och dit som ska vara perfekta.. Senast jobbade jag med ett porträtt i färg. Skugga med färgpennor är SVÅRT ! Men oj va kul 🙂

 14. Btw.. Pirats-soundtrcket är ett måste för mig oavsett om jag ritar eller inte. Det är så jävla mäktigt och bra. 🙂

 15. Fan vad sjukt! Jag har också ritat Jack Sparrow, halva ansikte, halva döskalle. Inte för så länge sen heller! :O I alla fall, skitsnygg!!